AIDC CLUB

Selamat Datang ke AIDC CLUB


    Polis cari Anwar?

    Share

    hokage

    Posts : 34
    Join date : 2008-08-19

    Polis cari Anwar?

    Post  hokage on Fri Jan 23, 2009 4:31 am



    Gambar besar klik link di bawah.
    http://i552.photobucket.com/albums/jj343/anwaribrahimdotcom/AnwarTakBayarSaman.png

    1. Rumah 7 juta boleh bina. Saman RM 30 tak boleh bayar?

    2. Dana tak cukup ke???

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: Polis cari Anwar?

    Post  detective conan on Fri Jan 23, 2009 5:10 am

    wah hokage biar betul anwar ni, buat umah berjuta-juta, ofice PKR pun berjuta-2 saman pun takleh bayar ke...
    conan tengah pikir nie camner keta dia ni boleh kena saman, bawa laju ke? salah parking ke atau saje -saje dia langgar perayturan nak tunjuk dia hebat? cyclops bounce affraid

    hokage

    Posts : 34
    Join date : 2008-08-19

    Re: Polis cari Anwar?

    Post  hokage on Fri Jan 23, 2009 5:30 am

    detective conan wrote:wah hokage biar betul anwar ni, buat umah berjuta-juta, ofice PKR pun berjuta-2 saman pun takleh bayar ke...
    conan tengah pikir nie camner keta dia ni boleh kena saman, bawa laju ke? salah parking ke atau saje -saje dia langgar perayturan nak tunjuk dia hebat? cyclops bounce affraid

    1. Anwar saje je nak cabar polis tue.

    2. Bila polis dah datang rumah, dia kata la undang2 polis nie pak turut sahaja.

    3. Lepas baling batu sorok tangan ye Anwar.

    4. Cuba tengok saman tue sejak dari tahun bila. Sekarang nie tahun bila.

    5. Yang pelik, Anwar kata dia takde duit. Tapi no plate (WM6) berapa ribu eh dia beli?

    6. Kereta apa pula yang Anwar guna? Dapat duit dari mana tue?

    cik kiah

    Posts : 32
    Join date : 2009-01-16

    Re: Polis cari Anwar?

    Post  cik kiah on Fri Jan 23, 2009 9:17 am

    Banyak betul saman Anwar!!!!!

    Lajunya lari.... nak kejar apa tuh!!!! Question Question confused

    300

    Posts : 69
    Join date : 2009-01-14

    Re: Polis cari Anwar?

    Post  300 on Sat Jan 24, 2009 6:25 am

    anwar ni pandai ke drive kete..
    dia bawak laju sbb kejar sesuatu kot...dah 'tak tahan' agaknya Twisted Evil

    bila anwar dapat surat saman, anwar akan terkejut beruk mcm ni >> affraid

    Sponsored content

    Re: Polis cari Anwar?

    Post  Sponsored content Today at 9:16 am


      Current date/time is Sun Dec 04, 2016 9:16 am