AIDC CLUB

Selamat Datang ke AIDC CLUB


    Anwar di sebalik botol arak???

    Share

    hokage

    Posts : 34
    Join date : 2008-08-19

    Anwar di sebalik botol arak???

    Post  hokage on Fri Jan 23, 2009 12:01 am



    Untuk lihat gambar besar. Klik link di bawah.
    http://i552.photobucket.com/albums/jj343/anwaribrahimdotcom/Anwardan4bijibotol.png

    1. Lihat gambar itu.

    2. Mesti ada tertarik dengan 4 botol warna hijau tue kan.

    3. Lebih2 lagi botol2 tu berlatar belakang 4 orang Inggeris dan 1 orang Islam(?).

    4. Anwar Ibrahim (orang Islam) menambah minat untuk orang lihat gambar itu.

    5. Persoalan yang timbul difikiran anda selepas ini ialah:
    a)Anwar duduk dengan siapa itu?
    b)Botol apa yang besar tu?
    c)Anwar minum air dari botol tu ke?


    Last edited by hokage on Fri Jan 23, 2009 1:17 am; edited 1 time in total

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: Anwar di sebalik botol arak???

    Post  pokok on Fri Jan 23, 2009 12:54 am

    anwar ni kan bapak pluralisme apa peduli dengan arak semua tu, depan orang islam berbelit cakap arab kalah pak sheikh arab, depan omputeh jadi cam omputeh betul...kata orang dulu2 masuk kandang kambing dia mengembek sampai terjelir, masuk kadang rimau dia mengaum kalah rimau he he he...

    cik kiah

    Posts : 32
    Join date : 2009-01-16

    Re: Anwar di sebalik botol arak???

    Post  cik kiah on Fri Jan 23, 2009 2:51 am

    Mak oii besarnya botol!!!!

    Botol apa kebenda tuh?????

    Sekali tengok cam botol arak....iskh..iskh...

    Anwar minum ker?

    Menurut sumber yg rapat dengan anwar,katanya anwar tak minum arak

    Tapi cik kiah tak percayalah anwar ni tak minum. Dia kan selalu ke luar negara. Sah-sah meke hidang air setan tuh.Takkan anwar siket pun tak teguk. Mana ada org nampak apa dia buat kat sana. Dia kan pejuang Islam Liberal...pejuang Islam Liberal kan tak kisah apa yang ada dlm Islam.

    Haa..apa lagi anwar..jawablah..jangan tak jawab!!! confused confused confused confused

    siti_salma

    Posts : 5
    Join date : 2009-01-22

    Re: Anwar di sebalik botol arak???

    Post  siti_salma on Fri Jan 23, 2009 5:03 am

    Anwar nikan macam Gus Dur jugak.....liberal punya pasal...yang haram dihalalkan...
    Makkk aii...besarnya botol arak...cukup ke tu??? Apalagi kat depan mata...mesti Anwar ni kaki minum punya...Kat Malaysia berlagak alim, kat AS..mesti kaki clubbing ... Twisted Evil Evil or Very Mad

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: Anwar di sebalik botol arak???

    Post  detective conan on Fri Jan 23, 2009 5:24 am

    teringat Anwar nyanyi lagu ni..buat salah tak buat pun salah..he he he he

    300

    Posts : 69
    Join date : 2009-01-14

    Re: Anwar di sebalik botol arak???

    Post  300 on Sat Jan 24, 2009 6:07 am

    aku tgk mcm botol budu je... Laughing Laughing

    rakyatbesajek

    Posts : 2
    Join date : 2009-01-24

    Re: Anwar di sebalik botol arak???

    Post  rakyatbesajek on Wed Jan 28, 2009 3:17 pm

    aku rasa tu bkn botol arak la..
    ikut pglaman aku maser kjer one of 5 star hotel, tu botol sparkling water.
    non-alcohol..kalo x salah aku la(pic botol tu pon x baper clear).

    lagi satu, kalo nak ikut logik akal la kan, xkan la time meeting gitu dieorg nk serve minuman beralkohol kot..
    sebangang2 mat saleh pon , die org still leh pikir ngan rasional jugak. kalo post meeting event tu logikla kalo dieorg nk serve minuman beralkohol.

    jgn la kita nie terlalu emosi. sumer benda nampak yg burok jek. jgn la kita hentam keromo jek.

    bunga

    Posts : 189
    Join date : 2009-01-26

    Re: Anwar di sebalik botol arak???

    Post  bunga on Wed Jan 28, 2009 5:06 pm

    Ok,kita tak pasti apakah DSAI meminum arak atau tidak dengan hanya berdasarkan 'bottle' yg dilihat seperti arak.Tak apa....now let's us examine the reality and facts of such look a like bottle!!

    Generally speaking,wine and champagne (carbonated or "sparkling" wine) bottles were produced in a much more limited variety of shapes than the spirits/liquor containers.A large majority of wine/champagne bottles are round in cross section; square, rectangular, or other body shapes are unusual, though they do exist to a minor extent with wine bottles, especially in the 20th century, to be produced in some shade of olive green,amber with other colours were unusual.The colours are to preserve the alcohol at it's best quality.Thus,you will hardly find alcohols came in other colours other than the said above.

    Sparkling water? You decide!! Laughing Laughing

    Sponsored content

    Re: Anwar di sebalik botol arak???

    Post  Sponsored content Today at 9:15 am


      Current date/time is Sun Dec 04, 2016 9:15 am