AIDC CLUB

Selamat Datang ke AIDC CLUB


    siapa juara EPL tahun ini?

    Share

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    bakal juara EPL

    Post  pokok on Tue Jan 27, 2009 11:56 pm


    Joyah

    Posts : 101
    Join date : 2008-08-12

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  Joyah on Tue Jan 27, 2009 11:59 pm

    bunga wrote:hahhahha that is Stevie-Thug scouser! Amboi kak joyah,tgk hensem aje ya? Razz But I think hensem lagi abg I..kah kah kah bounce bounce bounce

    bunga, tak perasan pulak k.Joyah statement yang belakang tuh ... kuang kuang kuang .. yer la, nak tengok muka dia hari2, kenala cari yang handsome ... bukan yang perasan handsome...

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  pokok on Wed Jan 28, 2009 12:00 am

    bunga wrote:

    Keep the blue flag flying high!!Blue is the colour!! cheers cheers

    salam bunga, chelsea tahun nie rangking ketiga laaaa he he he he, kelab tu nak kena jual dah he he he, jutawan rusia tu dah banyak rugi la la la la la

    Joyah

    Posts : 101
    Join date : 2008-08-12

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  Joyah on Wed Jan 28, 2009 12:23 am

    pokok oiiii... sexy nyer player2 tue ... i likeeeeee ...

    hokage

    Posts : 34
    Join date : 2008-08-19

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  hokage on Wed Jan 28, 2009 12:56 am





    300

    Posts : 69
    Join date : 2009-01-14

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  300 on Wed Jan 28, 2009 1:20 am

    [img][/img][img][/img]

    300

    Posts : 69
    Join date : 2009-01-14

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  300 on Wed Jan 28, 2009 1:22 am


    300

    Posts : 69
    Join date : 2009-01-14

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  300 on Wed Jan 28, 2009 1:26 am


    hokage

    Posts : 34
    Join date : 2008-08-19

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  hokage on Wed Jan 28, 2009 5:08 am










    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  detective conan on Wed Jan 28, 2009 5:23 am


    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  detective conan on Wed Jan 28, 2009 5:26 am


    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  detective conan on Wed Jan 28, 2009 5:32 am


    hokage

    Posts : 34
    Join date : 2008-08-19

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  hokage on Wed Jan 28, 2009 5:42 am

    detective conan wrote:



    hokage

    Posts : 34
    Join date : 2008-08-19

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  hokage on Wed Jan 28, 2009 5:44 am

    detective conan wrote:



    Joyah

    Posts : 101
    Join date : 2008-08-12

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  Joyah on Wed Jan 28, 2009 5:47 am




    ada relevan ker ...hua hua hua...

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  detective conan on Wed Jan 28, 2009 5:52 am


    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  detective conan on Wed Jan 28, 2009 5:54 am

    maaf la joyah team malaysia kita tak pandang la he he he

    Joyah

    Posts : 101
    Join date : 2008-08-12

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  Joyah on Wed Jan 28, 2009 6:04 am

    conan, ko jeles arr..aku tak pandang team...tapi pandang aidil ...kakakakaka

    hokage

    Posts : 34
    Join date : 2008-08-19

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  hokage on Wed Jan 28, 2009 6:06 am



    Glory Glory Man United


    Man United Take Me Home United Road Song


    United Rule

    Joyah

    Posts : 101
    Join date : 2008-08-12

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  Joyah on Wed Jan 28, 2009 6:10 am

    hokage wehhhh... ni penyalahgunaan kanak2 nih...nanti aku hantar peguam xavier kasi saman sama lu... kakakaka

    hokage

    Posts : 34
    Join date : 2008-08-19

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  hokage on Wed Jan 28, 2009 6:21 am

    Joyah wrote:hokage wehhhh... ni penyalahgunaan kanak2 nih...nanti aku hantar peguam xavier kasi saman sama lu... kakakaka

    hohohohohohoho..jangan saman saya.saya orang susah..huhuhuhu

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  detective conan on Wed Jan 28, 2009 6:30 am


    bunga

    Posts : 189
    Join date : 2009-01-26

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  bunga on Wed Jan 28, 2009 11:40 am

    pokok wrote:
    bunga wrote:

    Keep the blue flag flying high!!Blue is the colour!! cheers cheers

    salam bunga, chelsea tahun nie rangking ketiga laaaa he he he he, kelab tu nak kena jual dah he he he, jutawan rusia tu dah banyak rugi la la la la la

    No doubt monetary crisis everywhere,Abromovich is no exceptional, and so thus with the others,namely the American duo owners of Liverpool..both clubs been rumoured about these 'friendly deals-offers' and selling respectively but till this date,nothing has comes up...not from the owner of Chelsea himself.Even if it's true...it's not going to change my love for the BLUE!!!Besides,blue is the colour,blue also is where I belongs.....tehehhehhe bounce bounce bounce

    Go go go Chelsea!!

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  detective conan on Fri Jan 30, 2009 9:15 am

    wah bunga ni minat betul dengan chelsea ni, nanti nak hadiah bunga kat bunga ha ha ha ha..bunga cap chelsea

    bunga

    Posts : 189
    Join date : 2009-01-26

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  bunga on Fri Jan 30, 2009 6:05 pm

    detective conan wrote:wah bunga ni minat betul dengan chelsea ni, nanti nak hadiah bunga kat bunga ha ha ha ha..bunga cap chelsea

    Tehehehhe...obviously!!But I rather have Chelsea's teddy!! bounce bounce bounce

    Sponsored content

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  Sponsored content Today at 3:06 pm


      Current date/time is Thu Dec 08, 2016 3:06 pm