AIDC CLUB

Selamat Datang ke AIDC CLUB


  KERAJAAN PERPADUAN BAGI MENYELAMATKAN PAS DARI KES LIWAT ANWAR AL-JUBURI

  GOMO
  GOMO

  Posts : 4
  Join date : 2009-02-20
  Age : 41
  Location : SETAPAK

  KERAJAAN PERPADUAN BAGI MENYELAMATKAN PAS DARI KES LIWAT ANWAR AL-JUBURI Empty KERAJAAN PERPADUAN BAGI MENYELAMATKAN PAS DARI KES LIWAT ANWAR AL-JUBURI

  Post  GOMO on Mon Jun 08, 2009 6:08 pm

  KESEORANGAN DAN KESEPIAN!!!
  ADUH PILU HATI INI BAGAIKAN DI TAMAN YANG BERDURI!!!

  HUA..HUA..HUA...

  KERAJAAN PERPADUAN???
  APA???
  PAS NAK TUBUHKAN KERAJAAN PERPADUAN!!!
  DENGAN PARTI MANA???

  WOW...WOW...PAS NAMPAKNYA SUDAH MULA RISAU DAN GOYAH AKAN KEADAANYA DI DALAM PAKATAN PEMBANGKANG INI. PAS SUDAH MULA KEPANASAN AKIBAT DARI TEMPIAS YANG DI ALAMI RAKAN MEREKA PARTI KENCING RAKYAT!!!

  PENDEK KATA PAS TAKUT AKAN BENCANA BESAR YANG AKAN MENGEGARKAN SEANTERO DUNIA INI BILA KES LIWAT ANWAR AL-JUBURI INI BERJALAN. STRATEGI PAS SEMEMANGNYA INGIN KELUAR DARI PAKATAN PEMBANGKANG INI PADA PRU KE 13 NANTI NAMUN IANYA PERLU DI PERCEPATKAN BAGI MENYUCIKAN DIRI DARI TEMPIAS LIWAT
  ANWAR AL-JUBURI!!!!

  BENCANA YANG AKAN BESAR AKAN MELANDA ANWAR DAN PKR PADA JULAI INI TENTUNYA MEMBUATKAN PAS MENJADI TIDAK KERUAN DAN PERLU MENCARI BACKUP YANG BESAR BAGI MENYAKINKAN PENYOKONGNYA!!!

  PADA DASARNYA HAJI HADI SEDAR DAN PERCAYA PAS AKAN TUMBANG PADA PRU KE 13 NANTI JIKA BERTERUSAN MENYOKONG MEMBABI BUTA PADA SEORANG PELIWAT YANG TEGAR INI. HAJI HADI SUDAH DAPAT MENGHIDU APA YANG AKAN BERLAKU SEMASA PERBICARAAN DI MAHKAMAH ITU NANTI!!!

  DENGAN SEGALA FAKTA DAN BUKTI YANG AKAN DI TAMPILKAN DI MAHKAMAH NANTI, PAS TIDAK ADA JALAN LAIN SELAIN DARI MENGAMBIL KEPUTUSAN BERKECUALI ATAUPUN TIDAK MENYOKONG LANGSUNG PELIWAT TEGAR SI ANWAR AL-JUBURI ITU.

  JIKA PAS MENYOKONG ANWAR AL-JUBURIM INI IBARATKAN PAS SUDAH MEMBUNUH DIRI.

  KERAJAAN PERPADUAN JALAN PENYELESAIAN BUAT PAS BAGI MENJAUHKAN DIRI DARI KEMELUT SKANDAL LIWAT ANWAR AL-JUBURI INI. KES MAHKAMAH BAGI KES LIWAT INI YANG AKAN BERJALAN PADA 1 JULAI 2009 PASTINYA MEMBUATKAN SELURUH DUNIA MENGIKUTI PERJALANAN KES LIWAT INI.

  PAS MENGETAHUI DENGAN DALAM AKAN PERBUATAN LIWAT ANWAR AL-JUBURI INI. MALAH DARI ANWAR DI DALAM ABIM PAS SUDAH TAHU SIAPA ANWAR AL-JUBURI INI. NAMUN TIDAK DISANGKA PELIWAT TEGAR INI MENGEGARKAN KES LIWATNYA SEKALI LAGI. DAN APA YANG PASTI.......

  KES LIWAT KALI INI MASIH BARU DAN FRESH!!!

  KERAJAAN PERPADUAN HANYALAH SATU JALAN DEMI MENYELAMATKAN PAS DARI BENCANA BESAR YANG AKAN MELANDA PAKATAN PEMBANGKANG PADA JULAI INI NANTI!!!


  ALLAHUAKHBAR
  ALLAHUAKHBAR
  ALLAHUAKHBAR

  INFO INI DI PEROLEHI DARI PAS SENDIRI
  kumbang_aidc
  kumbang_aidc

  Posts : 133
  Join date : 2009-01-02

  KERAJAAN PERPADUAN BAGI MENYELAMATKAN PAS DARI KES LIWAT ANWAR AL-JUBURI Empty re : KERAJAAN PERPADUAN BAGI MENYELAMATKAN PAS DARI KES LIWAT ANWAR AL-JUBURI

  Post  kumbang_aidc on Tue Jun 09, 2009 2:14 pm

  bagus jugak bro..PAS akan diselamatkan daripada tangan Anwar.

   Current date/time is Fri Apr 19, 2019 4:10 am