AIDC CLUB

Selamat Datang ke AIDC CLUB


    apa kriteria lelaki pilihan wanita?

    Share

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    apa kriteria lelaki pilihan wanita?

    Post  detective conan on Thu Jan 22, 2009 11:17 pm

    Conan tengah pikir nie, dalam memilih pasangan hidup apa agaknya yang difikirkan oleh seorang wanita?
    adakah orang wanita ni suka pilih muka yang kacak, hensem atau orang tu kaya harta bertimbun -timbun.
    Ataupun wanita lebih suka memlih lelaki yang romantis? sopan dan ciri2 lelaki melayu terakhir...
    sape tau tolong jawab he he he he... Sleep Sleep

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: apa kriteria lelaki pilihan wanita?

    Post  pokok on Fri Jan 23, 2009 12:47 am

    conan kalau lelaki dia pilih wanita camne agaknya ya? pilih yang comel ke atau berbudi bahasa?

    qasehnuryz

    Posts : 61
    Join date : 2009-01-19

    Re: apa kriteria lelaki pilihan wanita?

    Post  qasehnuryz on Fri Jan 23, 2009 1:54 am

    wahaha..meh org jwb

    1) Lelaki itu boleh membimbing isteri dan anak2 ke jalan yg di redhai ALLAH.

    2) Mesti ada kerjaya tetap.

    3) Lelaki yg respect keluarga dan bertanggungjawab.

    4) Mesti ada sikit sense of humor ,bukan panas baran ,kaki pukul apatah lagi kaki perempuan cheers

    5) Handsome tu pakej tambahan Laughing Laughing

    6) mesti ANTI anwar

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: apa kriteria lelaki pilihan wanita?

    Post  detective conan on Fri Jan 23, 2009 5:15 am

    qasehnuryz wrote:wahaha..meh org jwb

    1) Lelaki itu boleh membimbing isteri dan anak2 ke jalan yg di redhai ALLAH.

    2) Mesti ada kerjaya tetap.

    3) Lelaki yg respect keluarga dan bertanggungjawab.

    4) Mesti ada sikit sense of humor ,bukan panas baran ,kaki pukul apatah lagi kaki perempuan cheers

    5) Handsome tu pakej tambahan Laughing Laughing

    6) mesti ANTI anwar


    wah itu qaseh punya impian ke? conan nak siasat sape agaknya sebijik dengan impian qaseh dan berapa ramai laki camtu... flower afro

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: apa kriteria lelaki pilihan wanita?

    Post  detective conan on Fri Jan 23, 2009 5:17 am

    qaseh yang lain tu conan ada cuma conan ni kaki bangku je he he he he he Laughing Laughing Laughing

    Hakeem

    Posts : 9
    Join date : 2009-01-15

    Re: apa kriteria lelaki pilihan wanita?

    Post  Hakeem on Fri Jan 23, 2009 8:57 am

    yooo bro conan

    wanita idaman lelaki ->>> wanita yang bijak, boleh berbual hal ehwal semasa, peramah, sedap mata memandang (cantik adalah subjektif. Berbudi bahasa bertempat serta boleh mempertahankan diri dari cacian orang. Dalam ertikata yang lain iyola wanita yang semangatnya kuat. Solehah sudah tentu. Bagi gua, lelaki tidak suka pada wanita yang terlalu bergantung dan tidak ada keyakinan diri.

    bro kalau lu ada calonnya boleh recommend sama gua?

    wasalam

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: apa kriteria lelaki pilihan wanita?

    Post  pokok on Fri Jan 23, 2009 10:55 pm

    wah hakeem..bukan senang nak cari pompuan seperti tu sekarang...he he kalau ada dapat kat orang lain dulu he he he he

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: apa kriteria lelaki pilihan wanita?

    Post  detective conan on Sat Jan 24, 2009 11:57 pm

    weh pokok kalau ko nak cari calon camtu ko tengok rancangan gadis melayu TV9 ok kut hua hua hua hua

    300

    Posts : 69
    Join date : 2009-01-14

    Re: apa kriteria lelaki pilihan wanita?

    Post  300 on Sun Jan 25, 2009 1:58 am

    sapa juara rancangan gadis melayu tv9 tu? confused confused confused
    kalau ada gambar lagi bagus.

    teruna desa

    Posts : 125
    Join date : 2009-01-16

    Re: apa kriteria lelaki pilihan wanita?

    Post  teruna desa on Sun Jan 25, 2009 6:10 am

    Aida dinobat juara Gadis Melayu


    Peserta dari Kuantan, Pahang, Khairul Noormaidah Zali atau dikenali sebagai Aida, mengalahkan empat peserta lain apabila dinobatkan juara Gadis Melayu terbitan TV9, malam tadi.

    Penampilan diri dan persembahan Aida, 23, yang penuh berkeyakinan menarik perhatian juri, sekali gus meletakkan gadis itu sebagai Ikon dalam membentuk jati diri serta mewarisi dan mengekalkan budaya serta tradisi Melayu.

    Aida menerima wang tunai RM10,000, trofi serta barang iringan disampaikan Sultanah Kedah, Tuanku Hamimah Hamidun.

    Baginda diiringi Pengerusi Media Prima, Datuk Abdul Mutalib Mohamed Razak dan Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan Rangkaian Televisyen Media Prima Berhad, Datuk Seri Farid Ridzuan. Turut hadir, Ketua Pegawai Operasi TV9, Bukhari Che Muda.

    Peserta lain berjaya ke peringkat akhir ialah Noor Afzan Mohd Afzul Khan, 27 (Kota Kinabalu, Sabah); Siti Nurashikin Mohd Noor, 22, (Sungai Petani, Kedah); Nurul Khusna Uma, 20, (Kuantan, Pahang); dan Nur Aishah Zainal, 27 (Melaka).

    Pemenang Gadis Melayu membawa pulang hadiah keseluruhan bernilai RM67,000, manakala empat peserta akhir menerima hadiah sagu hati bernilai RM44,000.

    teruna desa

    Posts : 125
    Join date : 2009-01-16

    Re: apa kriteria lelaki pilihan wanita?

    Post  teruna desa on Sun Jan 25, 2009 6:17 am

    [img][/img]


    Last edited by teruna desa on Sun Jan 25, 2009 6:21 am; edited 1 time in total

    teruna desa

    Posts : 125
    Join date : 2009-01-16

    Re: apa kriteria lelaki pilihan wanita?

    Post  teruna desa on Sun Jan 25, 2009 6:19 am

    [img][/img]

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: apa kriteria lelaki pilihan wanita?

    Post  pokok on Sun Jan 25, 2009 12:48 pm

    wah anggunnya aida ni, terpikat pokok he he he he

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: apa kriteria lelaki pilihan wanita?

    Post  pokok on Sun Jan 25, 2009 12:49 pm

    sesuai untuk anak pokok rasanya...

    Joyah

    Posts : 101
    Join date : 2008-08-12

    Re: apa kriteria lelaki pilihan wanita?

    Post  Joyah on Sun Jan 25, 2009 1:00 pm

    Malaysian girls sekarang memang cantik-cantik.... i likeeeeeeee

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: apa kriteria lelaki pilihan wanita?

    Post  pokok on Sun Jan 25, 2009 1:07 pm

    joyah pokok pun likeeeeeeeeeeeeeeeeeee kua kua kua kua afro

    Joyah

    Posts : 101
    Join date : 2008-08-12

    Re: apa kriteria lelaki pilihan wanita?

    Post  Joyah on Sun Jan 25, 2009 1:12 pm

    hahaha... yerlah, siapa yang tak sukakan keindahan dan kecantikan... fitrah manusia tue ... beauty is common... but good look and xtra energy are rare...

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: apa kriteria lelaki pilihan wanita?

    Post  detective conan on Sun Jan 25, 2009 11:35 pm

    pada conan yang penting adalah keindahan dalaman, bukan luaran...bila dalam cantik luar pun akan cantik sama

    hokage

    Posts : 34
    Join date : 2008-08-19

    Re: apa kriteria lelaki pilihan wanita?

    Post  hokage on Mon Jan 26, 2009 2:01 am

    Kawan2 dia ni cantik tak??



    Ini pun cantik. Tapi dah jadi bini orang..huhuhuhuhu Sad
    Ada tak kawan2 kita diforum ini rupa sepertinya.. Laughing Laughing Laughing Laughing

    Joyah

    Posts : 101
    Join date : 2008-08-12

    Re: apa kriteria lelaki pilihan wanita?

    Post  Joyah on Mon Jan 26, 2009 3:28 am

    Hokage ... lawanyaaaa .... eh ada ke kawan2 kita yg ada iras2 macam dia.. Nak juga Joyah kenal ... hua hua huaaaaa

    hokage

    Posts : 34
    Join date : 2008-08-19

    Re: apa kriteria lelaki pilihan wanita?

    Post  hokage on Mon Jan 26, 2009 6:07 am

    Joyah wrote:Hokage ... lawanyaaaa .... eh ada ke kawan2 kita yg ada iras2 macam dia.. Nak juga Joyah kenal ... hua hua huaaaaa

    Nanti Hokage minta pertolongan dari Detective Conan. Minta Detective siasat ada tak ahli kumpulan kita iras2 cam Puan Rita.. Laughing Laughing Laughing Laughing

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: apa kriteria lelaki pilihan wanita?

    Post  detective conan on Mon Jan 26, 2009 8:21 am

    [img][/img]

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: apa kriteria lelaki pilihan wanita?

    Post  detective conan on Mon Jan 26, 2009 8:26 am

    pada conan tentu ada sesuatu yang istimewa yang menyebabkan aidil ni begitu tertarik kepada Rita, dan begitu juga dengan rita tentu ada sebab dia menyukai aidil walapun beza umur mereka dekat 10 tahun...cuma yang tak elok mereka kahwin lari dan mendiamnkan diri aje...tak manis didengar...

    Conan tengah perhati gak nie sape di kalangan rangkain STARAIDC yang seiras dengan Rita...ha ha ha ha....kepada yang empunya badan hati2 conan akan menyiasat sampai ke akar umbi he he he he...hokage kalau conan jumpa ko nak bagi apa kat conan he he he he....

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: apa kriteria lelaki pilihan wanita?

    Post  pokok on Mon Jan 26, 2009 10:26 am

    helooo duk gosip apa nie,,cari jodoh kaaa?

    Joyah

    Posts : 101
    Join date : 2008-08-12

    Re: apa kriteria lelaki pilihan wanita?

    Post  Joyah on Mon Jan 26, 2009 11:42 am

    adehhhhh... hensem siot la aidil nih... baguslah jodoh dgn rita..sama segak, sama glemer, sama jadi perhatian. i likeeee. conan ko ni nak siasat kembar rita kat aidc jangan nanti ko pulak yang sangkut... oh la laaaaaaaa....

    menangis kembar aida rahim nanti ... kakakaka.. ha, dia tu pun kawin dgn orang muda ... joe radzwil tak silap nama suaminya.

    Sponsored content

    Re: apa kriteria lelaki pilihan wanita?

    Post  Sponsored content Today at 3:05 pm


      Current date/time is Thu Dec 08, 2016 3:05 pm