AIDC CLUB

Selamat Datang ke AIDC CLUB


    Berita Terkini

    Share

    AIDC

    Posts : 25
    Join date : 2008-08-12

    Berita Terkini

    Post  AIDC on Tue Aug 12, 2008 5:28 am

    apa berita terkini

    Joyah

    Posts : 101
    Join date : 2008-08-12

    Berita Terkini - Zek

    Post  Joyah on Thu Aug 14, 2008 3:25 am

    Berita Terkini ialah, hari ni Zek masak... Pecah rekod... wakakaka

    zek786

    Posts : 11
    Join date : 2008-08-12

    Re: Berita Terkini

    Post  zek786 on Thu Aug 14, 2008 4:31 am

    [quote="Joyah"]Berita Terkini ialah, hari ni Zek masak... Pecah rekod... wakakaka[/quote


    woiiiiiiiiiiiiihhhhh . tak pecah mana tu... betul2 pecah rekod ialah kalau org yg makan menu yg aku masak tak berulang ke tandas. cheers

    Joyah

    Posts : 101
    Join date : 2008-08-12

    Berita Terkini

    Post  Joyah on Fri Aug 15, 2008 12:06 am

    Maknanya macam ko la ye ..... wakakakakka bounce

    hokage

    Posts : 34
    Join date : 2008-08-19

    apa da..

    Post  hokage on Tue Aug 19, 2008 5:08 am

    citer pasal 1st time masak..xkan lama nie tak memasak..

    Joyah

    Posts : 101
    Join date : 2008-08-12

    Re: Berita Terkini

    Post  Joyah on Fri Jan 16, 2009 9:12 pm

    berita terkini ialah ikan jantan guppy aku 4 ekor dah mati sebab geget menggeget antara satu sama lain. aku terfikir, aku silap bela ikan ker... ikan laga ku ingat guppy..... tapi memang sahih, ikan2 tu adalah guppy jantan.
    ganazzzzzz tapi.

    kumbang_aidc

    Posts : 133
    Join date : 2009-01-02

    Minta detektif siasat..

    Post  kumbang_aidc on Fri Jan 16, 2009 10:46 pm

    Atas sebab itu diminta DEtektif Conan untuk memulakan siasatan Shocked Shocked

    bunga

    Posts : 189
    Join date : 2009-01-26

    Melayu Msia lebih kebaratan dari orang2 barat?

    Post  bunga on Wed Jan 28, 2009 4:24 pm

    Lately,I noticed Msians adalah lebih barat dari orang2 barat sendiri dari segi life style termasuk pergaulan sosial,pakaian,pemikiran,attitude maupun dalam soal memberi nama anak2 dengan nama2 yang berbunyi kebaratan. Apakah ini suatu phenomena yang harus diberi perhatian atau ditangani? ?Komen anda? I love you

    Joyah

    Posts : 101
    Join date : 2008-08-12

    Re: Berita Terkini

    Post  Joyah on Thu Jan 29, 2009 2:02 am

    salam korangggg ..aku nak btau ... hari tu, kawan kita si yuhu masak Nasi Kerabu .... lauk ikan goreng tepung, telur masin sama daging salai. tambah pulak budu dgn kuah rempah (yg last ni aku exaggerate kot... kakakkaa)

    TAHNIAHHHHH kepada yuhu ...beliau telah menunjukkan peningkatan yang memberansangkan dalam hal2 masakan sejak kebelakangan ini... sekian saja laporan dari Joyahhhh ... berita paling kini ...hiburan tak kering gusiiii ... ala-ala internet bergerakkk. i likeeeeeeee

    yuhu

    Posts : 4
    Join date : 2008-09-15

    Re: Berita Terkini

    Post  yuhu on Thu Jan 29, 2009 2:44 am

    Ehem...ehem....

    Dengan bangganya, aku nak mengumumkan aku dah berjaya masak nasi kerabu sendirik...yippiieeeeeee....sodap woooo...

    cheers cheers cheers


    Mekasih joyah...kerana telah menaikkan saham aku kat sini...ahakzzzz

    Joyah

    Posts : 101
    Join date : 2008-08-12

    Re: Berita Terkini

    Post  Joyah on Thu Jan 29, 2009 3:04 am

    Kuala Lumpur: Khamis 29 Januari 2009

    Ya Yuhu .... saham kau akan sentiasa naik walau ekonomi kurang baik pada masa ini ... selalu la mencuba resepi2 baru ..dan percayalah bahawa saham kau akan bertambah naik jika kau menjamu warga2 aidc dgn masakan2 yang enak2 ...

    cik kiah

    Posts : 32
    Join date : 2009-01-16

    Re: Berita Terkini

    Post  cik kiah on Thu Jan 29, 2009 3:55 am

    Wah..Yuhu masak bebe..

    Bila lagi nak belanja team AIDC ni Yuhu

    Mesti sedap kan!!!!

    Joyah

    Posts : 101
    Join date : 2008-08-12

    Re: Berita Terkini

    Post  Joyah on Thu Jan 29, 2009 5:53 am

    cik kiahhh... bapa kau dah sihat ker.... kami semua doakan keluarga kau sihat2 sokmo

    Sponsored content

    Re: Berita Terkini

    Post  Sponsored content Today at 5:18 pm


      Current date/time is Sun Dec 04, 2016 5:18 pm