AIDC CLUB

Selamat Datang ke AIDC CLUB


    Siapa mahu jadi rangkaian AIDC say hello di sini..

    Share

    shamsadis

    Posts : 28
    Join date : 2009-01-26

    Re: Siapa mahu jadi rangkaian AIDC say hello di sini..

    Post  shamsadis on Thu Jan 29, 2009 11:10 pm

    Salam,

    Saya mengambil semua artikel berkenaan anwar dan saya guna untuk meyedarkan rakyat. Kebanyakkan artikel saya guna di forum.cari.com.

    http://mforum6.cari.com.my/viewthread.php?tid=396085&extra=&page=5

    Teruskan berjuang.

    Joyah

    Posts : 101
    Join date : 2008-08-12

    Re: Siapa mahu jadi rangkaian AIDC say hello di sini..

    Post  Joyah on Fri Jan 30, 2009 12:14 am

    salam shamsadis ...

    terima kasih kerana menjadi pengunjung setia blog. kami amat menghargainya. Moga terus berjuang bersama-sama kami untuk SAY NO TO ANWAR !!!!!

    hokage

    Posts : 34
    Join date : 2008-08-19

    Re: Siapa mahu jadi rangkaian AIDC say hello di sini..

    Post  hokage on Fri Jan 30, 2009 4:57 am

    shamsadis wrote:Salam,

    Saya mengambil semua artikel berkenaan anwar dan saya guna untuk meyedarkan rakyat. Kebanyakkan artikel saya guna di forum.cari.com.

    http://mforum6.cari.com.my/viewthread.php?tid=396085&extra=&page=5

    Teruskan berjuang.

    Terima kasih shamsadis kerana sudi berkunjung ke blog & forum ini. Moga kita dapat bersama2 dapat membongkar SIAPA ANWAR SEBENARNYA kepada rakyat Malaysia.

    SAY NO TO ANWAR!

    AIDC

    Posts : 25
    Join date : 2008-08-12

    Salam shamsadis..masih tunggu ulasan joyah

    Post  AIDC on Fri Jan 30, 2009 10:41 am

    salam shamsadis,

    kalau ada 10 pemuda/pemudi seperti saudara pasti akan tumbang manusia bernama Anwar Ibrahim. 1998, Anwar dinaikkan melalui internet, pada tahun 2009, Anwar juga akan diturunkan melalui cara sama.

    Usaha Shamsadis patut dipuji, bergerak secara solo di mana2 forum, egroup dan dunia internet semata-mata mendedahkan siapakah Anwar.

    Kini semakin ramai yang mula bertanya, siapakah Anwar sebenarnya ?

    Dua tiga tahun lepas, beberapa orang aktivis PKR telah keluar parti masuk parti lain, sebabnya kerana Anwar. Saari Sungip, Anuar Tahir, Ezam Mohd Nor, Ustaz Mohamad Mustafa, Datin Saidatul Salleh karuak, Roslan Kassim, Anuar Shaari, Dr Chandra Muzzafar dan sebagainya.

    Mereka tahu, sebab sebenarnya mereka meninggalkan PKR. Faktornya hanya satu individu - Anwar Ibrahim. Tetapi mereka tidak mendedahkan rahsia itu, alasannya tidak mahu mengaibkan individu itu.

    Oh ya, aku masih menunggu ulasan joyah, masih kepingin hingga saat ini.

    Terima kasih hokage n cik kiah di atas ulasan yang cukup balik, tunggu ulasan aku selanjutnya..

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: Siapa mahu jadi rangkaian AIDC say hello di sini..

    Post  pokok on Fri Jan 30, 2009 1:03 pm

    shamsadis wrote:Salam,

    Saya mengambil semua artikel berkenaan anwar dan saya guna untuk meyedarkan rakyat. Kebanyakkan artikel saya guna di forum.cari.com.

    http://mforum6.cari.com.my/viewthread.php?tid=396085&extra=&page=5

    Teruskan berjuang.

    kagum pokok dengan shamsadis, mari sama-sama kita dedahkan siapa Anwar sebenarnya..
    kita jangan biarkan anwar mengulik rakyat malaysia dengan mimpi palsunya...kalau kita yang tidak dedahkan siapa lagi...adalah menjadi tanggugjawab orang yang inginkan kebenaran di Malaysia dedahkan siapa Anwar. Bravo tu shamsadis

    cik kiah

    Posts : 32
    Join date : 2009-01-16

    Re: Siapa mahu jadi rangkaian AIDC say hello di sini..

    Post  cik kiah on Fri Jan 30, 2009 1:39 pm

    Dag dig dup...guru besar nak bagi markah

    Takutnya What a Face

    Joyah

    Posts : 101
    Join date : 2008-08-12

    Re: Siapa mahu jadi rangkaian AIDC say hello di sini..

    Post  Joyah on Sun Feb 01, 2009 12:54 pm

    Terima kasih kerana sabar menanti... karangan masih tak siap2 nih. Banyak projek besar... wehhh...semua...aku dah beli akuarium...seronok melihat anak2 ikan ku berenang2 keriangan...

    shamsadis

    Posts : 28
    Join date : 2009-01-26

    Re: Siapa mahu jadi rangkaian AIDC say hello di sini..

    Post  shamsadis on Mon Feb 02, 2009 11:39 pm

    Joyah wrote:salam shamsadis ...

    terima kasih kerana menjadi pengunjung setia blog. kami amat menghargainya. Moga terus berjuang bersama-sama kami untuk SAY NO TO ANWAR !!!!!

    Sama-sama.

    Saya hanya guna komputer di opis jadi pergerakkan menentang Anwar Aljubiri agak terbatas di waktu kerja sahaja. Harap yang lain dapat memasuki semua forum2 dalam internet untuk bertempur menentang Dajjal.

    shamsadis

    Posts : 28
    Join date : 2009-01-26

    Re: Siapa mahu jadi rangkaian AIDC say hello di sini..

    Post  shamsadis on Mon Feb 02, 2009 11:41 pm

    hokage wrote:
    shamsadis wrote:Salam,

    Saya mengambil semua artikel berkenaan anwar dan saya guna untuk meyedarkan rakyat. Kebanyakkan artikel saya guna di forum.cari.com.

    http://mforum6.cari.com.my/viewthread.php?tid=396085&extra=&page=5

    Teruskan berjuang.

    Terima kasih shamsadis kerana sudi berkunjung ke blog & forum ini. Moga kita dapat bersama2 dapat membongkar SIAPA ANWAR SEBENARNYA kepada rakyat Malaysia.

    SAY NO TO ANWAR!

    Saya akan cuba menyebarkan kebenaran walaupun kemampuan agak terhad.

    shamsadis

    Posts : 28
    Join date : 2009-01-26

    Re: Siapa mahu jadi rangkaian AIDC say hello di sini..

    Post  shamsadis on Mon Feb 02, 2009 11:43 pm

    AIDC wrote:salam shamsadis,

    kalau ada 10 pemuda/pemudi seperti saudara pasti akan tumbang manusia bernama Anwar Ibrahim. 1998, Anwar dinaikkan melalui internet, pada tahun 2009, Anwar juga akan diturunkan melalui cara sama.

    Usaha Shamsadis patut dipuji, bergerak secara solo di mana2 forum, egroup dan dunia internet semata-mata mendedahkan siapakah Anwar.

    Kini semakin ramai yang mula bertanya, siapakah Anwar sebenarnya ?

    Dua tiga tahun lepas, beberapa orang aktivis PKR telah keluar parti masuk parti lain, sebabnya kerana Anwar. Saari Sungip, Anuar Tahir, Ezam Mohd Nor, Ustaz Mohamad Mustafa, Datin Saidatul Salleh karuak, Roslan Kassim, Anuar Shaari, Dr Chandra Muzzafar dan sebagainya.

    Mereka tahu, sebab sebenarnya mereka meninggalkan PKR. Faktornya hanya satu individu - Anwar Ibrahim. Tetapi mereka tidak mendedahkan rahsia itu, alasannya tidak mahu mengaibkan individu itu.

    Oh ya, aku masih menunggu ulasan joyah, masih kepingin hingga saat ini.

    Terima kasih hokage n cik kiah di atas ulasan yang cukup balik, tunggu ulasan aku selanjutnya..


    saya ni kemampuan nak berjuang agak terbatas kerana guna komputer kat opis jerk ni...jadi waktu opis jerk la boleh menyebarkan kebenaran...

    shamsadis

    Posts : 28
    Join date : 2009-01-26

    Re: Siapa mahu jadi rangkaian AIDC say hello di sini..

    Post  shamsadis on Mon Feb 02, 2009 11:44 pm

    pokok wrote:
    shamsadis wrote:Salam,

    Saya mengambil semua artikel berkenaan anwar dan saya guna untuk meyedarkan rakyat. Kebanyakkan artikel saya guna di forum.cari.com.

    http://mforum6.cari.com.my/viewthread.php?tid=396085&extra=&page=5

    Teruskan berjuang.

    kagum pokok dengan shamsadis, mari sama-sama kita dedahkan siapa Anwar sebenarnya..
    kita jangan biarkan anwar mengulik rakyat malaysia dengan mimpi palsunya...kalau kita yang tidak dedahkan siapa lagi...adalah menjadi tanggugjawab orang yang inginkan kebenaran di Malaysia dedahkan siapa Anwar. Bravo tu shamsadis

    kagum pokok???susah bangat gue mahu faham ini ayat...

    ya2...terima kasih...kalo ada info sila email saya di shamsadis@yahoo.com

    teruna desa

    Posts : 125
    Join date : 2009-01-16

    Re: Siapa mahu jadi rangkaian AIDC say hello di sini..

    Post  teruna desa on Thu Feb 26, 2009 12:43 pm

    hello sham...nanti boleh kita beremel he he he

    megat

    Posts : 9
    Join date : 2009-02-16

    Re: Siapa mahu jadi rangkaian AIDC say hello di sini..

    Post  megat on Wed Mar 04, 2009 7:07 am

    terus kan perjuangan,

    megat di sini menghulurkan salam perkenalan ,kalau ada apa2 yang perlu di bantu..bagi tau jer ..

    Laughing Laughing

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: Siapa mahu jadi rangkaian AIDC say hello di sini..

    Post  pokok on Wed Mar 04, 2009 8:52 am

    megat wrote:terus kan perjuangan,

    megat di sini menghulurkan salam perkenalan ,kalau ada apa2 yang perlu di bantu..bagi tau jer ..

    Laughing Laughing
    What a Face
    salam perkenalan Megat...selamat berforum dan selamat merapatkan hubungan silaturahim...

    Sponsored content

    Re: Siapa mahu jadi rangkaian AIDC say hello di sini..

    Post  Sponsored content Today at 5:19 pm

      Similar topics

      -

      Current date/time is Sun Dec 04, 2016 5:19 pm