AIDC CLUB

Selamat Datang ke AIDC CLUB


    anwar buat hal lagie...

    Share

    teruna desa

    Posts : 125
    Join date : 2009-01-16

    anwar buat hal lagie...

    Post  teruna desa on Sun Apr 19, 2009 10:21 am

    anwar tak habis2 cipta isu, kali ni paksa fairuz letak jawatan untuk diadakan pilihanraya lagi, yang peliknya elizabeth nak letak jawatan tak bagi, kalau boleh dia dia nak kerajaan sellau ditekan dan sibuk berpolitik, sebab bila kerajaan ikut rentak anwar...kerajaan akan hilang fokus untuk memrintah dan melakukan kerja..bila kerja tertangguh PKR akan manipulasi isu dengan mengatkan kerajaan lemah...

    apahallu

    Posts : 90
    Join date : 2009-02-19

    Re: anwar buat hal lagie...

    Post  apahallu on Mon Apr 20, 2009 6:12 am

    aku setuju...tapi,selagi bung nuar kunyit nih xdihapuskan,selagi tuh la de akan mengembek...

    rasuah

    Posts : 13
    Join date : 2009-04-17

    Re: anwar buat hal lagie...

    Post  rasuah on Mon Apr 20, 2009 1:30 pm

    rasanya najib buay hal lagi

    Alasan yang diberi Datuk Sri Najib kononnya pemilihan ini akan membazirkan duit rakyat. Gesaan agar jangan membazir tidak terbatas dalam pilihanraya sahaja, seharusnya ianya juga mengambil kira kaedah kempen, sogokan wang dan cambahan projek serta pesta. Amalan rasuah, komisyen, pesta-pestaan masih ketara dalam amalan pimpinan negara. Ini wajib dihentikan segera.

    teruna desa

    Posts : 125
    Join date : 2009-01-16

    Re: anwar buat hal lagie...

    Post  teruna desa on Thu Apr 23, 2009 9:19 am

    rasuah wrote:rasanya najib buay hal lagi

    Alasan yang diberi Datuk Sri Najib kononnya pemilihan ini akan membazirkan duit rakyat. Gesaan agar jangan membazir tidak terbatas dalam pilihanraya sahaja, seharusnya ianya juga mengambil kira kaedah kempen, sogokan wang dan cambahan projek serta pesta. Amalan rasuah, komisyen, pesta-pestaan masih ketara dalam amalan pimpinan negara. Ini wajib dihentikan segera.


    katanya anwar dah minta maf kat guang eng , apa makna tu?

    apahallu

    Posts : 90
    Join date : 2009-02-19

    Re: anwar buat hal lagie...

    Post  apahallu on Fri Apr 24, 2009 7:03 am

    teruna desa wrote:
    rasuah wrote:rasanya najib buay hal lagi

    Alasan yang diberi Datuk Sri Najib kononnya pemilihan ini akan membazirkan duit rakyat. Gesaan agar jangan membazir tidak terbatas dalam pilihanraya sahaja, seharusnya ianya juga mengambil kira kaedah kempen, sogokan wang dan cambahan projek serta pesta. Amalan rasuah, komisyen, pesta-pestaan masih ketara dalam amalan pimpinan negara. Ini wajib dihentikan segera.


    katanya anwar dah minta maf kat guang eng , apa makna tu?

    takot nanti guan eng kuar ayat2 quran,tak terjawab kunyit...al maklum lah...sumpah ngn quran kan tak berani...baca quran,suro la si malaun tu yang bace...

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: anwar buat hal lagie...

    Post  detective conan on Fri Apr 24, 2009 11:55 am

    maknanya sekarang lim guang eng dah taraf tok guru dah skang wakaka, sampai anwar terpaksa melutut meinta maaf...

    bunga

    Posts : 189
    Join date : 2009-01-26

    Re: anwar buat hal lagie...

    Post  bunga on Fri Apr 24, 2009 8:46 pm

    detective conan wrote:maknanya sekarang lim guang eng dah taraf tok guru dah skang wakaka, sampai anwar terpaksa melutut meinta maaf...

    Mmglah DC~~LGE dah jadi Tok Guru BABI

    ~~Nga Negk Ngok dah jadi Ustadz

    pig pig pig pig pig

    apahallu

    Posts : 90
    Join date : 2009-02-19

    Re: anwar buat hal lagie...

    Post  apahallu on Tue May 05, 2009 5:31 am

    detective conan wrote:maknanya sekarang lim guang eng dah taraf tok guru dah skang wakaka, sampai anwar terpaksa melutut meinta maaf...

    aku lebey rela solat sorang2 dengan mendapat hanya 1darjat,daripada berimamkan cina malaun tuh semata2 utk mendapatkan 27darjat yng dijanjikan oleh bung nuar keparat...

    teruna desa

    Posts : 125
    Join date : 2009-01-16

    Re: anwar buat hal lagie...

    Post  teruna desa on Wed May 06, 2009 1:56 am

    adeh cheers cheers cheers

    ultraman

    Posts : 97
    Join date : 2009-01-17

    Re: anwar buat hal lagie...

    Post  ultraman on Sat May 09, 2009 11:01 am

    anwar kiblat dia dah lain he he...

    apahallu

    Posts : 90
    Join date : 2009-02-19

    Re: anwar buat hal lagie...

    Post  apahallu on Tue May 12, 2009 4:10 am

    ultraman wrote:anwar kiblat dia dah lain he he...

    nuar berkiblatkan 'belakang' laki...

    kumbang_aidc

    Posts : 133
    Join date : 2009-01-02

    Re : anwar buat hal lagie...

    Post  kumbang_aidc on Thu May 14, 2009 8:36 pm

    hehe urut2 Anwar suke. Kiblat? Anwar suke dari belakang hehe

    bunga

    Posts : 189
    Join date : 2009-01-26

    Re: anwar buat hal lagie...

    Post  bunga on Tue May 19, 2009 9:55 am

    Padan muka Anwar~~DS Najib bo layan...biarkan si AL-Juburi SYOK SENDIRI dgn PRK ciptaannya...konon2 nak buat momentum PKR berjaya from one PRK to another,piirah!! memang elok sangat perangai psychopath-biawak ni tak dilayan, buang masa aje...

    Agak2nya berapa banyak PRK yg akan diadakannya lagi sehingga ke PRU13 nti..maybe semua tempat2 yg ada ADUN PKR kut..hahhahahha, macam badut aje si ketua deFacto PKR yg giler meroyan nak jadi org NO 1 diMsia..keep dreaming ANWAR..after all dreaming is COSTLESS rite?

    Sponsored content

    Re: anwar buat hal lagie...

    Post  Sponsored content Today at 3:08 pm


      Current date/time is Thu Dec 08, 2016 3:08 pm