AIDC CLUB

Selamat Datang ke AIDC CLUB


    LAWAK.... MEMO KEPADA SEMUA STAFF

    Share

    kumbang_aidc

    Posts : 133
    Join date : 2009-01-02

    Re: LAWAK.... MEMO KEPADA SEMUA STAFF

    Post  kumbang_aidc on Sun Jan 18, 2009 4:05 am

    Terjah rumah Anwar je..Rumah Anwar kan 'public'...

    Ajak pengikut sembahyang kat rumah...
    Masjid besar-besar apa guna haha cyclops cyclops

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: LAWAK.... MEMO KEPADA SEMUA STAFF

    Post  detective conan on Sun Jan 18, 2009 4:08 am

    kumbang_aidc wrote:Terjah rumah Anwar je..Rumah Anwar kan 'public'...

    Ajak pengikut sembahyang kat rumah...
    Masjid besar-besar apa guna haha cyclops cyclops

    nanti conan nak terjak umah anwar ambik gambar sekali he he he he..umah dia public untuk pkok jambu je kumbang

    Joyah

    Posts : 101
    Join date : 2008-08-12

    Re: LAWAK.... MEMO KEPADA SEMUA STAFF

    Post  Joyah on Sun Jan 18, 2009 4:15 am

    Hari tu ada sorang penyokong tegar Nuar komplen kat aku...Nuar berjanji dgn dia nak attend 2 majlis kat tempat lain2 pada masa yg sama..beria2 suruh kawan aku tu datang...last2 Nuar tak pegi ke dua2 function tu ...bengang giler member aku tue ... kikikiki ... Nuar memang penipu ..

    Kumbang ... ehem, ehem ...kikikiki
    Detektif Conan ... teruskan menyiasat .. caiyyuk..caiyyuk
    Ameera ... stay tune, keep touching

    Cool

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: LAWAK.... MEMO KEPADA SEMUA STAFF

    Post  detective conan on Sun Jan 18, 2009 4:18 am

    mana pula manikavasagam? daim je skang, conan nak ke klang lagi nie..nak siasat apa kes kat sana sebenaranya.....

    Joyah

    Posts : 101
    Join date : 2008-08-12

    Re: LAWAK.... MEMO KEPADA SEMUA STAFF

    Post  Joyah on Sun Jan 18, 2009 4:23 am

    berlakon je dia tu...mengada-ngada la tu minta dipujuk dek Nuar...itu la yang dikatakan publisiti murahan.. nak makan kiri kanan depan belakang ... cissssss..

    Kumbang, rumah anwar memang untuk public ...tapi ada sambungan ..publicity ... dia kan suka jadi perhatian

    Tadi dalam berita Obama kata isu Palestin adalah isu selkelumit sahaja. banyak lagi masalah lain yg perlu difikirkan olehnya..

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: LAWAK.... MEMO KEPADA SEMUA STAFF

    Post  detective conan on Sun Jan 18, 2009 4:27 am

    sebenarnya ada berita hot pasal manikavasagam nie..sebab tu anwar tak peduli..memaang dasat anwar suka perguna orang je...
    tunggu..bila dah tiba masa conan akan bongkar....jeng jeng jen..nanti ya..

    Joyah

    Posts : 101
    Join date : 2008-08-12

    Re: LAWAK.... MEMO KEPADA SEMUA STAFF

    Post  Joyah on Sun Jan 18, 2009 4:29 am

    Conan, ko bongkar betul2 tau...biar gempak betul2...jangan jadi mcm ezam ...

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: LAWAK.... MEMO KEPADA SEMUA STAFF

    Post  detective conan on Sun Jan 18, 2009 4:32 am

    Joyah wrote:Conan, ko bongkar betul2 tau...biar gempak betul2...jangan jadi mcm ezam ...

    tunggu la kes ni akan gempak nanti...kenapa mike jadi camtu, kenapa anwar duk diam aje...

    kumbang_aidc

    Posts : 133
    Join date : 2009-01-02

    Re : LAWAK.... MEMO KEPADA SEMUA STAFF

    Post  kumbang_aidc on Sun Jan 18, 2009 4:34 am

    Haha..S. Manikavasagam pun sokong gay haha...
    http://analisisringan.blogspot.com/2009/01/kalau-smanikavasagam-tak-keluar.html

    Joyah

    Posts : 101
    Join date : 2008-08-12

    Re: LAWAK.... MEMO KEPADA SEMUA STAFF

    Post  Joyah on Sun Jan 18, 2009 4:40 am

    Moga Allah laknat juga Anawar, kafir dan sekutu gay yang merosakkan islam

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: LAWAK.... MEMO KEPADA SEMUA STAFF

    Post  pokok on Thu Jan 22, 2009 10:05 am

    kumbang_aidc wrote:Haha..S. Manikavasagam pun sokong gay haha...
    http://analisisringan.blogspot.com/2009/01/kalau-smanikavasagam-tak-keluar.html

    sape gay mike ke he he..aku tak tau la dia tu gay ke tidak kena tanya conan he he he

    kumbang_aidc

    Posts : 133
    Join date : 2009-01-02

    Re :LAWAK.... MEMO KEPADA SEMUA STAFF

    Post  kumbang_aidc on Thu Jan 22, 2009 10:15 am

    Bukan Gay tapi die sokong gay haha... affraid affraid affraid

    Hakeem

    Posts : 9
    Join date : 2009-01-15

    Re: LAWAK.... MEMO KEPADA SEMUA STAFF

    Post  Hakeem on Fri Jan 23, 2009 9:06 am

    bro anwar bukan gay, tapi dia pejuang gay sejati. kenapa sekarang ramai wanita tak kahwin. sebab ramai lelaki sudah bertukar jadi bapok dan gay sejati. yang ada pun dah kahwin belaka

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: LAWAK.... MEMO KEPADA SEMUA STAFF

    Post  pokok on Fri Jan 23, 2009 10:58 pm

    harap-2 lepas ni takde lah perarakan gay kat malaysia..dari sehari ke sehari semkain ramai gay nie...kenapa ya?

    300

    Posts : 69
    Join date : 2009-01-14

    Re: LAWAK.... MEMO KEPADA SEMUA STAFF

    Post  300 on Sun Jan 25, 2009 2:28 am

    ameera wrote:jeng jeng jeng. detective conan macam tangkap syok dengan sis joyah. zassssss
    selamat berkenalan bro conan.

    hahaha...aku rasa pun mcm tu jugak..dah tangkap syok tu Suspect

    "nanti conan akan siasat" drunken drunken

    Joyah

    Posts : 101
    Join date : 2008-08-12

    Re: LAWAK.... MEMO KEPADA SEMUA STAFF

    Post  Joyah on Tue Jan 27, 2009 8:55 am

    amboi amboi amboiiiii... sukanya gossip yer .. 300, aku tau la ko darah manis... ha cepat-cepat la dirikan masjid...benda baik tak yah tunggu lama-lama. Lagipun kat sinun sejukk jerrr kan kan kannnnn.

    Hakeem

    Posts : 9
    Join date : 2009-01-15

    Re: LAWAK.... MEMO KEPADA SEMUA STAFF

    Post  Hakeem on Tue Jan 27, 2009 10:33 am

    joyah I love you

    Joyah

    Posts : 101
    Join date : 2008-08-12

    Re: LAWAK.... MEMO KEPADA SEMUA STAFF

    Post  Joyah on Tue Jan 27, 2009 9:53 pm

    Hakeem... affraid affraid affraid

    300

    Posts : 69
    Join date : 2009-01-14

    Re: LAWAK.... MEMO KEPADA SEMUA STAFF

    Post  300 on Wed Jan 28, 2009 1:42 am

    Joyah wrote:amboi amboi amboiiiii... sukanya gossip yer .. 300, aku tau la ko darah manis... ha cepat-cepat la dirikan masjid...benda baik tak yah tunggu lama-lama. Lagipun kat sinun sejukk jerrr kan kan kannnnn.



    alalalala...joyah cover line nampak Basketball

    Joyah

    Posts : 101
    Join date : 2008-08-12

    Re: LAWAK.... MEMO KEPADA SEMUA STAFF

    Post  Joyah on Wed Jan 28, 2009 2:52 am

    wah wah wahhhhh ... sukaaaa yerrrr .... cubala gossipkan aku dgn manusia betul ...bukan animae (animasi) ... boleh gak aku suh dia belanja kopi dgn mee udang ... afro

    Sponsored content

    Re: LAWAK.... MEMO KEPADA SEMUA STAFF

    Post  Sponsored content Today at 9:11 am


      Current date/time is Sun Dec 04, 2016 9:11 am