AIDC CLUB

Selamat Datang ke AIDC CLUB


    Syarat baru jika mahu menjadi ahli PKR - Berkuatkuasa serta merta

    Share

    300

    Posts : 69
    Join date : 2009-01-14

    Syarat baru jika mahu menjadi ahli PKR - Berkuatkuasa serta merta

    Post  300 on Sun Feb 22, 2009 6:38 am

    Kepada sesiapa yang ingin menjadi ahli baru PKR, sila isi borang penyertaan dan jangan lupa utk sertakan gambar berukuran pasport dalam keadaan berbogel. Arahan ini berkuatkuasa serta merta. Kegagalan anda dalam mematuhi syarat terbaru ini boleh meyebabkan permohonan untuk menjadi ahli PKR akan ditolak serta merta.
    Terima Kasih.

    Nota : Gambar tersebut boleh ditayangkan dalam pelbagai aksi bergantung kepada kreativiti masing-masing. Jika anda tiada idea atau buntu, sila rujuk gambar Elizab*** untuk mendapatkan ilham.

    ManJonG

    Posts : 58
    Join date : 2009-02-06

    Re: Syarat baru jika mahu menjadi ahli PKR - Berkuatkuasa serta merta

    Post  ManJonG on Sun Feb 22, 2009 7:06 am

    yeah...
    ive send all the requirements just now..
    harap2 di luluskan..

    i siap pose sambil pakai my ray ban so nampak macam pose my idol eli.. cheers
    Nway kalo gurls kne antar ke abang khalid ..
    kalo laki2 nie kne antar ke bang nuar kan???
    ke camne??

    muehahahhaa.. drunken drunken

    300

    Posts : 69
    Join date : 2009-01-14

    Re: Syarat baru jika mahu menjadi ahli PKR - Berkuatkuasa serta merta

    Post  300 on Sun Feb 22, 2009 8:02 am

    ManJonG wrote:yeah...
    ive send all the requirements just now..
    harap2 di luluskan..

    i siap pose sambil pakai my ray ban so nampak macam pose my idol eli.. cheers
    Nway kalo gurls kne antar ke abang khalid ..
    kalo laki2 nie kne antar ke bang nuar kan???
    ke camne??

    muehahahhaa.. drunken drunken

    Tahniah kepada Manjong kerana permohonan anda telah diluluskan dengan jayanya. Disebabkan wajah anda terlalu kacak dan jambu, maka Anwar telah melantik anda sebagai Pembancuh Kopi. Segala kos perjalanan ke luar negara akan ditanggung. Anda cuma perlu membawa diri. (di kesempatan ini, ingin juga saya nasihatkan...pandai2 lah menjaga diri bila ke luar negara bersama anwar dan selalulah bertanya, anwar di mana? anwar dibelakang...sempoi!!! ) cheers

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: Syarat baru jika mahu menjadi ahli PKR - Berkuatkuasa serta merta

    Post  pokok on Sun Feb 22, 2009 12:00 pm



    yang ni kalau nak jadi ahli lulus tak?

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: Syarat baru jika mahu menjadi ahli PKR - Berkuatkuasa serta merta

    Post  pokok on Sun Feb 22, 2009 12:07 pm




    yang ini bagaimana 300

    300

    Posts : 69
    Join date : 2009-01-14

    Re: Syarat baru jika mahu menjadi ahli PKR - Berkuatkuasa serta merta

    Post  300 on Sun Feb 22, 2009 12:08 pm

    pokok wrote:


    yang ni kalau nak jadi ahli lulus tak?

    Beliau ni boleh dicalonkan utk menjadi pembancuh kopi kepada tian chua. Calon sahaja..berjaya atau tidak bergantung kepada keputusan Tian Chua pirat

    300

    Posts : 69
    Join date : 2009-01-14

    Re: Syarat baru jika mahu menjadi ahli PKR - Berkuatkuasa serta merta

    Post  300 on Sun Feb 22, 2009 12:09 pm

    pokok wrote:



    yang ini bagaimana 300


    Yang ini mcm nak kena reject..tapi tak sampai hati pulak Shocked Shocked

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: Syarat baru jika mahu menjadi ahli PKR - Berkuatkuasa serta merta

    Post  pokok on Sun Feb 22, 2009 12:16 pm



    yang ni kalau dia mohon ok tak, body ok, rupa ada, apa jawatan sesuai ?

    300

    Posts : 69
    Join date : 2009-01-14

    Re: Syarat baru jika mahu menjadi ahli PKR - Berkuatkuasa serta merta

    Post  300 on Sun Feb 22, 2009 12:20 pm

    pokok wrote:


    yang ni kalau dia mohon ok tak, body ok, rupa ada, apa jawatan sesuai ?

    Jawatan sebagai pembancuh cendol pulut masih ada kosong. Aku letakkan mamat ni di ranking teratas. Anwar tentu melompat2 kegembiraan kalau dapat calon mcm ni >> bounce

    bunga

    Posts : 189
    Join date : 2009-01-26

    Re: Syarat baru jika mahu menjadi ahli PKR - Berkuatkuasa serta merta

    Post  bunga on Sun Feb 22, 2009 5:52 pm

    emmm emmmm macam ni bole ka saya diterima?



    Atau mau yang lebih sexy and nude? tehehhehe Laughing Laughing
    Agak2 bagi saya jawatan sulit oopss I mean setiausaha sulit Wan Azizah bole kut??

    300

    Posts : 69
    Join date : 2009-01-14

    Re: Syarat baru jika mahu menjadi ahli PKR - Berkuatkuasa serta merta

    Post  300 on Mon Feb 23, 2009 1:30 am

    bunga wrote:emmm emmmm macam ni bole ka saya diterima?



    Atau mau yang lebih sexy and nude? tehehhehe Laughing Laughing
    Agak2 bagi saya jawatan sulit oopss I mean setiausaha sulit Wan Azizah bole kut??

    Yg ni jadi setiausaha sulit aku lorrrrr...... What a Face What a Face What a Face

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: Syarat baru jika mahu menjadi ahli PKR - Berkuatkuasa serta merta

    Post  pokok on Mon Feb 23, 2009 12:38 pm

    emmm pokok kena tapis dulu gambar ni, ok ke tak hu hu...kena antar LPF dulu

    Joyah

    Posts : 101
    Join date : 2008-08-12

    Re: Syarat baru jika mahu menjadi ahli PKR - Berkuatkuasa serta merta

    Post  Joyah on Mon Feb 23, 2009 9:22 pm

    300 wrote:
    bunga wrote:emmm emmmm macam ni bole ka saya diterima?



    Atau mau yang lebih sexy and nude? tehehhehe Laughing Laughing
    Agak2 bagi saya jawatan sulit oopss I mean setiausaha sulit Wan Azizah bole kut??

    Yg ni jadi setiausaha sulit aku lorrrrr...... What a Face What a Face What a Face


    300, tu jadi setiausaha sulit ke.. penjaga barang2 sulit ???? wakakakakakakakaka
    by the way ... she's really hot ... kakakakakaka

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: Syarat baru jika mahu menjadi ahli PKR - Berkuatkuasa serta merta

    Post  detective conan on Tue Feb 24, 2009 12:21 am



    ini sebagai tukang bancuh apa ye...?

    bunga

    Posts : 189
    Join date : 2009-01-26

    Re: Syarat baru jika mahu menjadi ahli PKR - Berkuatkuasa serta merta

    Post  bunga on Tue Feb 24, 2009 3:05 pm

    Joyah wrote:
    300 wrote:
    bunga wrote:emmm emmmm macam ni bole ka saya diterima?



    Atau mau yang lebih sexy and nude? tehehhehe Laughing Laughing
    Agak2 bagi saya jawatan sulit oopss I mean setiausaha sulit Wan Azizah bole kut??

    Yg ni jadi setiausaha sulit aku lorrrrr...... What a Face What a Face What a Face


    300, tu jadi setiausaha sulit ke.. penjaga barang2 sulit ???? wakakakakakakakaka
    by the way ... she's really hot ... kakakakakaka

    hahhahha...Jadi setiausaha SULIT terpaksalah menjaga BARANG2 SULIT employer luar dan dalam, I mean dalam pejabat ok!! Laughing and I guess that's part of the job description rite Mr 300? clown clown

    bunga

    Posts : 189
    Join date : 2009-01-26

    Re: Syarat baru jika mahu menjadi ahli PKR - Berkuatkuasa serta merta

    Post  bunga on Tue Feb 24, 2009 3:08 pm

    detective conan wrote:


    ini sebagai tukang bancuh apa ye...?

    OOOPS yang ni tukang massage saya pun best!! awwwwwwwwww... lol!

    300

    Posts : 69
    Join date : 2009-01-14

    Re: Syarat baru jika mahu menjadi ahli PKR - Berkuatkuasa serta merta

    Post  300 on Wed Feb 25, 2009 8:21 am

    bunga...wah mamat tu jadi tukang massage ek.
    tapi saya lebih syorkan pokok n detektif conan Twisted Evil
    diaorg lagi layak serta berpengalaman. semua jenis massage diaorg tau.
    massage cakar harimau....massage gajah terlentang...massage penyu duduk...diaorg boleh buat tuuuu pirat pirat

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: Syarat baru jika mahu menjadi ahli PKR - Berkuatkuasa serta merta

    Post  detective conan on Wed Feb 25, 2009 9:50 am

    300 wrote:bunga...wah mamat tu jadi tukang massage ek.
    tapi saya lebih syorkan pokok n detektif conan Twisted Evil
    diaorg lagi layak serta berpengalaman. semua jenis massage diaorg tau.
    massage cakar harimau....massage gajah terlentang...massage penyu duduk...diaorg boleh buat tuuuu pirat pirat


    conan musykil ni apa maksud ko nie ... pirat

    bunga

    Posts : 189
    Join date : 2009-01-26

    Re: Syarat baru jika mahu menjadi ahli PKR - Berkuatkuasa serta merta

    Post  bunga on Wed Feb 25, 2009 1:35 pm

    detective conan wrote:
    300 wrote:bunga...wah mamat tu jadi tukang massage ek.
    tapi saya lebih syorkan pokok n detektif conan Twisted Evil
    diaorg lagi layak serta berpengalaman. semua jenis massage diaorg tau.
    massage cakar harimau....massage gajah terlentang...massage penyu duduk...diaorg boleh buat tuuuu pirat pirat


    conan musykil ni apa maksud ko nie ... pirat

    Yea rite,me too,mushkil... scratch scratch especially massage gajah terlentang and penyu duduk..emmmm scratch

    kumbang_aidc

    Posts : 133
    Join date : 2009-01-02

    Re : Syarat baru jika mahu menjadi ahli PKR - Berkuatkuasa serta merta

    Post  kumbang_aidc on Wed Feb 25, 2009 8:58 pm

    hehe Very Happy

    300

    Posts : 69
    Join date : 2009-01-14

    Re: Syarat baru jika mahu menjadi ahli PKR - Berkuatkuasa serta merta

    Post  300 on Thu Feb 26, 2009 6:53 am

    bunga wrote:
    detective conan wrote:
    300 wrote:bunga...wah mamat tu jadi tukang massage ek.
    tapi saya lebih syorkan pokok n detektif conan Twisted Evil
    diaorg lagi layak serta berpengalaman. semua jenis massage diaorg tau.
    massage cakar harimau....massage gajah terlentang...massage penyu duduk...diaorg boleh buat tuuuu pirat pirat


    conan musykil ni apa maksud ko nie ... pirat

    Yea rite,me too,mushkil... scratch scratch especially massage gajah terlentang and penyu duduk..emmmm scratch

    itu skill mengurut bahhh... Laughing
    rasa sekali pasti mau lagi bahhh Laughing

    bunga

    Posts : 189
    Join date : 2009-01-26

    Re: Syarat baru jika mahu menjadi ahli PKR - Berkuatkuasa serta merta

    Post  bunga on Thu Feb 26, 2009 12:10 pm

    300 wrote:
    bunga wrote:
    detective conan wrote:
    300 wrote:bunga...wah mamat tu jadi tukang massage ek.
    tapi saya lebih syorkan pokok n detektif conan Twisted Evil
    diaorg lagi layak serta berpengalaman. semua jenis massage diaorg tau.
    massage cakar harimau....massage gajah terlentang...massage penyu duduk...diaorg boleh buat tuuuu pirat pirat


    conan musykil ni apa maksud ko nie ... pirat

    Yea rite,me too,mushkil... scratch scratch especially massage gajah terlentang and penyu duduk..emmmm scratch

    itu skill mengurut bahhh... Laughing
    rasa sekali pasti mau lagi bahhh Laughing

    wowooowo...mesti hantaran mahal tuh kalau ada skil camtuh..ngehh Laughing

    teruna desa

    Posts : 125
    Join date : 2009-01-16

    Re: Syarat baru jika mahu menjadi ahli PKR - Berkuatkuasa serta merta

    Post  teruna desa on Thu Feb 26, 2009 12:45 pm

    bunga wrote:
    300 wrote:
    bunga wrote:
    detective conan wrote:
    300 wrote:bunga...wah mamat tu jadi tukang massage ek.
    tapi saya lebih syorkan pokok n detektif conan Twisted Evil
    diaorg lagi layak serta berpengalaman. semua jenis massage diaorg tau.
    massage cakar harimau....massage gajah terlentang...massage penyu duduk...diaorg boleh buat tuuuu pirat pirat


    conan musykil ni apa maksud ko nie ... pirat

    Yea rite,me too,mushkil... scratch scratch especially massage gajah terlentang and penyu duduk..emmmm scratch

    itu skill mengurut bahhh... Laughing
    rasa sekali pasti mau lagi bahhh Laughing

    wowooowo...mesti hantaran mahal tuh kalau ada skil camtuh..ngehh Laughing


    hantaran untuk apa tue...

    teruna desa

    Posts : 125
    Join date : 2009-01-16

    Re: Syarat baru jika mahu menjadi ahli PKR - Berkuatkuasa serta merta

    Post  teruna desa on Thu Feb 26, 2009 12:48 pm

    agaknya syarat utama ahli PKR ni kena jambu ke?

    bunga

    Posts : 189
    Join date : 2009-01-26

    Re: Syarat baru jika mahu menjadi ahli PKR - Berkuatkuasa serta merta

    Post  bunga on Thu Feb 26, 2009 8:48 pm

    teruna desa wrote:
    bunga wrote:
    300 wrote:
    bunga wrote:
    detective conan wrote:
    300 wrote:bunga...wah mamat tu jadi tukang massage ek.
    tapi saya lebih syorkan pokok n detektif conan Twisted Evil
    diaorg lagi layak serta berpengalaman. semua jenis massage diaorg tau.
    massage cakar harimau....massage gajah terlentang...massage penyu duduk...diaorg boleh buat tuuuu pirat pirat


    conan musykil ni apa maksud ko nie ... pirat

    Yea rite,me too,mushkil... scratch scratch especially massage gajah terlentang and penyu duduk..emmmm scratch

    itu skill mengurut bahhh... Laughing
    rasa sekali pasti mau lagi bahhh Laughing

    wowooowo...mesti hantaran mahal tuh kalau ada skil camtuh..ngehh Laughing


    hantaran untuk apa tue...

    yooo....hantaran kalau nak pinang lah..tehehhehe Wink tapi kena tunjuk skill dulu kalau tak, tak bole percaya Shocked

    Sponsored content

    Re: Syarat baru jika mahu menjadi ahli PKR - Berkuatkuasa serta merta

    Post  Sponsored content Today at 5:18 pm


      Current date/time is Sun Dec 04, 2016 5:18 pm