AIDC CLUB

Selamat Datang ke AIDC CLUB


    siapa juara EPL tahun ini?

    Share

    ultraman

    Posts : 97
    Join date : 2009-01-17

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  ultraman on Wed Feb 25, 2009 12:23 am

    nape ada tiga team je yang dominan? MU , Liverpool dan Chelsy....arsenal tak masuk buku ke? arshavin kan hebat he he he

    teruna desa

    Posts : 125
    Join date : 2009-01-16

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  teruna desa on Wed Feb 25, 2009 12:52 pm

    pagi nie chelsea lawan .... sape agaknya yang menang he he he

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    liga juara-juara

    Post  detective conan on Thu Feb 26, 2009 5:32 am

    Youssi Benayoun menjadi wira Liverpool dengan jaringan minit-minit akhir permainan untuk memastikan kemenangan 1-0 ke atas Real Madrid dalam perlawanan Liga Juara-Juara pagi tadi.



    Keputusan Liga Juara-Juara
    Chelsea 1 - 0 Juventus
    Real Madrid 0 - 1 Liverpool
    Sporting Lisbon 0 - 5 Bayern Munich
    Villarreal 1 - 1 Panathinaikos


    Liverpool akan menjadi juara lagi kali ini. Bukan mudah nak kalah kan Real Madrid. Liverpool akan tundukkan semua pasukan lagi selepas ini. Kempunan lah penyokong-penyokong Manchester United

    ManJonG

    Posts : 58
    Join date : 2009-02-06

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  ManJonG on Thu Feb 26, 2009 6:00 am

    Glory Glory Man Utd..

    dan x lupa kepada Fc bayern.. yeah~~
    ole super FCB ole super FCB..

    Stern des Sdens.. cheers cheers

    300

    Posts : 69
    Join date : 2009-01-14

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  300 on Thu Feb 26, 2009 6:57 am

    detective conan wrote:Youssi Benayoun menjadi wira Liverpool dengan jaringan minit-minit akhir permainan untuk memastikan kemenangan 1-0 ke atas Real Madrid dalam perlawanan Liga Juara-Juara pagi tadi.



    Keputusan Liga Juara-Juara
    Chelsea 1 - 0 Juventus
    Real Madrid 0 - 1 Liverpool
    Sporting Lisbon 0 - 5 Bayern Munich
    Villarreal 1 - 1 Panathinaikos


    Liverpool akan menjadi juara lagi kali ini. Bukan mudah nak kalah kan Real Madrid. Liverpool akan tundukkan semua pasukan lagi selepas ini. Kempunan lah penyokong-penyokong Manchester United


    geli hati aku baca statement ni
    jom gelak ramai ramai ....
    lol! lol! lol!

    bunga

    Posts : 189
    Join date : 2009-01-26

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  bunga on Thu Feb 26, 2009 12:15 pm

    300 wrote:
    detective conan wrote:Youssi Benayoun menjadi wira Liverpool dengan jaringan minit-minit akhir permainan untuk memastikan kemenangan 1-0 ke atas Real Madrid dalam perlawanan Liga Juara-Juara pagi tadi.



    Keputusan Liga Juara-Juara
    Chelsea 1 - 0 Juventus
    Real Madrid 0 - 1 Liverpool
    Sporting Lisbon 0 - 5 Bayern Munich
    Villarreal 1 - 1 Panathinaikos


    Liverpool akan menjadi juara lagi kali ini. Bukan mudah nak kalah kan Real Madrid. Liverpool akan tundukkan semua pasukan lagi selepas ini. Kempunan lah penyokong-penyokong Manchester United


    geli hati aku baca statement ni
    jom gelak ramai ramai ....
    lol! lol! lol!

    cry me a river!!
    cry me a river....

    apahallu

    Posts : 90
    Join date : 2009-02-19

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  apahallu on Fri Feb 27, 2009 4:25 am

    300 wrote:
    detective conan wrote:Youssi Benayoun menjadi wira Liverpool dengan jaringan minit-minit akhir permainan untuk memastikan kemenangan 1-0 ke atas Real Madrid dalam perlawanan Liga Juara-Juara pagi tadi.



    Keputusan Liga Juara-Juara
    Chelsea 1 - 0 Juventus
    Real Madrid 0 - 1 Liverpool
    Sporting Lisbon 0 - 5 Bayern Munich
    Villarreal 1 - 1 Panathinaikos


    Liverpool akan menjadi juara lagi kali ini. Bukan mudah nak kalah kan Real Madrid. Liverpool akan tundukkan semua pasukan lagi selepas ini. Kempunan lah penyokong-penyokong Manchester United



    geli hati aku baca statement ni
    jom gelak ramai ramai ....
    lol! lol! lol!


    pig pig liverpool juara?? pig pig

    bunga

    Posts : 189
    Join date : 2009-01-26

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  bunga on Fri Feb 27, 2009 8:31 pm

    The Barclay Premier League champ for this season 2008/09 ~ advantage to Red Devils but Liverpool still in the race title provided a consistent winning for the remaining 12 games or Manure slips points in between the remainder of the 12 games. Slim and perhaps no chances for the Blues ~ unfortunately Sad

    But...

    There is still an open games for all the contenders for EUCL...including Chelsea,Liverpool,Manure & Arsenal + the Serie A,Bundesliga,La Liga and Ligue 1 teams

    Last and not least the Blues ~ still competing in the FA cup together with it's rival Manure and Arsenal.

    Liverpool has been kicked out by Everton at the 5th round tie:) Basketball Basketball

    ~~Reporting from Stamford Bridge, for the foreign news,limited edition ~~ Very Happy Very Happy

    apahallu

    Posts : 90
    Join date : 2009-02-19

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  apahallu on Sat Feb 28, 2009 12:29 am

    bunga wrote:The Barclay Premier League champ for this season 2008/09 ~ advantage to Red Devils but Liverpool still in the race title provided a consistent winning for the remaining 12 games or Manure slips points in between the remainder of the 12 games. Slim and perhaps no chances for the Blues ~ unfortunately Sad

    But...

    There is still an open games for all the contenders for EUCL...including Chelsea,Liverpool,Manure & Arsenal + the Serie A,Bundesliga,La Liga and Ligue 1 teams

    Last and not least the Blues ~ still competing in the FA cup together with it's rival Manure and Arsenal.

    Liverpool has been kicked out by Everton at the 5th round tie:) Basketball Basketball

    ~~Reporting from Stamford Bridge, for the foreign news,limited edition ~~ Very Happy Very Happy

    still open??means...wigan also can win ka??aiyooo... lol!

    bunga

    Posts : 189
    Join date : 2009-01-26

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  bunga on Sat Feb 28, 2009 8:59 am

    apahallu wrote:
    bunga wrote:The Barclay Premier League champ for this season 2008/09 ~ advantage to Red Devils but Liverpool still in the race title provided a consistent winning for the remaining 12 games or Manure slips points in between the remainder of the 12 games. Slim and perhaps no chances for the Blues ~ unfortunately Sad

    But...

    There is still an open games for all the contenders for EUCL...including Chelsea,Liverpool,Manure & Arsenal + the Serie A,Bundesliga,La Liga and Ligue 1 teams

    Last and not least the Blues ~ still competing in the FA cup together with it's rival Manure and Arsenal.

    Liverpool has been kicked out by Everton at the 5th round tie:) Basketball Basketball

    ~~Reporting from Stamford Bridge, for the foreign news,limited edition ~~ Very Happy Very Happy

    still open??means...wigan also can win ka??aiyooo... lol!

    Hallo..baca properly..Opens for the EUCL<---The champions league bukan Barclay Premier League title....Wigan tak layak nak masuk EUCL pun..tehehhehe Smile

    ManJonG

    Posts : 58
    Join date : 2009-02-06

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  ManJonG on Sat Feb 28, 2009 2:16 pm

    eh..
    team "paling" power kalah kepada team tercorot..
    eh kalah kepada team x pernah menang 14 games berturut2...
    zzzzz...

    Nway jom ramai2 cheer for united in final carling cup..
    hope the red devils do well against spurs to capture the 3rd cup for this season. perhaps..
    glory glory man utd..


    p/s--->rasa2nya si apahallu saja je sarcastic about wigan kan.. ke camne?

    bounce cheers

    bunga

    Posts : 189
    Join date : 2009-01-26

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  bunga on Sat Feb 28, 2009 3:43 pm

    ManJonG wrote:eh..
    team "paling" power kalah kepada team tercorot..
    eh kalah kepada team x pernah menang 14 games berturut2...
    zzzzz...

    Nway jom ramai2 cheer for united in final carling cup..
    hope the red devils do well against spurs to capture the 3rd cup for this season. perhaps..
    glory glory man utd..


    p/s--->rasa2nya si apahallu saja je sarcastic about wigan kan.. ke camne?

    bounce cheers

    maybe or..not aware of it:)

    Liverpool's fading Premier League title hopes suffered a crushing blow as they lost 2-0 to strugglers Middlesbrough at the Riverside

    affraid affraid ..come May end, Liverpool will be either 3rd or 4th where they belong..

    apahallu

    Posts : 90
    Join date : 2009-02-19

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  apahallu on Sat Feb 28, 2009 11:00 pm

    ManJonG wrote:eh..
    team "paling" power kalah kepada team tercorot..
    eh kalah kepada team x pernah menang 14 games berturut2...
    zzzzz...

    Nway jom ramai2 cheer for united in final carling cup..
    hope the red devils do well against spurs to capture the 3rd cup for this season. perhaps..
    glory glory man utd..


    p/s--->rasa2nya si apahallu saja je sarcastic about wigan kan.. ke camne?

    bounce cheers

    affraid affraid afro afro

    ultraman

    Posts : 97
    Join date : 2009-01-17

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  ultraman on Sun Mar 01, 2009 1:19 pm

    apahallu wrote:
    ManJonG wrote:eh..
    team "paling" power kalah kepada team tercorot..
    eh kalah kepada team x pernah menang 14 games berturut2...
    zzzzz...

    Nway jom ramai2 cheer for united in final carling cup..
    hope the red devils do well against spurs to capture the 3rd cup for this season. perhaps..
    glory glory man utd..


    p/s--->rasa2nya si apahallu saja je sarcastic about wigan kan.. ke camne?

    bounce cheers

    affraid affraid afro afro


    emm terkejut nie

    hokage

    Posts : 34
    Join date : 2008-08-19

    2 Piala Sudah Dapat. 3 Piala Lagi Jadi Buruan...

    Post  hokage on Mon Mar 02, 2009 1:41 am




    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  detective conan on Tue Mar 03, 2009 7:06 am

    ye la,

    bunga

    Posts : 189
    Join date : 2009-01-26

    Weekend's match - 14/3/09 MU V Liverpool

    Post  bunga on Fri Mar 13, 2009 1:05 pm



    Look like this big match between the rivals,
    a must-win game for Liverpool to stay in the title race....the gap would be smaller and it would give everyone a spring in their step.

    ~ otherwise,chances are slim for the Scouser,good for the Blues Very Happy

    ~ facts abt the match ~ both team hates each other! Rooney openly broadcasted his hatred feelings in the MUTV!! auuchhhhh...

    me ~ when love and hate collide Mad Mad

    ~ what's your pick? Basketball Basketball

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  detective conan on Sat Mar 14, 2009 10:39 am

    Pertembungan gergasi-analisis puak MU terhadap Liverpoolllllll..

    Manchester United mampu merangkul kejuaraan Liga Perdana England buat kali ketiga berturut-turut dengan mengalahkan Liverpool hari ini dalam pertembungan yang dinanti-nantikan di Old Trafford.

    Kemenangan ini akan membolehkan Red Devils menjarakkan 10 mata mengatasi Liverpool serta Chelsea dan pastinya anak-anak buah Sir Alex Ferguson tidak akan melepaskan peluang untuk menggunakan kelebihan dalam baki 10 perlawanan itu.

    Walaupun Liverpool mampu mengulangi persembahan yang dilakukan ketika menewaskan Real Madrid 4-0 dalam saingan Eropah Selasa lalu dan mengutip tiga mata, United dijangka kekal menjadi pasukan pilihan untuk kembali berkuasa dalam menjuarai liga.

    Bagaimanapun kemenangan Liverpool sekurang-kurangnya memberikan sedikit harapan kepada pasukan bimbingan Rafeal Benitez dan Chelsea, yang cuba untuk mengekalkan rekod tanpa kalah di bawah pengurus sementara, Guus Hiddink yang belum pernah tewas dalam tujuh perlawanan menjelang pertemuan dengan Manchester City di Stamford Bridge esok.

    Masalah bagi kedua-dua pasukan yang sedang mengejar ini ialah United masih belum menunjukkan sebarang petanda bahawa mereka sudah mengalah dan mahu melepaskan sebarang mata.

    Namun, peluang yang banyak diciptakan oleh Inter Milan di Old Trafford pada pertengahan minggu lalu memberi sedikit perangsang buat Fernando Torres dan rakan-rakannya, selepas menang dalam perlawanan pertama di Anfield awal musim ini.

    Sejak perlawanan tersebut, United telah melakukan beberapa perubahan dan mereka sedang memburu kemenangan ke-12 berturut-turut hari ini.

    Wayne Rooney percaya tekanan sekarang terletak di atas Liverpool untuk mencari tiga mata yang akan menyaksikan saingan lebih terbuka seterusnya memberi kelebihan kepada United.

    "Saya rasa berkunjung ke Old Trafford akan menjadikan perlawanan ini lebih sukar buat mereka.

    "Mereka tahu mereka mahukan kemenangan dan memerlukan tiga mata. Saya sudah pasti mereka akan memburunya, begitu juga kami tetapi mereka sedar jika tewas peluang untuk mereka menjuarai liga akan tertutup," kata penyerang England itu.

    Kedua-dua pasukan dijangka akan memberikan kekuatan maksimum, walaupun Liverpool mempunyai sedikit kelebihan berehat selama satu hari selepas saingan Eropah pada pertengahan minggu lalu.

    bunga

    Posts : 189
    Join date : 2009-01-26

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  bunga on Sat Mar 14, 2009 2:27 pm

    bunga wrote:


    Look like this big match between the rivals,
    a must-win game for Liverpool to stay in the title race....the gap would be smaller and it would give everyone a spring in their step.

    ~ otherwise,chances are slim for the Scouser,good for the Blues Very Happy

    ~ facts abt the match ~ both team hates each other! Rooney openly broadcasted his hatred feelings in the MUTV!! auuchhhhh...

    me ~ when love and hate collide Mad Mad

    ~ what's your pick? Basketball Basketball

    ~ BLIMEY LIVERPOOL!!! a won of 4-1 at OLD TRAFFORD???? I can't believe it!!!
    Even if Liverpool will not win the premiere league title for this season but you surely could lift up your head to the fanatic fans of RED DEVILS ~ you've beaten MU at home (2-1) and away (4-1)!!! cheers cheers

    ManJonG

    Posts : 58
    Join date : 2009-02-06

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  ManJonG on Sat Mar 14, 2009 2:46 pm

    argh...

    scousers r scum~~ Twisted Evil

    ultraman

    Posts : 97
    Join date : 2009-01-17

    apa dah jadi nie?

    Post  ultraman on Sun Mar 15, 2009 12:01 am

    Liverpool mendapat nyawa baru dalam pemburuan mereka merebut kejuaraan Liga Perdana England musim ini selepas menewaskan Manchester United 4-1 pada perlawanan di Old Trafford, semalam.

    Walaupun di peringkat awal permainan ketinggalan satu gol hasil sepakan penalti Cristiano Ronaldo, Liverpool bangkit dengan permainan lebih kemas untuk menghidupkan peluang merapatkan jurang perbezaan mata.

    Prestasi yang baik ditunjukkan dari bahagian pertahanan hingga serangan. Ia kemenangan yang hebat kerana bukan selalu kita boleh lihat United kalah 4-1, di tempat sendiri pula, kata ketua pasukan Liverpool, Steven Gerrard.

    Fernando Torres memulakan kebangkitan dengan gol penyamaan diikuti penalti Gerrard sebelum gol Fabio Aurelio dan pemain gantian, Andrea Dossena menambah derita United.

    Lebih malang dua gol terakhir Liverpool hadir selepas tonggak pertahanan United, Nemanja Vidic dibuang padang kerana mengasari Gerrard pada minit ke-76.

    Terdahulu kesilapan Vidic turut menjadi punca yang membolehkan Torres menjaringkan gol penyamaan selepas gagal mengawal kemas bola yang berjaya dicuri dari belakang.

    Ketiadaan Vidic ternyata menjejaskan rentak dan perancangan United yang jelas bermain seperti hilang arah selepas itu.

    Malah, kemasukan Ryan Giggs, Paul Scholes dan Dimitar Berbatov beberapa minit sebelum Vidic dibuang padang tidak banyak mengubah permainan longlai United.

    Kekalahan itu bermakna musim ini, United ternyata gagal menewaskan Liverpool dalam liga domestik selepas tewas 1-2 pada perlawanan di Anfield pada September tahun lalu.

    Namun, United masih kekal di puncak liga dengan kelebihan empat mata dan masih kurang satu perlawanan berbanding Liverpool.

    Memang sukar untuk menerima kekalahan ini terutama ketika kami merupakan pasukan yang lebih baik buat masa ini.

    Namun, kami perlu menerimanya walaupun tidak menyangka ia seburuk ini dari segi jumlah jaringan, kata pengurus United, Alex Ferguson

    bunga

    Posts : 189
    Join date : 2009-01-26

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  bunga on Sat Mar 21, 2009 5:00 pm

    bunga wrote:
    bunga wrote:


    Look like this big match between the rivals,
    a must-win game for Liverpool to stay in the title race....the gap would be smaller and it would give everyone a spring in their step.

    ~ otherwise,chances are slim for the Scouser,good for the Blues Very Happy

    ~ facts abt the match ~ both team hates each other! Rooney openly broadcasted his hatred feelings in the MUTV!! auuchhhhh...

    me ~ when love and hate collide Mad Mad

    ~ what's your pick? Basketball Basketball

    ~ BLIMEY LIVERPOOL!!! a won of 4-1 at OLD TRAFFORD???? I can't believe it!!!
    Even if Liverpool will not win the premiere league title for this season but you surely could lift up your head to the fanatic fans of RED DEVILS ~ you've beaten MU at home (2-1) and away (4-1)!!! cheers cheers

    wohooooo!!!! cheers cheers
    A second straight Premier League defeat for Manure, 2-0 @ FULHAM~ kwang kwang kwang!!!

    oooppsss~~when Barclay Premire League became NBA basketball,lolz..


    Emmm looks like the title race is wide open then~~

    Another dejected for "the world champion club" who turn Rooney into tantrums and deserved the red card,Ronaldo frustrated and took umbrage at some sturdy Fulham challenges ~~~Unfortunately for Chelsea also lost today but Liverpool, you go Scouser!!!

    ManJonG

    Posts : 58
    Join date : 2009-02-06

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  ManJonG on Sun Mar 22, 2009 7:58 pm

    ready to bounce back..
    glory glory man united~~ cheers cheers

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  pokok on Mon Mar 23, 2009 2:59 am

    ManJonG wrote:ready to bounce back..
    glory glory man united~~ cheers cheers

    ada lagi ke MU, he he he..

    Sponsored content

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  Sponsored content Today at 5:18 pm

      Similar topics

      -

      Current date/time is Sun Dec 04, 2016 5:18 pm