AIDC CLUB

Selamat Datang ke AIDC CLUB


    aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Share

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  pokok on Fri Jan 23, 2009 12:59 am

    apa agaknya aktiviti nak dibuat untuk tahun nie..?
    pokok nak cadang kita gi melawat orang melayu di Patani atau rumpum melayu di kepualau Riau Lingga..cam bes je...
    tak pun kita gi Kemboja bantu orang melayu kat sana..ok tak kawan-kawan...

    hokage

    Posts : 34
    Join date : 2008-08-19

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  hokage on Fri Jan 23, 2009 1:22 am

    pokok wrote:apa agaknya aktiviti nak dibuat untuk tahun nie..?
    pokok nak cadang kita gi melawat orang melayu di Patani atau rumpum melayu di kepualau Riau Lingga..cam bes je...
    tak pun kita gi Kemboja bantu orang melayu kat sana..ok tak kawan-kawan...


    Pokok, hokage cadangkan aktiviti club tahun ini kita ke Gaza. Bantu apa2 yang patut di sana.

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  detective conan on Fri Jan 23, 2009 5:23 am

    GAZA wah hebat tu tapi masalahnya kita takleh pergi ke Israel sebab kita takde hubungan diplomatik...nak pergi GAZA situ je, mesir tak buka pintu..camner nak pergi, conan cadang kita buat tabung je lah bagi kat depa lagi bagus rasanya...

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  pokok on Fri Jan 23, 2009 11:03 pm

    ada masa kita buat makan-makan lagi la kali ni tak nak di mcdonald lagi sebab tempat tu kita pulau dulu, cari yang local retoren punya....ok tak?

    300

    Posts : 69
    Join date : 2009-01-14

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  300 on Sat Jan 24, 2009 7:21 am

    buat makan-makan kat kedai mamak pun ok...
    tak perlu nak formal sgt.
    nanti mamak pun leh join aidc ni gak cheers
    diaorg sponsor kita minum teh tarik preeee cheers

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  detective conan on Sat Jan 24, 2009 7:34 am

    idea yang bagus dari 300 conan amat sokong, kita gi mana-mana kedai mamak yang ada tenet he he he he....cantikkkkkkkkkkkkkkkkkk

    300

    Posts : 69
    Join date : 2009-01-14

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  300 on Sat Jan 24, 2009 7:47 am

    tima kacih pada conan kerna menyokong idea aku ini.
    aku up gaji ko 10%!!! hahaha. bounce bounce

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  pokok on Sat Jan 24, 2009 8:02 am

    300 ko ni cam ahmad nisfu la pulak dalam tiga ABdul 10 persen he he he.....cadangan ko tu bagus gak..tapi pokok nak makan ikan bakar la pulak rasanya..kita ke makan ikan bakar takleh ke? sambil tenguk laut he he he he..nyaman rasanya bila tengok laut...

    300

    Posts : 69
    Join date : 2009-01-14

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  300 on Sat Jan 24, 2009 8:19 am

    ooo...ko nak gathering kat tepi laut sambil pekena ikan bakor ek.
    boleh..boleh..kat pasar filipina. tapi aku tak pasti ada signal wifi atau tak kat situ.

    faizal

    Posts : 4
    Join date : 2009-01-24

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  faizal on Sat Jan 24, 2009 2:00 pm

    amboi 300 ajak gi filipina nak makan seafood, baik ajak gi pasar payang kuala ganu ..he he he..boleh makan telur penyu...

    300

    Posts : 69
    Join date : 2009-01-14

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  300 on Sun Jan 25, 2009 2:06 am

    faizal...ko ni faizal AF ke? confused confused confused

    teruna desa

    Posts : 125
    Join date : 2009-01-16

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  teruna desa on Sun Jan 25, 2009 2:52 am

    300 faizal ni faizal superman kut...hua hua hua..aritu menang juara lagu bila nak banjer nie...moh kita ke jumpa kat Cerating dan makan ikan bakar kat tanjung lumpur..faizal banjer...

    300

    Posts : 69
    Join date : 2009-01-14

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  300 on Sun Jan 25, 2009 4:22 am

    hahaha...faizal superman ek.
    jom kita pekena ikan bakar sambil nonton bola tgk Liverpool kena belasah dgn Everton malam ni (ayat ni aku tujukan khas utk kumbang n pokok..wakaka Laughing )

    p/s - ketam bakar di Pasar Filipina, KK sungguh enak...sambil makan cuci mata Cool

    ultraman

    Posts : 97
    Join date : 2009-01-17

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  ultraman on Sun Jan 25, 2009 6:00 am

    selalu ke korang ni jumpa?

    ultraman

    Posts : 97
    Join date : 2009-01-17

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  ultraman on Sun Jan 25, 2009 6:02 am

    300 ni orang sabah je, asyik sebut pasar filipina jer? affraid

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  pokok on Mon Jan 26, 2009 10:30 am

    300 ni dah jadi orang sabah ultraman ,,,dah mula cakap sabah bahhhhh skang nie...

    300

    Posts : 69
    Join date : 2009-01-14

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  300 on Wed Jan 28, 2009 1:50 am

    kamek org Malaysia...seperti kitak jua Cool Cool Cool

    teruna desa

    Posts : 125
    Join date : 2009-01-16

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  teruna desa on Thu Jan 29, 2009 12:13 am

    kenapa tak buat T shirt je, ini cadangan taruna he he he he..kita kena perangi anwar...dia musuh utama negara

    shamsadis

    Posts : 28
    Join date : 2009-01-26

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  shamsadis on Mon Feb 02, 2009 11:55 pm

    kita buat forum secara berdepan untuk membincangkan lagi cara menyebarkan kebenaran kepada rakyat dan pelajari cara2 risikan untuk mencuri berita dari dajjal.

    kita buat bincang2 melalui yahoo mesenger dengan Bloggers Pembela Negara. (nak buat kene bagi timer sebab saya kene p cc baru ble online yahoo mesenger, saya takder komputer pakai komputer opis jer).

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  detective conan on Wed Feb 04, 2009 12:14 am

    shamsadis wrote:kita buat forum secara berdepan untuk membincangkan lagi cara menyebarkan kebenaran kepada rakyat dan pelajari cara2 risikan untuk mencuri berita dari dajjal.

    kita buat bincang2 melalui yahoo mesenger dengan Bloggers Pembela Negara. (nak buat kene bagi timer sebab saya kene p cc baru ble online yahoo mesenger, saya takder komputer pakai komputer opis jer).

    Sham apa tujuan kuta bincang dengan Bloggers pembela negara?

    Guest
    Guest

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  Guest on Wed Feb 04, 2009 11:22 am

    Apa kata kiter lepak2 kat putrajaya...ader cafe selera bonda kat sana..siap wifi..depan mydin ..cara per..

    kumbang_aidc

    Posts : 133
    Join date : 2009-01-02

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  kumbang_aidc on Wed Feb 04, 2009 12:42 pm

    Gua tak ada hal..janji halal hehe..

    shamsadis

    Posts : 28
    Join date : 2009-01-26

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  shamsadis on Sun Feb 15, 2009 10:55 pm

    detective conan wrote:
    shamsadis wrote:kita buat forum secara berdepan untuk membincangkan lagi cara menyebarkan kebenaran kepada rakyat dan pelajari cara2 risikan untuk mencuri berita dari dajjal.

    kita buat bincang2 melalui yahoo mesenger dengan Bloggers Pembela Negara. (nak buat kene bagi timer sebab saya kene p cc baru ble online yahoo mesenger, saya takder komputer pakai komputer opis jer).

    Sham apa tujuan kuta bincang dengan Bloggers pembela negara?

    kita berkongsi maklumat...mereka lebih kepada penentangan kepada campur tangan anasir luar dan menjawab segala fitnah yang dilakukan oleh blogers Pakatan Rakyat...

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  detective conan on Tue Feb 17, 2009 1:30 pm

    shamsadis wrote:
    detective conan wrote:
    shamsadis wrote:kita buat forum secara berdepan untuk membincangkan lagi cara menyebarkan kebenaran kepada rakyat dan pelajari cara2 risikan untuk mencuri berita dari dajjal.

    kita buat bincang2 melalui yahoo mesenger dengan Bloggers Pembela Negara. (nak buat kene bagi timer sebab saya kene p cc baru ble online yahoo mesenger, saya takder komputer pakai komputer opis jer).

    Sham apa tujuan kuta bincang dengan Bloggers pembela negara?

    kita berkongsi maklumat...mereka lebih kepada penentangan kepada campur tangan anasir luar dan menjawab segala fitnah yang dilakukan oleh blogers Pakatan Rakyat...


    conan setuju cadangan shamsadis, tapi sape nak aturkan

    Orang_Melayu

    Posts : 6
    Join date : 2009-02-16

    oit oit

    Post  Orang_Melayu on Tue Feb 17, 2009 11:37 pm

    salam..

    pegi ke riau.. bestnyer..
    nak ikut nak ikut..

    hamba kenal Raja Ali Haji...

    Pak Tenas Affendy..

    lol!

    Sponsored content

    Re: aktiviti kelab aidc tahun ini biaq gempak sikit

    Post  Sponsored content Today at 3:05 pm


      Current date/time is Thu Dec 08, 2016 3:05 pm