AIDC CLUB

Selamat Datang ke AIDC CLUB


    tahniah kepada GOMO

    Share

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    tahniah kepada GOMO

    Post  pokok on Fri Mar 13, 2009 6:50 am

    Gomo dah dah jadi Ayah, tahniah dari pokok di aidcclub..he he he


    qasehnuryz

    Posts : 61
    Join date : 2009-01-19

    Re: tahniah kepada GOMO

    Post  qasehnuryz on Fri Mar 13, 2009 10:24 am

    tahniah bro GOMO..dah jadi daddy sunny

    ni anak gomo ke pokok? atau anak ko? agagagaga afro
    comelnya baby ni..nk picit2 je pipi dia heee

    bunga

    Posts : 189
    Join date : 2009-01-26

    Re: tahniah kepada GOMO

    Post  bunga on Fri Mar 13, 2009 1:14 pm

    ~ yeyyy, congrats GOMO on your new arrival cheers

    ~ is he or she?

    ~ hope both baby and mom are healthy.

    ~ you will enjoy your "break fast" soon,ngeh ngeh ngeh lol!

    bunga

    Posts : 189
    Join date : 2009-01-26

    Re: tahniah kepada GOMO

    Post  bunga on Fri Mar 13, 2009 1:16 pm

    pokok wrote:Gomo dah dah jadi Ayah, tahniah dari pokok di aidcclub..he he he


    yooo pokok, ni baby berapa bulan daaa...

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: tahniah kepada GOMO

    Post  detective conan on Sat Mar 14, 2009 10:36 am

    gomo dah jadi papa ya,tentu gomo tengah seronok skang, tahniah gomo..

    apahallu

    Posts : 90
    Join date : 2009-02-19

    Re: tahniah kepada GOMO

    Post  apahallu on Mon Mar 16, 2009 6:58 am

    mm..sori...sape gomo??huhu

    bunga

    Posts : 189
    Join date : 2009-01-26

    Re: tahniah kepada GOMO

    Post  bunga on Mon Mar 16, 2009 11:22 am

    apahallu wrote:mm..sori...sape gomo??huhu

    GOMO salah seorang ahli BPN yg active menentang Al-Juburi dan sering berada di chatroll AIDC as well as BPN.

    ~ ni blog dia:

    http://gomo-no1.blogspot.com/

    ultraman

    Posts : 97
    Join date : 2009-01-17

    Re: tahniah kepada GOMO

    Post  ultraman on Mon Mar 16, 2009 11:15 pm

    waaa pun tak pernah nampak dia kat sini,,,,,, pirat Razz

    Sponsored content

    Re: tahniah kepada GOMO

    Post  Sponsored content Today at 9:11 am


      Current date/time is Sun Dec 04, 2016 9:11 am