AIDC CLUB

Selamat Datang ke AIDC CLUB


    kes liwat anwar camna yer..

    Share

    ore kito

    Posts : 13
    Join date : 2009-04-22

    kes liwat anwar camna yer..

    Post  ore kito on Wed Apr 29, 2009 2:14 am

    ada sapo tau tok perkembangan kes liwat anwar, senyap jah

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: kes liwat anwar camna yer..

    Post  detective conan on Sun May 03, 2009 1:30 pm

    tunggu la perbicaraan nanti bagaimana..anwar katanya sedang sibuk untuk tangguhkan lagi kes tersebut..tak taulah kenapa..

    apahallu

    Posts : 90
    Join date : 2009-02-19

    Re: kes liwat anwar camna yer..

    Post  apahallu on Tue May 05, 2009 5:27 am

    nak bagi lebam2,luka2 tuh hilang kesan dulu..da rupa normal balik,barulah blei masuk mahkamah...mase tuh bung nuar akan berkata,"kalo nak cek,cek la...aku nyer bersih la..."...huar huar huar

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: kes liwat anwar camna yer..

    Post  pokok on Wed May 06, 2009 3:43 am

    camtu ka, he he he Very Happy Very Happy .... aku rasa anwar duk cari bomoh la skang ni...suh pinda lagi kes tu

    apahallu

    Posts : 90
    Join date : 2009-02-19

    Re: kes liwat anwar camna yer..

    Post  apahallu on Wed May 06, 2009 3:45 am

    tak perlu bomoh bung nuar nih...kalo kes berjalan seperti biasa,bung nuar akan pura2 sakit dan dok atas wheel chair la plak...bese la tuh...kalo wheel chair xde,lari la kat kedutaan turki...as simple as that...nuar oh nuar...perangai ko macam setan...

    nangkasedap

    Posts : 57
    Join date : 2009-02-07

    Re: kes liwat anwar camna yer..

    Post  nangkasedap on Thu May 07, 2009 2:40 am

    anwar cari bomoh sampai ke India rupanya....nak mandrem2 la kut sikit...

    ultraman

    Posts : 97
    Join date : 2009-01-17

    Re: kes liwat anwar camna yer..

    Post  ultraman on Sat May 09, 2009 11:00 am

    nangkasedap wrote:anwar cari bomoh sampai ke India rupanya....nak mandrem2 la kut sikit...


    betul ke sampai india dia cari bomoh? nak tutup bomoh ni, dia kata BN perak guna bomoh....sape2 tau...

    kumbang_aidc

    Posts : 133
    Join date : 2009-01-02

    Re: kes liwat anwar camna yer..

    Post  kumbang_aidc on Thu May 14, 2009 8:35 pm

    Dengar cerita Anwar diam sebab takut sekarang perbicaraan semakin hampir, kerana bukti sudah cukup kuat..hehe kite same2 tunggu

    bunga

    Posts : 189
    Join date : 2009-01-26

    Re: kes liwat anwar camna yer..

    Post  bunga on Tue May 19, 2009 10:00 am

    Maybe another drama produce by ANWAR menjelang JULY nti~~~tunggukan the premiere!!! cheers

    Rumours from Saiful's blog kata kemungkinan siANU WAR akan ke Washington DC prior to his case~~maybe nak melutut kat kiblat dia tuh,especially pekong temberang dia dah disuarakan oleh Foreign Minister Anifah...

    kumbang_aidc

    Posts : 133
    Join date : 2009-01-02

    Re : kes liwat anwar camna yer..

    Post  kumbang_aidc on Sat May 23, 2009 8:44 pm

    Anwar sedang takut.
    hehe pergi amerika pun amerika tak suka.
    gud luck anwar pig pig pig

    Sponsored content

    Re: kes liwat anwar camna yer..

    Post  Sponsored content Today at 5:17 pm


      Current date/time is Sun Dec 04, 2016 5:17 pm