AIDC CLUB

Selamat Datang ke AIDC CLUB


    apabila nuar bercakap...

    Share

    ultraman

    Posts : 97
    Join date : 2009-01-17

    Re: apabila nuar bercakap...

    Post  ultraman on Fri Feb 20, 2009 7:32 am

    anwar suka yang bujang, teruna, muka jambu, laki orang buat apa dah tak cute ...

    bunga

    Posts : 189
    Join date : 2009-01-26

    Re: apabila nuar bercakap...

    Post  bunga on Fri Feb 20, 2009 11:03 am

    Look who's talking!!....(sing like Mr Alban song,Look who's talking sambil goyang2 kaki and henjut2.. Very Happy Very Happy

    nangkasedap

    Posts : 57
    Join date : 2009-02-07

    Re: apabila nuar bercakap...

    Post  nangkasedap on Fri Feb 20, 2009 3:38 pm

    anwar ni kata kat najib macam2, entah betul atau tidak yang dia kata tue, bila orang kata kat dia. dia kan kata semua adalah fitnah,,,,adeh lawak siutttttttttttt...

    orang bermuka spesis kueh talam dan biawak hidup...ni, layak duk US je, tapun di israel..

    bunga

    Posts : 189
    Join date : 2009-01-26

    Re: apabila nuar bercakap...

    Post  bunga on Fri Feb 20, 2009 8:34 pm

    nangkasedap wrote:anwar ni kata kat najib macam2, entah betul atau tidak yang dia kata tue, bila orang kata kat dia. dia kan kata semua adalah fitnah,,,,adeh lawak siutttttttttttt...

    orang bermuka spesis kueh talam dan biawak hidup...ni, layak duk US je, tapun di israel..


    Si AL-Juburi ni bukan aje double standard,tapi dah tripple standard!! Bila kena batang hidung sendiri,dia mulalah kona baring,sikit2 conspiracy..conspiracy, next time kalau boxer dia terlondeh pun dia kata BN punya conspiracy, padahal dia yang londeh sendiri nak membuntuti!! Surprised Surprised

    apahallu

    Posts : 90
    Join date : 2009-02-19

    Re: apabila nuar bercakap...

    Post  apahallu on Fri Feb 20, 2009 10:31 pm

    aku xrase aljuburi ni pakai boxer dowh...de mesti xpakai pape..senang,bukak zip,terus ON...kuang kuang kuang...dimana sahaja,bila2 masa sahaja... affraid

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: apabila nuar bercakap...

    Post  detective conan on Fri Feb 20, 2009 11:45 pm

    conan rasa anwar ni memang tak pakai boxer, sebab susah he he he

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: apabila nuar bercakap...

    Post  detective conan on Fri Feb 20, 2009 11:57 pm


    apahallu

    Posts : 90
    Join date : 2009-02-19

    Re: apabila nuar bercakap...

    Post  apahallu on Fri Feb 20, 2009 11:59 pm

    detective conan wrote:

    sape ni conan??nuar ke nasarudin 'katak'?cam lebey kurang je...huhu..

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: apabila nuar bercakap...

    Post  detective conan on Sat Feb 21, 2009 12:08 am

    sape lagi kalau tak bang nuar hero jamban mesia... he he he

    Sponsored content

    Re: apabila nuar bercakap...

    Post  Sponsored content Today at 3:07 pm


      Current date/time is Thu Dec 08, 2016 3:07 pm