AIDC CLUB

Selamat Datang ke AIDC CLUB


    aidc dah sampai sejuta, takde perjumpaan ke..

    Share

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    aidc dah sampai sejuta, takde perjumpaan ke..

    Post  pokok on Fri Mar 20, 2009 12:56 am

    weh pokok nak bagi cadangan ni,takde perjumpaan ke untuk gath baru.....buat bawah pokok ke...kat klang ke...bagu gak sambil makan ikan bakar..ngeh ngeh ngeh..

    bunga

    Posts : 189
    Join date : 2009-01-26

    Re: aidc dah sampai sejuta, takde perjumpaan ke..

    Post  bunga on Fri Mar 20, 2009 5:04 pm

    pokok wrote:weh pokok nak bagi cadangan ni,takde perjumpaan ke untuk gath baru.....buat bawah pokok ke...kat klang ke...bagu gak sambil makan ikan bakar..ngeh ngeh ngeh..

    wowww dah sejuta rupanya!!! Congrats AIDC cheers cheers cheers

    Kalau makan2 and yum yum kat gathering tuh, kenang daku dalam doa mu ~~ Very Happy Very Happy

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: aidc dah sampai sejuta, takde perjumpaan ke..

    Post  detective conan on Sat Mar 21, 2009 1:25 am

    bunga wrote:
    pokok wrote:weh pokok nak bagi cadangan ni,takde perjumpaan ke untuk gath baru.....buat bawah pokok ke...kat klang ke...bagu gak sambil makan ikan bakar..ngeh ngeh ngeh..

    wowww dah sejuta rupanya!!! Congrats AIDC cheers cheers cheers

    Kalau makan2 and yum yum kat gathering tuh, kenang daku dalam doa mu ~~ Very Happy Very Happy

    kenang daku dalam doamu ..he he he..lepas tu letak dalam sampul surat berbunga dan taruk bedak banyak banyak..kat bawah tulis..pecah kaca pecah gelas. sudah baca harap balas....adoi bungaaaa...jiwang karat

    bunga

    Posts : 189
    Join date : 2009-01-26

    Re: aidc dah sampai sejuta, takde perjumpaan ke..

    Post  bunga on Sat Mar 21, 2009 9:59 am

    detective conan wrote:
    bunga wrote:
    pokok wrote:weh pokok nak bagi cadangan ni,takde perjumpaan ke untuk gath baru.....buat bawah pokok ke...kat klang ke...bagu gak sambil makan ikan bakar..ngeh ngeh ngeh..

    wowww dah sejuta rupanya!!! Congrats AIDC cheers cheers cheers

    Kalau makan2 and yum yum kat gathering tuh, kenang daku dalam doa mu ~~ Very Happy Very Happy

    kenang daku dalam doamu ..he he he..lepas tu letak dalam sampul surat berbunga dan taruk bedak banyak banyak..kat bawah tulis..pecah kaca pecah gelas. sudah baca harap balas....adoi bungaaaa...jiwang karat

    tehehhehe,DC~ tak mainlah surat menyurat dizaman IT nih...apa kes,YM terus..lolz lol! lol!

    ultraman

    Posts : 97
    Join date : 2009-01-17

    Re: aidc dah sampai sejuta, takde perjumpaan ke..

    Post  ultraman on Sat Mar 21, 2009 11:15 pm

    nanti ultraman boleh ajak, ultaraman taro, ultraman dina, bule ke

    ManJonG

    Posts : 58
    Join date : 2009-02-06

    Re: aidc dah sampai sejuta, takde perjumpaan ke..

    Post  ManJonG on Sun Mar 22, 2009 8:10 pm

    ok la...
    smue bro pokok tanggung..

    jumpe di bwh pokok..
    makan di bwh pokok..
    gosip di bwh pokok..
    semue di bwh pokok..

    cyclops cyclops

    qasehnuryz

    Posts : 61
    Join date : 2009-01-19

    Re: aidc dah sampai sejuta, takde perjumpaan ke..

    Post  qasehnuryz on Mon Mar 23, 2009 2:23 am

    aku leh sponsor plak bawah pokok tanda perjumpaan aidc agaggaga lol!


    _________________
    ~ Doa Ibu Sepanjang Jalan

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: aidc dah sampai sejuta, takde perjumpaan ke..

    Post  detective conan on Tue Mar 24, 2009 1:40 am

    ramai lak yang nak sponsor ni...conan nak sponsor beskut meri cap ping pong bule ..

    kumbang_aidc

    Posts : 133
    Join date : 2009-01-02

    Re : aidc dah sampai sejuta, takde perjumpaan ke..

    Post  kumbang_aidc on Tue Mar 31, 2009 8:18 am

    Apa kata buat kenduri doa selamat ke hehe..

    bunga

    Posts : 189
    Join date : 2009-01-26

    Re: aidc dah sampai sejuta, takde perjumpaan ke..

    Post  bunga on Tue Mar 31, 2009 6:42 pm

    kumbang_aidc wrote:Apa kata buat kenduri doa selamat ke hehe..

    Bunga amin kan doa dari jauh... Smile

    kumbang_aidc

    Posts : 133
    Join date : 2009-01-02

    Re : aidc dah sampai sejuta, takde perjumpaan ke..

    Post  kumbang_aidc on Thu Apr 02, 2009 4:13 pm

    amin :-) Very Happy

    udinthegreat01

    Posts : 31
    Join date : 2009-03-18

    Re: aidc dah sampai sejuta, takde perjumpaan ke..

    Post  udinthegreat01 on Sun Apr 05, 2009 8:43 am

    tak payah la buat bawah pokok,nanti di kata nya kita nak tumpang popular pulak...banyak tempat lain yang boleh buat...buat kat tepi beach pon ok gak...hahaha lol!

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: aidc dah sampai sejuta, takde perjumpaan ke..

    Post  detective conan on Fri Apr 10, 2009 5:11 am

    udinthegreat01 wrote:tak payah la buat bawah pokok,nanti di kata nya kita nak tumpang popular pulak...banyak tempat lain yang boleh buat...buat kat tepi beach pon ok gak...hahaha lol!


    buat kat depan opis PKR kat medan damansara bole he he he affraid cheers baru gempak

    kumbang_aidc

    Posts : 133
    Join date : 2009-01-02

    Re : aidc dah sampai sejuta, takde perjumpaan ke..

    Post  kumbang_aidc on Sat Apr 11, 2009 7:33 am

    jumpa depan pejabat dia hehe..boleh je..ada berani?

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: aidc dah sampai sejuta, takde perjumpaan ke..

    Post  detective conan on Sat Apr 18, 2009 12:28 pm

    kumbang_aidc wrote:jumpa depan pejabat dia hehe..boleh je..ada berani?

    kumbang nanti ko bawak poster elidepan opis tu he he

    udinthegreat01

    Posts : 31
    Join date : 2009-03-18

    Re: aidc dah sampai sejuta, takde perjumpaan ke..

    Post  udinthegreat01 on Mon Apr 20, 2009 3:27 am

    OK GAK KAT DEPAN OFIS PKR TU...UDIN BOLEH DEAL NGAN FRU...
    BOLEH TOLONG PANCUTKAN AIR..KALAU 'PANAS'
    AFTER THAT BOLEH KITA MANDI RAMAI-RAMAI....HEHEHE
    cheers cheers geek jocolor santa HOORAAHHH...
    PESTA MANDI BUIH...HAHAHA

    Sponsored content

    Re: aidc dah sampai sejuta, takde perjumpaan ke..

    Post  Sponsored content Today at 9:17 am


      Current date/time is Sun Dec 04, 2016 9:17 am