AIDC CLUB

Selamat Datang ke AIDC CLUB


    pengumuman penting- kepada laman blog anti Anwar sahaja

    Share

    Admin
    Admin

    Posts : 15
    Join date : 2008-08-12

    pengumuman penting- kepada laman blog anti Anwar sahaja

    Post  Admin on Mon Jan 19, 2009 1:18 am

    Assalamualikum dan Selamat sejahtera...
    Untuk makluman pihak AIDC club akan melancarkan satu laman baru untuk mengumpulkan kesemua blog Anti Anwar Ibrahim, sesiapa berminat untuk bergabung dalam laman ini. sila berhubung dengan AIDC Club atau aidcclub@yahoo.com
    atau tingalkan nama blog disini. Gabungan laman ini merupakan gabungan longgar dengan tujuan untuk mendedahkan siapa Anwar sebenarnya...

    Terima kasih..

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: pengumuman penting- kepada laman blog anti Anwar sahaja

    Post  detective conan on Tue Jan 20, 2009 7:55 am

    aku takde blog la.camner nie nak join gak

    kumbang_aidc

    Posts : 133
    Join date : 2009-01-02

    Re: pengumuman penting- kepada laman blog anti Anwar sahaja

    Post  kumbang_aidc on Tue Jan 20, 2009 7:56 am

    Salam,
    Kumbang dengan rasa rendah diri ingin mendaftarkan diri.

    Blog Kumbang adalah : Analisis Ringan Politik dan Isu Semasa Malaysia

    URL/link: http://analisisringan.blogspot.com/

    Tujuan blog adalah untuk menganalisis politik dan isu-isu semasa di Malaysia. Blog ini juga bertindak sebagai blog anti Anwar di belakang tabir . Tidak memihak pada-pada mana, tetapi yang jelas anti Anwar.

    Mohon izin untuk menyertai...

    Wassalam

    Wink Wink Wink

    pochong

    Posts : 25
    Join date : 2009-01-21

    salam kenal dari Pochong

    Post  pochong on Wed Jan 21, 2009 7:21 am

    salam kenal tima kasih admin kerana luluskan permohonan waa kat sini...Wa tak boleh masuk TKO sebab sana kena hack..tak tau sape punya angkara... nasib baik waa sempat selamatkan diri kalau tidak tinggal arwah waa, mati tanpa batu nesan...
    wa nak tumpang berforum sini boleh kaa...
    ini waaa punya link http://pochongmenulis.blogspot.com

    waa sokong PAS dan waa cuma tak sokong Anwar dan DAP sahaja...harap diizinkan waa berada disini...

    tima kasih... bounce cyclops

    kumbang_aidc

    Posts : 133
    Join date : 2009-01-02

    Re :pengumuman penting- kepada laman blog anti Anwar sahaja

    Post  kumbang_aidc on Wed Jan 21, 2009 8:13 am

    Selamat datang Pochong, kita sama-sama gempur Anwar. Kumbang pun bukan ahli mana-mana parti cuma anti Anwar sahaja.

    ultraman

    Posts : 97
    Join date : 2009-01-17

    Re: pengumuman penting- kepada laman blog anti Anwar sahaja

    Post  ultraman on Wed Jan 28, 2009 8:40 am

    ultraman takde blog cuma boleh sokong sahaja..... Wink

    bunga

    Posts : 189
    Join date : 2009-01-26

    Re: pengumuman penting- kepada laman blog anti Anwar sahaja

    Post  bunga on Wed Jan 28, 2009 11:46 am

    ultraman wrote:ultraman takde blog cuma boleh sokong sahaja..... Wink

    Me too, will support in terms of saying NO to Al-Juburi! I guess that's what we have in common here.

    ManJonG

    Posts : 58
    Join date : 2009-02-06

    Re: pengumuman penting- kepada laman blog anti Anwar sahaja

    Post  ManJonG on Fri Feb 06, 2009 3:44 pm

    i thought this blog is for the fans of ANWAR IBRAHIM since the name is anwaribrahimdotcom lol! lol!

    hehe...

    Nway..
    bak kate budak2 muda sekarang
    sokonglah our "semunya betul" future leader affraid affraid

    bunga

    Posts : 189
    Join date : 2009-01-26

    Re: pengumuman penting- kepada laman blog anti Anwar sahaja

    Post  bunga on Wed Feb 11, 2009 2:18 pm

    ManJonG wrote:i thought this blog is for the fans of ANWAR IBRAHIM since the name is anwaribrahimdotcom lol! lol!

    hehe...

    Nway..
    bak kate budak2 muda sekarang
    sokonglah our "semunya betul" future leader affraid affraid

    It's all about Al_Juburi and saying NO to him.. Very Happy

    Fans of him..yikes!! No No No No

    megat

    Posts : 9
    Join date : 2009-02-16

    Re: pengumuman penting- kepada laman blog anti Anwar sahaja

    Post  megat on Sun Mar 01, 2009 6:17 am

    asalamualaikum,

    saya nak menyertai blog anti anwar..

    blog saya - http://pi5au.blogspot.com/

    yg benar,peminat fanatik anti anwar
    megat.

    ultraman

    Posts : 97
    Join date : 2009-01-17

    Re: pengumuman penting- kepada laman blog anti Anwar sahaja

    Post  ultraman on Sun Mar 01, 2009 1:07 pm

    megat wrote:asalamualaikum,

    saya nak menyertai blog anti anwar..

    blog saya - http://pi5au.blogspot.com/

    yg benar,peminat fanatik anti anwar
    megat.

    salam kenal bro megat...

    Sponsored content

    Re: pengumuman penting- kepada laman blog anti Anwar sahaja

    Post  Sponsored content Today at 3:05 pm


      Current date/time is Thu Dec 08, 2016 3:05 pm