AIDC CLUB

Selamat Datang ke AIDC CLUB


    diskusi ahli baru

    Share

    Admin
    Admin

    Posts : 15
    Join date : 2008-08-12

    diskusi ahli baru

    Post  Admin on Tue Aug 12, 2008 4:58 am

    semua ahli baru diminta berdiskusi di sini

    zek786

    Posts : 11
    Join date : 2008-08-12

    Re: diskusi ahli baru

    Post  zek786 on Tue Aug 12, 2008 5:43 am

    salam semua. saya ahli baru . baru je daftar .

    nick: zek
    loc: kuantan
    age:lahir tahun 76
    status: married

    AIDC

    Posts : 25
    Join date : 2008-08-12

    dua ahli baru

    Post  AIDC on Thu Aug 14, 2008 2:36 am

    rasanya dah dilulus dua ahli baru dlm ni..dah masuk ker lum..kalau dah masuk bagus la..kalau lum..maknanya tak tengok mail lagi tu..

    Joyah

    Posts : 101
    Join date : 2008-08-12

    Ahli Baru

    Post  Joyah on Thu Aug 14, 2008 3:21 am

    Assalamualaikum semua

    apis

    Posts : 2
    Join date : 2008-08-16

    AHLI

    Post  apis on Mon Aug 18, 2008 1:30 am

    SAYA AHLI BARU

    xianrul

    Posts : 1
    Join date : 2008-10-04

    yuhuu

    Post  xianrul on Fri Nov 14, 2008 5:04 pm

    salam saya ahli sepirhan aic

    kumbang_aidc

    Posts : 133
    Join date : 2009-01-02

    saya ahli baru nak lama..hehe

    Post  kumbang_aidc on Sun Jan 11, 2009 4:34 am

    salam,
    saya kumbang...umur biarlah rahsia..
    tak merokok hehe(macam iklan tu)..
    join club ni sebab tak suka Anwar(walaupun anak dia cun-cun).
    Terimalah saya seadanya ye :-)

    Joyah

    Posts : 101
    Join date : 2008-08-12

    Welcome semua ahli-ahli baru

    Post  Joyah on Mon Jan 12, 2009 7:52 am

    Salam semuaaaa....

    Joyah in the house. Selamat datang kepada ahli-ahli baru dan terima kasih kepada semua yang masih bersama-sama AIDC. Semoga persahabatan kita berkekalan...dan ...SAY NO TO ANWAR ...

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: diskusi ahli baru

    Post  pokok on Tue Jan 13, 2009 6:35 am

    kumbang_aidc wrote:salam,
    saya kumbang...umur biarlah rahsia..
    tak merokok hehe(macam iklan tu)..
    join club ni sebab tak suka Anwar(walaupun anak dia cun-cun).
    Terimalah saya seadanya ye :-)


    wah ko ni kumbang suka anwaj nuar ya he he Very Happy

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: diskusi ahli baru

    Post  pokok on Tue Jan 13, 2009 6:50 am

    pokok wrote:
    kumbang_aidc wrote:salam,
    saya kumbang...umur biarlah rahsia..
    tak merokok hehe(macam iklan tu)..
    join club ni sebab tak suka Anwar(walaupun anak dia cun-cun).
    Terimalah saya seadanya ye :-)


    wah ko ni kumbang suka anwaj nuar ya he he Very Happy
    alien Sleep

    kumbang_aidc

    Posts : 133
    Join date : 2009-01-02

    suka anak nuar je..

    Post  kumbang_aidc on Tue Jan 13, 2009 7:19 am

    suka anak nuar je..Laughing nua aku taknak haha No

    panglimaperangcyber

    Posts : 1
    Join date : 2009-01-13

    Salam dari PPC

    Post  panglimaperangcyber on Tue Jan 13, 2009 8:37 am

    test...

    ni kali pertama try forum AIDC..

    Tahniah atas kewujudan forum ini..untuk kita berforum beramai ramai...

    salam semua.


    1. nama : panglima perang cyber

      blog : http://penembak-tepat.blogspot.com

      kerja : bisnes

      umur : ( rahsia )

      Misi : menyatukan umat Islam di mana sahaja termasuk di alam Siber.

    Admin
    Admin

    Posts : 15
    Join date : 2008-08-12

    Selamat Datang Panglima !!!

    Post  Admin on Tue Jan 13, 2009 9:00 am

    Selamat datang Panglima Perang Cyber...

    Ajak rakan-rakan yang lain juga ya...

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: diskusi ahli baru

    Post  pokok on Wed Jan 14, 2009 4:55 am

    panglimaperangcyber wrote:test...

    ni kali pertama try forum AIDC..

    Tahniah atas kewujudan forum ini..untuk kita berforum beramai ramai...

    salam semua.


    1. nama : panglima perang cyber

      blog : http://penembak-tepat.blogspot.com

      kerja : bisnes

      umur : ( rahsia )

      Misi : menyatukan umat Islam di mana sahaja termasuk di alam Siber.


      TAHNIAH PANGLIMA


    teruna desa

    Posts : 125
    Join date : 2009-01-16

    Re: diskusi ahli baru

    Post  teruna desa on Fri Jan 16, 2009 9:45 pm

    assalamualikum semua saya orang baru...harap dapt tunjuk ajar...

    bounce Rolling Eyes

    kumbang_aidc

    Posts : 133
    Join date : 2009-01-02

    selamat datang teruna desa..

    Post  kumbang_aidc on Fri Jan 16, 2009 10:44 pm

    Tidak apa perlu diajar.. sama-sama ya buat macam rumah sendiri :-) Laughing Laughing

    fufunami15

    Posts : 1
    Join date : 2009-01-18

    new member

    Post  fufunami15 on Fri Jan 23, 2009 12:13 pm

    Hi
    aku ahli baru...thank kerana korang wujudkan forum ni because sebelum ni aku naik boring bila ramai orang puja anwar....aku bukannya fanatik politik(tapi tau lah sedikit)..semua blog citer pasal yang best tentang anwar...and last aku jumpa jugak blog ni....baru balance knowledge yang aku dapat...asyik dengar satu pihak jerk...

    anyway thank n mintak tunjuk ajar
    fufu

    300

    Posts : 69
    Join date : 2009-01-14

    Re: diskusi ahli baru

    Post  300 on Fri Jan 23, 2009 12:49 pm

    Salam semua,

    1. Ohai Gozaimas....salam perkenalan..salam perjuangan

    2. Nama : 300 @ The Three Hundred

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: diskusi ahli baru

    Post  pokok on Fri Jan 23, 2009 10:52 pm

    salam fufu dan 300 mailah kita selalu berforum ya..buatlah macam umah sendiri...he he he he

    300

    Posts : 69
    Join date : 2009-01-14

    Re: diskusi ahli baru

    Post  300 on Fri Jan 23, 2009 11:03 pm

    pokok, awat rumah ni takde bibik? clown

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: diskusi ahli baru

    Post  pokok on Fri Jan 23, 2009 11:05 pm

    bibik ha ha nanti la aku ambik bibik dari riau sorang he he he..ok tak?

    300

    Posts : 69
    Join date : 2009-01-14

    Re: diskusi ahli baru

    Post  300 on Fri Jan 23, 2009 11:10 pm

    aku mau bibik dari Jepun..kalau boleh la..hahaha Cool

    Orang_Melayu

    Posts : 6
    Join date : 2009-02-16

    oit oit

    Post  Orang_Melayu on Tue Feb 17, 2009 11:32 pm

    salam perjuangan..

    hamba ahli baru jugak.. hehehe hehehe
    salam lagi...
    suke salam..
    salam..
    restoren salam corner ipoh..

    salam salam...

    Sila beri tunjuk ajar..

    Takbir.. Allahhuakhbar

    apahallu

    Posts : 90
    Join date : 2009-02-19

    Re: diskusi ahli baru

    Post  apahallu on Fri Feb 20, 2009 7:49 am

    salam perkenalan...orang baru mendaftar...dah lame usha blog ni..slalu lepak kat voy.com.my,tp byk sgt pendewa nuar kat c2..so,cari idea nak tembak dorg balik tru blog ni..thanx anyway..

    Admin
    Admin

    Posts : 15
    Join date : 2008-08-12

    Re: diskusi ahli baru

    Post  Admin on Sat Feb 21, 2009 5:02 am

    topik ini seharusnya dibincang di ruangan sembang AIDCCLUB, sekadar maklumam

    tq

    Sponsored content

    Re: diskusi ahli baru

    Post  Sponsored content Today at 3:10 pm


      Current date/time is Thu Dec 08, 2016 3:10 pm