AIDC CLUB

Selamat Datang ke AIDC CLUB


    Ramadan dan AIDC

    Share

    kumbang_aidc

    Posts : 133
    Join date : 2009-01-02

    Ramadan dan AIDC

    Post  kumbang_aidc on Fri Aug 14, 2009 7:48 am

    Pandangan ini ada disiarkan juga di chatroll

    Menjelang ramadhan yang akan datang ini.Kumbang teringat kenangan bulan ramadhan tahun lalu. Ramai mod yang masuk ke sini termasuk Kumbang.Rakan-rakan seperti Joyah,Zek,Mamat Hensem,Huh,Azri,Cik Kiah,Puteri,PPC,ladybird,pokok,orca,orang melayu dan ramai lagi yang masuk ke sini.Maaf kalau terlupa nama.Tak lupa juga bos AIDC dan faisal tehrani yang jarang sekali berkunjung.

    Masing-masing punya 1 matlamat; takut Anwar merampas pemerintahan pada tarikh 16 september.
    Selepas itu sedikit demi sedikit mereka ini menghilangkan diri.
    1.Ada yang berkahwin tanpa menjemput.
    2.Ada yang takut dengan bahan AIDC yang semakin berat.
    3.Ada yang baca buku terlampau banyak dan mula menyokong Anwar.
    4.Ada yang mempunyai masalah peribadi sesama mod.
    5.Ada yang membuat gabungan blog dan sudah terlalu sibuk.
    6.Ada yang berjuang di tempat lain dan punyai matlamat sama.
    7.Ada yang dulu tidak sibuk dan kini tiba-tiba sibuk.
    Dan banyak lagi perkara yang terjadi tapi itu semua mematangkan diri kerana perjuangan anti Anwar bukan ternyata mudah.

    Tapi dalam hati Kumbang di antara mereka yang menghilangkan diri masih sayangkan perjuangan AIDC. Ada di antara mereka mula menyamar sebagai 'guest' dan menjadi 'orang lain' kerana tidak mahu dikenali.

    Ada yang menyuruh buang sahaja Chatroll AIDC kerana memberatkan. Tapi pihak AIDC ternyata memahami chatroll AIDC sememangnya 'berhantu'.Kerana di sinilah bermula sebuah perjuangan dan di sini akan diteruskan perjuangan.

    Rakan-rakan baru yang mula berkunjung di AIDC seawal tahun 2009 kembali menyemarakkan sehingga kini. Qasehnuryz,udin,upengipeng,wanita,abu,arts,ber1Malaysia dan sebagainya maaf jika tidak menyebut nama adalah diantara mereka yang kini benar-benar komited di chatroll.

    Adalah diharapkan ramai lagi yang akan datang dan tetap memeriahkan blog ini. Janganlah sekadar ingin mengorek rahsia dan menyamar. Ikhlaskan diri membantu AIDC menentang Anwar Ibrahim.Bukanlah menjadi 'perkakas' pihak tertentu untuk menghancurkan perjuangan AIDC. Harap anda semua tidak sebegitu.

    Sekadar makluman pada semua sekali lagi, blog ini tidak pro mana-mana parti pun cuma Anti kepada Anwar Ibrahim justeru itu komen perkauman dan komen kepartian yang tidak berkaitan dengan Anti Anwar Ibrahim, sebaik-baiknya janganlah dimasukkan di sini.

    Berapa lama lagi Kumbang akan bertahan membantu perjuangan AIDC?

    Biar Tuhan tentukan. Yang pasti Kumbang jelek melihat Anwar Ibrahim menjadi sebegitu munafik.

    Selamat berpuasa dan selamat menyambut ulangtahun mimpi Mat Jenin 16 September.
    Semoga perjuangan ini dirahmati ALLAH S.W.T

    Wassalam

    qasehnuryz

    Posts : 61
    Join date : 2009-01-19

    Re: Ramadan dan AIDC

    Post  qasehnuryz on Fri Aug 14, 2009 8:07 am

    Salam Kumbang,

    Insyallah.Kita akan terus semarakkan blog dan chatrol bersama kawan-kawan lain.Aku faham x semua dapat selalu bertandang dan berbincang lantaran masing-masing terikat dengan komitmen tersendiri tapi aku percaya dlm hati kita semua,penyokong dan pembaca AIDC memang sangat mahukan anwar 'MENERIMA HUKUMAN' yg setimpal dengan 'JASA' yang telah di taburkan.

    Quote:
    1.Ada yang berkahwin tanpa menjemput.

    errr..klo aku kaweng nti aku sua jemput korang kehkehekeh afro


    _________________
    ~ Doa Ibu Sepanjang Jalan

    udinthegreat01

    Posts : 31
    Join date : 2009-03-18

    Re: Ramadan dan AIDC

    Post  udinthegreat01 on Fri Aug 14, 2009 2:14 pm

    Gua tahun ni bujang lagi..kalau gua kawen nanti wa jemput...jgn takut

    gua siap panggil karaoke lagi...TAPI jgn la masa kenduri wa kawen,

    lu orang nyanyi lagu RAYA pulak....hahaha....

    Joyah

    Posts : 101
    Join date : 2008-08-12

    Re: Ramadan dan AIDC

    Post  Joyah on Sat Aug 15, 2009 3:03 pm

    assalamua'alaikum...

    wa dulu masa baby mak wa tak der duit nak wat kenduri potong jambul ...nanti lain tawun wa buat itu kenduri macam gugu gaga erra wa ajak semua ok. no hal bro.

    indahnya sungguh dihari raya, ramainya org bersuka ria ... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: Ramadan dan AIDC

    Post  pokok on Thu Aug 20, 2009 11:30 am

    eh tak nak buat majlis buko pose aidc ker

    udinthegreat01

    Posts : 31
    Join date : 2009-03-18

    Re: Ramadan dan AIDC

    Post  udinthegreat01 on Sun Aug 30, 2009 8:50 pm

    pokok wrote:eh tak nak buat majlis buko pose aidc ker


    Ok gak tu bro..kita buat ala kadar jer..takyah grand2 sangat...

    kat umah gua..ok kot...hahahaha lol!

    ultraman

    Posts : 97
    Join date : 2009-01-17

    Re: Ramadan dan AIDC

    Post  ultraman on Mon Aug 31, 2009 11:40 pm

    waa suka makan sotong ada tak menu tu ha ha ha: nak ituttt

    abu

    Posts : 7
    Join date : 2009-09-01

    Re: Ramadan dan AIDC

    Post  abu on Wed Sep 09, 2009 4:12 am

    udin ni bagus, suka jadi tuan rumah Very Happy

    *p/s: bro, make sure ka
    raoke mus
    ti mau ada kehkehkeh

    Sponsored content

    Re: Ramadan dan AIDC

    Post  Sponsored content Today at 3:08 pm

      Similar topics

      -

      Current date/time is Thu Dec 08, 2016 3:08 pm