AIDC CLUB

Selamat Datang ke AIDC CLUB


    aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Share

    apahallu

    Posts : 90
    Join date : 2009-02-19

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  apahallu on Fri Feb 20, 2009 7:33 am

    wujud ke x wujud perjumpaan korang ni?kalo area klang valley nak je aku join..

    ultraman

    Posts : 97
    Join date : 2009-01-17

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  ultraman on Fri Feb 20, 2009 7:40 am

    apahallu wrote:wujud ke x wujud perjumpaan korang ni?kalo area klang valley nak je aku join..

    salam apahallu, salam kenal

    apahallu

    Posts : 90
    Join date : 2009-02-19

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  apahallu on Fri Feb 20, 2009 7:42 am

    salam ultraman...seven ke taro ko nih??

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  pokok on Fri Feb 20, 2009 8:46 am

    apahallu wrote:wujud ke x wujud perjumpaan korang ni?kalo area klang valley nak je aku join..

    salam bro, selamat datang ke forum AIDC, terima kasih kerasa bersama kami disini, insyaallah kami akan mengadakan perjumpaan lagi selepas ini...sekiranya bro berminat kita boleh bertemu

    TQ

    apahallu

    Posts : 90
    Join date : 2009-02-19

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  apahallu on Fri Feb 20, 2009 10:29 pm

    pokok wrote:
    apahallu wrote:wujud ke x wujud perjumpaan korang ni?kalo area klang valley nak je aku join..

    salam bro, selamat datang ke forum AIDC, terima kasih kerasa bersama kami disini, insyaallah kami akan mengadakan perjumpaan lagi selepas ini...sekiranya bro berminat kita boleh bertemu

    TQ

    wasalam..cam best je dapat jupe kawan2 maya..kalo ade maya karin lagi bagus..kuang kuang kuang..slagi pala otak korang same ngan aku,slagi tu blei je layan borak2 kan??say NO TO GAY-ISME.. pig

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  detective conan on Fri Feb 20, 2009 11:49 pm

    apahallu wrote:
    pokok wrote:
    apahallu wrote:wujud ke x wujud perjumpaan korang ni?kalo area klang valley nak je aku join..

    salam bro, selamat datang ke forum AIDC, terima kasih kerasa bersama kami disini, insyaallah kami akan mengadakan perjumpaan lagi selepas ini...sekiranya bro berminat kita boleh bertemu

    TQ

    wasalam..cam best je dapat jupe kawan2 maya..kalo ade maya karin lagi bagus..kuang kuang kuang..slagi pala otak korang same ngan aku,slagi tu blei je layan borak2 kan??say NO TO GAY-ISME.. pig

    salam bro, maya karin dah diambik orang kuang kuang kuang...pala otak conan ni spesis anti anwar rasanyer sama kut..

    apahallu

    Posts : 90
    Join date : 2009-02-19

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  apahallu on Fri Feb 20, 2009 11:55 pm

    detective conan wrote:
    apahallu wrote:
    pokok wrote:
    apahallu wrote:wujud ke x wujud perjumpaan korang ni?kalo area klang valley nak je aku join..

    salam bro, selamat datang ke forum AIDC, terima kasih kerasa bersama kami disini, insyaallah kami akan mengadakan perjumpaan lagi selepas ini...sekiranya bro berminat kita boleh bertemu

    TQ

    wasalam..cam best je dapat jupe kawan2 maya..kalo ade maya karin lagi bagus..kuang kuang kuang..slagi pala otak korang same ngan aku,slagi tu blei je layan borak2 kan??say NO TO GAY-ISME.. pig

    salam bro, maya karin dah diambik orang kuang kuang kuang...pala otak conan ni spesis anti anwar rasanyer sama kut..


    kenapa maya?kenapa???kenapa kau tidak pilih diriku ini??kenapa?? afro albino
    kalo pala otak hang sebegitu,samala ngan pala otak ku ini..huar huar huar...

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  detective conan on Fri Feb 20, 2009 11:59 pm



    pakai mai ramai-ramai kita tubuh team bola aidc selepas ini ...he he hee

    apahallu

    Posts : 90
    Join date : 2009-02-19

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  apahallu on Sat Feb 21, 2009 12:02 am

    detective conan wrote:


    pakai mai ramai-ramai kita tubuh team bola aidc selepas ini ...he he hee

    cam best je..cukup korum ke??mcm kurang je org...

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  detective conan on Sat Feb 21, 2009 12:10 am

    kalau gabung jadi team bola jaring bole aje farao lol!

    teruna desa

    Posts : 125
    Join date : 2009-01-16

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  teruna desa on Sat Feb 21, 2009 1:30 am

    detective conan wrote:kalau gabung jadi team bola jaring bole aje farao lol!

    kita main boling jer...

    cik kiah

    Posts : 32
    Join date : 2009-01-16

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  cik kiah on Sat Feb 21, 2009 1:38 pm

    Yo..yo..nak tubuh team bola sepak AIDC???
    Cam best jer...boleh la aku join sekali
    Tukang tengok boleh la.. Laughing

    300

    Posts : 69
    Join date : 2009-01-14

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  300 on Sun Feb 22, 2009 10:28 am

    teruna desa wrote:
    detective conan wrote:kalau gabung jadi team bola jaring bole aje farao lol!

    kita main boling jer...

    aku cadangkan kita buat liga AIDC dalam Fantasy Premier League next season...
    biar aku jadi administrator Cool

    apa macam?????

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  pokok on Sun Feb 22, 2009 11:14 am

    aku orang pertama sokong ....cayalah 300 Liverpoollllllllllllllll

    300

    Posts : 69
    Join date : 2009-01-14

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  300 on Sun Feb 22, 2009 11:38 am

    pokok wrote:aku orang pertama sokong ....cayalah 300 Liverpoollllllllllllllll

    bagus pokok! aku perlukan sokongan majoriti semua pihak.

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  pokok on Sun Feb 22, 2009 11:53 am

    300 wrote:
    pokok wrote:aku orang pertama sokong ....cayalah 300 Liverpoollllllllllllllll

    bagus pokok! aku perlukan sokongan majoriti semua pihak.


    ini kena buat poster nie, kasi kempen clown alien

    300

    Posts : 69
    Join date : 2009-01-14

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  300 on Sun Feb 22, 2009 12:04 pm

    So pokok, pengwujudan liga AIDC dalam Fantasy Premier League akan menjadi aktiviti kita utk kalendar suku ketiga tahun ini.
    Aku akan menjadi administrator Laughing
    Kepada sesiapa yg tak berpuas hati dgn perlantikan ini, sila tulis surat bantahan dan masukkan ke dalam kotak ini >>> tong sampah Shocked

    shamsadis

    Posts : 28
    Join date : 2009-01-26

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  shamsadis on Tue Feb 24, 2009 3:54 am

    aku nak buat kelab snuker ar...

    aku jadi presiden seumur idup...

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  detective conan on Thu Feb 26, 2009 5:02 am

    shamsadis wrote:aku nak buat kelab snuker ar...

    aku jadi presiden seumur idup...

    conan sokong affraid Sleep kelab lenjan tak nak tubuh ke?

    300

    Posts : 69
    Join date : 2009-01-14

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  300 on Thu Feb 26, 2009 7:02 am

    detective conan wrote:
    shamsadis wrote:aku nak buat kelab snuker ar...

    aku jadi presiden seumur idup...

    conan sokong affraid Sleep kelab lenjan tak nak tubuh ke?

    kelab lenjan? kelab apa tu? mcm si rosyam noor berlakon dalam citer lenjan tu ke? Evil or Very Mad Evil or Very Mad

    bunga

    Posts : 189
    Join date : 2009-01-26

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  bunga on Thu Feb 26, 2009 11:38 am

    300 wrote:So pokok, pengwujudan liga AIDC dalam Fantasy Premier League akan menjadi aktiviti kita utk kalendar suku ketiga tahun ini.
    Aku akan menjadi administrator Laughing
    Kepada sesiapa yg tak berpuas hati dgn perlantikan ini, sila tulis surat bantahan dan masukkan ke dalam kotak ini >>> tong sampah Shocked

    yeyy!!! I wannabe the pom pom gurl! yehahhhh bounce bounce bounce

    Go go AIDChelsea............. cheers cheers cheers


    teruna desa

    Posts : 125
    Join date : 2009-01-16

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  teruna desa on Thu Feb 26, 2009 12:41 pm

    bunga wrote:
    300 wrote:So pokok, pengwujudan liga AIDC dalam Fantasy Premier League akan menjadi aktiviti kita utk kalendar suku ketiga tahun ini.
    Aku akan menjadi administrator Laughing
    Kepada sesiapa yg tak berpuas hati dgn perlantikan ini, sila tulis surat bantahan dan masukkan ke dalam kotak ini >>> tong sampah Shocked

    yeyy!!! I wannabe the pom pom gurl! yehahhhh bounce bounce bounce

    Go go AIDChelsea............. cheers cheers cheers



    wah cantik baju nie...cam baju team apa yer...

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  pokok on Sat Mar 07, 2009 10:41 pm

    bunga sebagai tukang bawa hadiah bule?

    bunga

    Posts : 189
    Join date : 2009-01-26

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  bunga on Sun Mar 08, 2009 10:17 am

    pokok wrote:bunga sebagai tukang bawa hadiah bule?


    hoyehhhh cheers cheers bole sangat2 pokok...sebelum tuh bunga jadi cheerleader and the pom pom gurl ok? Cool

    Sponsored content

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  Sponsored content Today at 3:08 pm


      Current date/time is Thu Dec 08, 2016 3:08 pm