AIDC CLUB

Selamat Datang ke AIDC CLUB


    hubungan Ehsan dan ayahnda Anwar renggang?

    Share

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    hubungan Ehsan dan ayahnda Anwar renggang?

    Post  detective conan on Wed Jan 21, 2009 7:13 am


    Gambar: Ehsan kanan sekali, renggang dengan bapanya.


    Anak lelaki Anwar ini dikatakan renggang dengan bapanya, kerana Anwar tidak mahu bersumpah menafikan meliwat Saiful Bukhari. Ada di kalangan kawan Kumbang yang beritahu , Saiful sudah lama berkawan baik dengan Ehsan. Disebabkan itu Ehsan tidak dapat menerima jika bapanya enggan bersumpah. Kawan Kumbang juga beritahu disebabkan hal itu juga, Ehsan sudah menjadi semakin nakal. Beliau kini kuat merokok dan selalu pergi ke kelab. Kelab mana Kumbang tak pula diberitahu, mungkin kelab mengumpul setem ke? atau kelab-kelab lain.


    Persoalannya, adakah Ehsan selaku anak lelaki Anwar tidak mahu mengikut jejak bapanya.
    baca selanjutnya di http://analisisringan.blogspot.com/2009/01/anak-anak-anwar-join-politik_08.html

    kumbang_aidc

    Posts : 133
    Join date : 2009-01-02

    Re: hubungan Ehsan dan ayahnda Anwar renggang?

    Post  kumbang_aidc on Wed Jan 21, 2009 7:53 am

    Salam memang benar Ehsan renggang dengan bapanya kerana hal Saiful.
    Ehsan yang memang nakal bertambah nakal disebabkan itu.Salah seorang rakan kita yang beritahu.

    Kumbang pernah terbaca di forum TKO. Bahawa keluarga Anwar adalah keluarga islamik, dengan maksud Anwar pandai mendidik anak.

    Tapi hal Ehsan ini membuktikan sebaliknya.

    Siapa ada maklumat boleh kongsi...

    Kumbang begitu teruja hahaha


    bounce bounce bounce bounce bounce

    pochong

    Posts : 25
    Join date : 2009-01-21

    Re: hubungan Ehsan dan ayahnda Anwar renggang?

    Post  pochong on Wed Jan 21, 2009 7:56 am

    oo ye ke, skang anak dia ni berada di amerika ke di Malaysia? canon dapat maklumat anak dia dihantar ke US betul ke?

    kumbang_aidc

    Posts : 133
    Join date : 2009-01-02

    Re: hubungan Ehsan dan ayahnda Anwar renggang?

    Post  kumbang_aidc on Wed Jan 21, 2009 8:12 am

    Kumbang tak pasti nanti Kumbang tanya rakan tentang hal ini... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: hubungan Ehsan dan ayahnda Anwar renggang?

    Post  pokok on Thu Jan 22, 2009 10:07 am

    umur ehsan ni berapa agaknya kumbang?

    kumbang_aidc

    Posts : 133
    Join date : 2009-01-02

    Re: hubungan Ehsan dan ayahnda Anwar renggang?

    Post  kumbang_aidc on Thu Jan 22, 2009 10:16 am

    24-25 kot ..

    cik kiah

    Posts : 32
    Join date : 2009-01-16

    Re: hubungan Ehsan dan ayahnda Anwar renggang?

    Post  cik kiah on Thu Jan 22, 2009 2:12 pm

    Setahu cik kiah la, Nurul Nuha belajar kat Johns Hopkins University. Nurul Izzah pun sambung Master kat situ jugak. Ehsan tak pasti universiti mana. Tapi..kenapa anak-anak Anwar belajar kat Johns Hopkins University? Bukankah di situ tempat Anwar menjadi Felo Pelawat (School of Advanced International Studies -SAIS).Ini bermakna Anwar menggunakan kesempatan dia menjadi pensyarah di situ. Apa lagi..gunalah "kabel" melonggokkan anaknya

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: hubungan Ehsan dan ayahnda Anwar renggang?

    Post  detective conan on Thu Jan 22, 2009 9:43 pm

    wah semua made in amerika ya....dengan ayahndanya sekali , dah takde ke tempat lain yang bagus cik kiah?setahu conan banyak lagi u lain yang berprestij, ada agenda ka...anak dia dihantar kat situ?

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: hubungan Ehsan dan ayahnda Anwar renggang?

    Post  pokok on Fri Jan 23, 2009 1:01 am

    Ehsan ni anak kedua anwar ke ? sape tau tolong beritau..

    alang

    Posts : 2
    Join date : 2009-01-22

    Re: hubungan Ehsan dan ayahnda Anwar renggang?

    Post  alang on Fri Jan 23, 2009 2:55 am


    Gambar Ehsan (kiri) sedang menghisap shisha. Nampaknye, betul lah cite detective conan td. Tgk kawan mcm sosial belaka. Siap ada anting2 tu... Mungkin beliau tertekan kerana tahu bapanya seorang PELIWAT!!





    Teman2 rapatnya

    Lagi disini..
    http://www.flickr.com/photos/ihsananwar


    Last edited by alang on Fri Jan 23, 2009 8:17 am; edited 2 times in total

    cik kiah

    Posts : 32
    Join date : 2009-01-16

    Re: hubungan Ehsan dan ayahnda Anwar renggang?

    Post  cik kiah on Fri Jan 23, 2009 3:20 am

    Tq Alang pastekan gambar yang sangat berguna untuk dikongsi bersama.

    Mula-mula isap shisha..pastu isap rokok..lepas tu tak tahu la isap apa lagi. Kuang..kuang..kuang

    Detective Conan..

    Ehsan pun belajar kat Johns Hopkins University jugak

    Ni kira dah jadi universiti anak-beranak Anwar.

    Kalau orang lain dia dah kata KRONI

    Pak Syeikh pula camner???? Cool Cool

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: hubungan Ehsan dan ayahnda Anwar renggang?

    Post  detective conan on Fri Jan 23, 2009 4:59 am


    siti_salma

    Posts : 5
    Join date : 2009-01-22

    Re: hubungan Ehsan dan ayahnda Anwar renggang?

    Post  siti_salma on Fri Jan 23, 2009 5:15 am

    La...kawan2 Ehsan semuanya ganas2...siap pakai subang lagii....
    Teruk betulll....dah bapak borek anak rintik....

    Exclamation Exclamation Twisted Evil Evil or Very Mad

    hokage

    Posts : 34
    Join date : 2008-08-19

    Re: hubungan Ehsan dan ayahnda Anwar renggang?

    Post  hokage on Fri Jan 23, 2009 5:53 am

    1. affraid Rileks r. Kata Anwar pendokong Islam Liberal. Tak salah wat tue. HAK ASASI.

    2. Itu baru sikit si alang letak kat situ. Hokage percaya sikit lagi mesti si alang nie akan letak gambar yang gempak2. Puji2 sikit alang nie. Baru semanagt sikit dia cari bahan yang bagus. Laughing Laughing Laughing bounce bounce

    3. Nie baru gambar makhluk yang bertelur. Gambar makhluk yang berbuah di dada takde ke alang Laughing Laughing Laughing

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: hubungan Ehsan dan ayahnda Anwar renggang?

    Post  detective conan on Fri Jan 23, 2009 5:59 am

    tahniah kepada Alang he he he,,, conan berbanga ada kawan macam alang

    alang

    Posts : 2
    Join date : 2009-01-22

    Re: hubungan Ehsan dan ayahnda Anwar renggang?

    Post  alang on Fri Jan 23, 2009 6:09 am

    Ehsan blaja kt Lim Kok Wing ,Cyber - sumber sahih -

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: hubungan Ehsan dan ayahnda Anwar renggang?

    Post  pokok on Fri Jan 23, 2009 10:49 pm

    apabila pokok melihat pic ehsan, pokok kesian ngan ehsan, apa yang berlaku adalah disebabkan bapaknya anwar.maknanya Anwar ibrahim pun gagal menjaga anaknya dengan betul...sekiranya anak sediri pun dia gagal nak didik dengan baik adakah dia mampu nak memimpin negara dengan baik, dia duk tuduh orang macam2 walhal dia pun dua kali lima.

    Pada pandangan Pokok juga sekiranya wujud anak yang bermasalah dalam sesebuah keluarga, banyak faktor main peranan termasuk faktor keluarga sendiri, pendapat conan dan kumbang disebabkan faktor Anwar pokok amat setuju, kerana ehsan mungkin bosan dengan skandal yang ayahnya terlibat sama, lebih-lebih lagi apabila anwar cuba menafikan perkara tersebut, tetapi ehsan tidak percaya dengan pengakuan ayahndanya...

    kesian dengan ehsan..,,..,,

    300

    Posts : 69
    Join date : 2009-01-14

    Re: hubungan Ehsan dan ayahnda Anwar renggang?

    Post  300 on Sat Jan 24, 2009 6:16 am

    mcm drama melayu pulak aku tgk...
    bila ibu bapa sibuk dgn hal dunia, anak2 pun terabai..
    pastu bapak marah sama anak sbb asyik kuar rumah sampai lewat malam..
    bapak marahkan mak sbb terlalu manjakan anak..
    mak pulak marahkan bapak sbb asyik tak lekat dirumah...
    sampai satu babak, anak lari dari rumah..
    pastu mak bapak huru hara..malu dan tak tau nak sorok muka kat mana..
    last2 mak bapak dah tak ngaku dgn anak...
    -tamat-


    confused confused

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: hubungan Ehsan dan ayahnda Anwar renggang?

    Post  detective conan on Sat Jan 24, 2009 7:37 am

    300 conan cuba sambung, yang sedih lagi bapak pulak simpan orang lain kat luar..hu hu...bila diketahui isteri ..maka isteri tersayang nak tuntuk cerai..tapi......demi maruah keluarga terpaksa diteruskan perkongsian hidup..yang malang adalah anaknya...macam sebijik cerita cerekarama tau cite arahan usop haslam he he he...

    300

    Posts : 69
    Join date : 2009-01-14

    Re: hubungan Ehsan dan ayahnda Anwar renggang?

    Post  300 on Sun Jan 25, 2009 2:12 am

    astaga...conan. abistu salah siapa?
    salah bapaknya atau salah pengarah drama sbb buat citer mcm ni?? confused confused

    teruna desa

    Posts : 125
    Join date : 2009-01-16

    Re: hubungan Ehsan dan ayahnda Anwar renggang?

    Post  teruna desa on Sun Jan 25, 2009 2:49 am

    wah 3oo ada dimana-mana rupanya...teruna rasa bapaknya perlu dipersalahkan, kalau bapak dia tak buat perangai mengatal, takde cite nie, dan pengarah pun tak ada idea nak buat cite...betul tak 300..agak2 300 filem 300 dibuat berasas dari idea apa....

    300

    Posts : 69
    Join date : 2009-01-14

    Re: hubungan Ehsan dan ayahnda Anwar renggang?

    Post  300 on Sun Jan 25, 2009 4:34 am

    teruna desa wrote:wah 3oo ada dimana-mana rupanya...teruna rasa bapaknya perlu dipersalahkan, kalau bapak dia tak buat perangai mengatal, takde cite nie, dan pengarah pun tak ada idea nak buat cite...betul tak 300..agak2 300 filem 300 dibuat berasas dari idea apa....

    hahaha...brad pitt..opss silap..teruna desa What a Face
    aku berada di mana-mana shj. nak meriahkan topik.

    kita tak leh nak salahkan bapaknya. kene tgk gak apa sbb bapaknya menggatal? mungkin maknya tak layan dgn bagus. asyik bz dgn persatuan wanita..persatuan kebajikan..bla bla bla. pastu bapaknya pun jadi boring sbb duk umah sorang2. so, bapaknya pun kuar gi dangdut...karaoke. haaa...mungkin ini sbb asalnya.

    pengarah suka wat citer mcm ni sbb senang. tak perlu bajet besor. asal ada babak nangis kira ok la.

    Filem The 300 tu keluar masa isu nuklear Iran tgh kontroversi. US cuba nak eksploitasi dunia dgn mengeluarkan filem ni.

    p/s - 300 tidak ada kene mengena dgn sesiapa. Sama ada yg hidup atau yg mati. Ia sekadar nama pena yg mewakili penulisnya rabbit

    kumbang_aidc

    Posts : 133
    Join date : 2009-01-02

    Re : hubungan Ehsan dan ayahnda Anwar renggang?

    Post  kumbang_aidc on Sun Jan 25, 2009 5:34 am

    Salam, tahniah kepada Alang kerana mendedahkan gambar-gambar itu..

    Tujuan pendedahan ini bukan untuk memburukkan Ehsan..tetapi ingin menunjukkan kepada masyarakat di luar sana bahawa Anwar tidak sempurna.

    Satu lagi tujuan ialah ingin menunjukkan kepada khalayak bahawa Ehsan tertekan dengan kengganan bapanya Anwar Ibrahim untuk bersumpah menafikan tuduhan liwat.

    Adakah pendedahan ini konspirasi kerajaan?
    Adakah gambar-gambar ini semua super impose?

    Kumbang tunjukkan persoalan ini untuk anda semua di luar sana berfikir..

    Jangan butakan mata kerana terlampau taksub...

    Sekadar berpesan..

    ultraman

    Posts : 97
    Join date : 2009-01-17

    Re: hubungan Ehsan dan ayahnda Anwar renggang?

    Post  ultraman on Sun Jan 25, 2009 5:55 am

    salam kumbang ultraman tak reti bab2 sangat nak bicara bab politik, tapi pada ultraman, sape2 pun harus rasional dalam menyokong mana-mana pihak takleh fanatik kepada seseoramg tokoh, sebab itu dalam islam tak leh kita memuja orang dikhuatiri kita taksub kepada dia..akhirnya jadi lain...
    Kenapa agaknya Al-arqan diharamkan? cuba forumer mengkaji sebabnya...taksub yang melampau kepada ashari hingga mengangap pemempin yang dikenali Abuya tersebut dianggap suci dan terpelihara..betul ke..
    adakah Anwar pun dianggap macam itu oleh penyokong dia? ultraman menyokong pandangan kumbang dalam menyokong seseorang kita harus rasional dan jangan menyokong membabi buta..kebencian yang ditanam dalam hati akan menyebabkan hati kita pun busuk seumpama hati pendemdam..Fireeeeeeeeeeeeeeee zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

    Karim Parez

    Posts : 14
    Join date : 2009-01-07

    ni kalau aku kutuk dlm bolog Anwar pasal anak dia, confirm penyokong dia terkejut!

    Post  Karim Parez on Sun Jan 25, 2009 7:35 am

    weh, aku pinjam gambar dari ko, Hokage..gambar yg ko paste ni best dow..kalau aku heboh pasal anak anwar ni kat website dia, confirm penyokong dia terkejut lepas tu sumpah seranah aku...pesal ape? pentokong PKR ni gile..aku kutuk Anwar ckit semua sekali hantar reply ayat yg x senonoh balik kat aku! Aku post pasal Annapolis Summit aritu, fans2 dia ngamok cakap tu semuanya fitnah..pastu cakap source dalam Washington Post tu x betol! Ape punye bangang fans2 nuar ni.. Evil or Very Mad

    Sponsored content

    Re: hubungan Ehsan dan ayahnda Anwar renggang?

    Post  Sponsored content Today at 9:14 am


      Current date/time is Sun Dec 04, 2016 9:14 am