AIDC CLUB

Selamat Datang ke AIDC CLUB


    siapa juara EPL tahun ini?

    Share

    ultraman

    Posts : 97
    Join date : 2009-01-17

    siapa juara EPL tahun ini?

    Post  ultraman on Mon Jan 19, 2009 10:42 pm

    agaknya sape juara EPL, adakah MU , liverpool atau chelsea.

    Joyah

    Posts : 101
    Join date : 2008-08-12

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  Joyah on Mon Jan 19, 2009 11:57 pm

    Ultraman... mesti lah Chelsea (sebab aku tau ko minat Blueeeee) ...tapi kalau kat Kumbang aku akan kata Liverpool (sebab dia minat Liverpool) dan kat peminat MU...aku kata MU la.... semua akan gembira dan undi aku ..macam Anwar Ibrahim ...kikikikiki afro

    kumbang_aidc

    Posts : 133
    Join date : 2009-01-02

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  kumbang_aidc on Tue Jan 20, 2009 7:52 am

    Salam,
    gua liverpool beb...ynwa..tapi kalau tak liverpool gua lebih rela Chelsea daripada MAN. U

    Jangan ditanya kenapa?

    Jawapannya akan menyakitkan hati anda hahaha Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  detective conan on Tue Jan 20, 2009 7:54 am

    liverpool laa..apa daa korang nie...chelsea dah pancit he he he.

    hokage

    Posts : 34
    Join date : 2008-08-19

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  hokage on Fri Jan 23, 2009 12:14 am

    Gua peminat MU beb. MU akan kekal kejuaraan mereka. MU king Of EPL

    cheers cheers cheers cheers cheers

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  pokok on Fri Jan 23, 2009 12:50 am

    MU ni tak habis2 dengan jual beli, bosan aku,tapi kalau tahun nie dia nak datang Malaysia aku cam nak gi tengok je ... Basketball lol!

    300

    Posts : 69
    Join date : 2009-01-14

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  300 on Fri Jan 23, 2009 12:22 pm

    1. Malam tadi aku bermimpi juara BPL season ni adalah chelsea..yahuuuuu.

    2. Kepada peminat Setan Merah (Man U), Assenal n Liverpool, sorilaaa...team kome gigit jari kaki je la.. lol!

    3. YNWA - You'll Never Win Again.... cheers

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  pokok on Fri Jan 23, 2009 11:07 pm

    affraid malam tadi aku mimpi liverpooolllllllllllllllllll Juara EPL tahun ni, MU menangis, chelsea tak yah cakap jauh tertinggal dah he he he he

    300

    Posts : 69
    Join date : 2009-01-14

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  300 on Fri Jan 23, 2009 11:15 pm

    1. Malam tadi aku mimpi lagi.

    2. Tapi mimpi tu takde kaitan dengan EPL.

    3. Aku pun konfius confused

    4. So, takleh nak komen panjang2 drunken

    teruna desa

    Posts : 125
    Join date : 2009-01-16

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  teruna desa on Sun Jan 25, 2009 2:44 am

    salam 300, mimpi apa tu, mimpi panjat gunung ke? atau mimpi team bola kalah? teruna amat kecewa dengan bola sepak mesia, teruna harap org kuat fi FAM letak jawatan....bagi kat orang lain pulak...

    300

    Posts : 69
    Join date : 2009-01-14

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  300 on Sun Jan 25, 2009 4:13 am

    teruna desa wrote:salam 300, mimpi apa tu, mimpi panjat gunung ke? atau mimpi team bola kalah? teruna amat kecewa dengan bola sepak mesia, teruna harap org kuat fi FAM letak jawatan....bagi kat orang lain pulak...


    salam teruna desa..
    perasaan kecewa dgn team bola sepak negara mmg dah tak boleh dipisahkan lagi.
    malah, kekalahan mmg dah dijangka sblm tu. baper gol team malaysia kena bolos?nah...5 bijik bolos masa lawan UAE. kita dah penat menyalahkan FAM. tiba masanya player n coach pulak patut dipersalahkan.
    Cuba kita tgk team england (aku ni tak minat dgn england sbb giler glemen n WAGS Rolling Eyes ). Masa diaorag gagal layak ke EURO 2008 di Swiss n Austria, adakah org kuat FA England letak jawatan? tiada..
    Keputusannya, coach England kena pecat. Then, player England dikecam hebat hingga kena booo bila main di Premier League. Apa tindakan FA England? Diaorg amik coach baru. Mana2 player yg beri aksi kurang memberangsangkan akan diketepikan.
    Tapi kat Malaysia ni lain. Alih-alih muka tu jugak yg main. Sejak dari piala asia 2007 lagi.Mcm dah takde muka lain ke??
    Player kita ni terlalu dimanjakan. Disiplin dalam pemakanan, gaya hidup, fizikal dan stamina tak dijaga betul2 Mad

    Kepada player Malaysia yg menyarung jersi keramat hitam kuning tu, berubahlah demi survival bola sepak negara cheers

    ultraman

    Posts : 97
    Join date : 2009-01-17

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  ultraman on Sun Jan 25, 2009 5:46 am

    pemain kita terlalu manja, material melampau, stamina tak seberapa..selain itu ..pengurusan turut main faktor penting, kalau pengurusan bagus..ultraman rasa nak lawan jepun pun boleh..tapi buat masa ni MNGT Team Mesia lansung tak berkaliber...harap glamer je...malu beb kak bietnam dan Myamar,

    ultraman

    Posts : 97
    Join date : 2009-01-17

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  ultraman on Sun Jan 25, 2009 5:47 am

    ada kemungkinan tak MU dapat jadi Juara?

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  detective conan on Mon Jan 26, 2009 7:22 am

    semalam liverpool seri la, kena ada games ulangan...300 pokok & kumbang ni peminat tegar liverpool ke

    hokage

    Posts : 34
    Join date : 2008-08-19

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  hokage on Mon Jan 26, 2009 8:24 am



    We are The Champion! This season MU still be champion!

    Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  pokok on Tue Jan 27, 2009 5:24 am

    [img][/img]

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  pokok on Tue Jan 27, 2009 5:28 am


    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  pokok on Tue Jan 27, 2009 5:38 am


    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  pokok on Tue Jan 27, 2009 5:39 am

    tidak lain tidak bukan juara EPL adalah liverpoolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

    bunga

    Posts : 189
    Join date : 2009-01-26

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  bunga on Tue Jan 27, 2009 4:59 pm

    kumbang_aidc wrote:Salam,
    gua liverpool beb...ynwa..tapi kalau tak liverpool gua lebih rela Chelsea daripada MAN. U

    Jangan ditanya kenapa?

    Jawapannya akan menyakitkan hati anda hahaha Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    Hahhahhaha Go go go Chelsea!!! cheers cheers cheers Ohh plzzzz not that Devils again!! Twisted Evil Twisted Evil

    bunga

    Posts : 189
    Join date : 2009-01-26

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  bunga on Tue Jan 27, 2009 9:54 pm



    Keep the blue flag flying high!!Blue is the colour!! cheers cheers

    Joyah

    Posts : 101
    Join date : 2008-08-12

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  Joyah on Tue Jan 27, 2009 10:00 pm

    wehh, aku tak kisah sapa2 juara pun ..tapi yang pegang cup team Liverpool tu hensemmm siotttttt ... kakakaka

    bunga

    Posts : 189
    Join date : 2009-01-26

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  bunga on Tue Jan 27, 2009 10:06 pm

    hahhahha that is Stevie-Thug scouser! Amboi kak joyah,tgk hensem aje ya? Razz But I think hensem lagi abg I..kah kah kah bounce bounce bounce

    Joyah

    Posts : 101
    Join date : 2008-08-12

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  Joyah on Tue Jan 27, 2009 10:10 pm

    Ahaks... good for my eyes ..lagipun we should appreciate beauties and good things created by Allah ( alasann jer sebenarnya...hahahah)

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  pokok on Tue Jan 27, 2009 11:52 pm


    Sponsored content

    Re: siapa juara EPL tahun ini?

    Post  Sponsored content Today at 9:13 am

      Similar topics

      -

      Current date/time is Sun Dec 04, 2016 9:13 am