AIDC CLUB

Selamat Datang ke AIDC CLUB


    anwar terpaksa mengadu kat Amerika kes Liwatnyer?

    Share

    teruna desa

    Posts : 125
    Join date : 2009-01-16

    anwar terpaksa mengadu kat Amerika kes Liwatnyer?

    Post  teruna desa on Fri Mar 06, 2009 5:32 am

    nampak gayanya kes perbicaraan anwar akhirnya akan dapat diperbicarakan tidak lama lagi setelah bukan main lama di tangguh gara-gara taktik anwar ingin melengahkan perbicaraan....kenapa anwar takut sangat kes liwat ini, adakah dia benar-benar bersalah?
    Bila dia tersepit dia akan sebarlan cerita najib dan altantunya? ini ke ciri pemimpin islam, sepatutnya dalam keadaan ini dia mendekatkan diri dengan Allah bagi mengadu kepada pencipta, tetapi Anwar dalam keadaan ini mengadu kat Amerika di Doha.. dan sekonyong-skonyong penyokongnya turut sama menulis cerita najib dan altantunya dengan harapan kes liwatnya senyap....

    nangkasedap

    Posts : 57
    Join date : 2009-02-07

    Re: anwar terpaksa mengadu kat Amerika kes Liwatnyer?

    Post  nangkasedap on Fri Mar 06, 2009 11:35 am

    dia kan kembar Obama, kalau tak rujuk sana nak rujuk siapa lagie...

    bunga

    Posts : 189
    Join date : 2009-01-26

    Re: anwar terpaksa mengadu kat Amerika kes Liwatnyer?

    Post  bunga on Fri Mar 06, 2009 1:49 pm

    teruna desa wrote:nampak gayanya kes perbicaraan anwar akhirnya akan dapat diperbicarakan tidak lama lagi setelah bukan main lama di tangguh gara-gara taktik anwar ingin melengahkan perbicaraan....kenapa anwar takut sangat kes liwat ini, adakah dia benar-benar bersalah?
    Bila dia tersepit dia akan sebarlan cerita najib dan altantunya? ini ke ciri pemimpin islam, sepatutnya dalam keadaan ini dia mendekatkan diri dengan Allah bagi mengadu kepada pencipta, tetapi Anwar dalam keadaan ini mengadu kat Amerika di Doha.. dan sekonyong-skonyong penyokongnya turut sama menulis cerita najib dan altantunya dengan harapan kes liwatnya senyap....

    ....isn't it he also known as MR DIVERT too... Mad

    Masa Saiful membuat aduan dulu, belum apa2 dia larik berlindung keTurkey Embassy,padahal, bukannya ada warant tangkap atau apa, baru aduan yg dibuat tapi terkincit2 dia lari kesitu kononnnya ada ugutan nak membunuh kononnya..herankan, reaksi Anwar mcm seseorang yg bersalah...sayogia, jika tak mengapa begitu takut sekali? itu adalah his first divertion dlm isu Liwat Saiful kali ini.

    2/ Divertion seterusnya,kes tertunda2 untuk disebut,bukannya perbicaraan pun, untuk tempat dibicarakan pun tertangguh2 ~apadaaa

    3/ Nahh, sekarang, disaat kes nya akan disebut diMahkamah Tinggi,sana sini beliau mengaitkan pulak apa yg kita dah dengar long time agi on "HEARSAY" tentang Najib ~ ALtantuya, keluar semula secara tiba2 pulak diakhbar tabloid murah xde value France itu menyebut semula ttg cerita basi yg mmg semua org dah tau setakat dengar khabar tanpa apa2 bukti ~ solely on HEARSAY of opponents. Semua org tau penulis French akhbar tersebut adalah org yg meminati Anwar Ibrahim spt tertera dalam facebooknya (one of Anwar's fan )dan kemungkinan merek apunya hubungan bla bla bla Very Happy mensensasikan kisah yg semua org dah tau utk divert attention sekali lagi...

    p/s Mengambil kata Anwar sendiri ttg kes liwat ini terdahulu,iaitu beliau ada mengatakan yg dia ada alibi dan kes ini sebenarnya pengadu tiada kes utknya...habis kalau dah ada alibi, kenapa yg takut sgt? Ada alibi ~ bring it on man, lagi sng.Tapi heran jugak, dia kata xde kes, tapi kenapa Anwar menggunakan khidmat 8 orang peguam!! Lu fikirlah sendiri..ngehhh Laughing

    Amerika adalah kiblat perjuangan Anwar IBrahim ~ sbb itu dia akan mengadu pada US!

    Kalau ada tersalah fakta harap maaf dan perbetulkan...hehhehe Basketball

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: anwar terpaksa mengadu kat Amerika kes Liwatnyer?

    Post  detective conan on Fri Mar 06, 2009 11:18 pm

    wartawan akhbar tu geng jambu ke bunga? conan nak siasat nie....

    nangkasedap

    Posts : 57
    Join date : 2009-02-07

    Re: anwar terpaksa mengadu kat Amerika kes Liwatnyer?

    Post  nangkasedap on Sat Mar 07, 2009 2:34 am

    kenapa akhbar liberal tersebut menyiarkan berita tersebut dalam keaadaan sekarang, dikala anwar tersepit dengan kes liwat..semacam ada agenda jerk

    bunga

    Posts : 189
    Join date : 2009-01-26

    Re: anwar terpaksa mengadu kat Amerika kes Liwatnyer?

    Post  bunga on Sat Mar 07, 2009 12:37 pm

    detective conan wrote:wartawan akhbar tu geng jambu ke bunga? conan nak siasat nie....

    Hhahahha journalist tu bukan aje jambu, semua dia sapu, depan belakang, gay, straight,jantan,betina semua al-right!!! Very Happy, yang pasti dia peminat Anwar bounce bounce

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: anwar terpaksa mengadu kat Amerika kes Liwatnyer?

    Post  pokok on Sat Mar 07, 2009 10:38 pm

    bunga wrote:
    detective conan wrote:wartawan akhbar tu geng jambu ke bunga? conan nak siasat nie....

    Hhahahha journalist tu bukan aje jambu, semua dia sapu, depan belakang, gay, straight,jantan,betina semua al-right!!! Very Happy, yang pasti dia peminat Anwar bounce bounce

    kena tipi la gi la orang melaysia dengan anwar nie, agaknyer semua persatuan gay seluruh dunia semua duk sokong anwar la kut he he..cuba baca pink nesw ada berita pasal anawar nie

    apahallu

    Posts : 90
    Join date : 2009-02-19

    Re: anwar terpaksa mengadu kat Amerika kes Liwatnyer?

    Post  apahallu on Sun Mar 08, 2009 12:38 am

    bunga...ko tolong bagi link facebook oghang perancis tuh..modal baik nih...tq pirat pirat

    bunga

    Posts : 189
    Join date : 2009-01-26

    Re: anwar terpaksa mengadu kat Amerika kes Liwatnyer?

    Post  bunga on Sun Mar 08, 2009 10:29 am

    apahallu wrote:bunga...ko tolong bagi link facebook oghang perancis tuh..modal baik nih...tq pirat pirat

    http://www.facebook.com/people/Arnaud-Dubus/758186097

    http://apanama2020.blogspot.com/2009/03/anwar-duburs.html

    p/s Duburs who wrote in that French tabloid, Liberation re ~"expose"on the murder of Altantuya in Malaysia, while trying to insinuate DPM Najib was involved in the murder ~ is not only fan of Al-Juburi but if you korek here and there you'll find that,a majority stake holder of the French tabloid, Liberation,belongs to Edouard de Rothschild, a great Jewish banker who is a BEST FRIEND of Al-Juburi and also believed to have worked very closely with him through the World Bank and the IMF, and the US-State Department funded Foundation of the Future of which Al-Juburi was once chairman.


    Last edited by bunga on Tue Mar 10, 2009 12:01 pm; edited 1 time in total

    kumbang_aidc

    Posts : 133
    Join date : 2009-01-02

    Re : anwar terpaksa mengadu kat Amerika kes Liwatnyer?

    Post  kumbang_aidc on Mon Mar 09, 2009 2:56 am

    modal baik????

    teruna desa

    Posts : 125
    Join date : 2009-01-16

    Re: anwar terpaksa mengadu kat Amerika kes Liwatnyer?

    Post  teruna desa on Tue Mar 10, 2009 2:12 am

    kumbang_aidc wrote:modal baik????

    modal baik?

    apahallu

    Posts : 90
    Join date : 2009-02-19

    Re: anwar terpaksa mengadu kat Amerika kes Liwatnyer?

    Post  apahallu on Tue Mar 10, 2009 3:30 am

    teruna desa wrote:
    kumbang_aidc wrote:modal baik????

    modal baik?

    modal untuk aku kutuk bang nuar kat blog len la... Basketball Basketball

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: anwar terpaksa mengadu kat Amerika kes Liwatnyer?

    Post  pokok on Tue Mar 10, 2009 12:44 pm

    apahallu wrote:
    teruna desa wrote:
    kumbang_aidc wrote:modal baik????

    modal baik?

    modal untuk aku kutuk bang nuar kat blog len la... Basketball Basketball


    oo ingat nak labur kat bursa saham ...kui kui kui Laughing

    bunga

    Posts : 189
    Join date : 2009-01-26

    Re: anwar terpaksa mengadu kat Amerika kes Liwatnyer?

    Post  bunga on Tue Mar 10, 2009 1:42 pm

    teruna desa wrote:nampak gayanya kes perbicaraan anwar akhirnya akan dapat diperbicarakan tidak lama lagi setelah bukan main lama di tangguh gara-gara taktik anwar ingin melengahkan perbicaraan....kenapa anwar takut sangat kes liwat ini, adakah dia benar-benar bersalah?
    Bila dia tersepit dia akan sebarlan cerita najib dan altantunya? ini ke ciri pemimpin islam, sepatutnya dalam keadaan ini dia mendekatkan diri dengan Allah bagi mengadu kepada pencipta, tetapi Anwar dalam keadaan ini mengadu kat Amerika di Doha.. dan sekonyong-skonyong penyokongnya turut sama menulis cerita najib dan altantunya dengan harapan kes liwatnya senyap....

    Good timing isn't it!!

    Duburs who wrote in that French tabloid, Liberation re ~"expose"on the murder of Altantuya in Malaysia, while trying to insinuate DPM Najib was involved in the murder ~ is not only fan of Al-Juburi but if you korek here and there you'll find that,a majority stake holder of the French tabloid, Liberation,belongs to Edouard de Rothschild, a great Jewish banker who is a BEST FRIEND of Al-Juburi and also believed to have worked very closely with him through the World Bank and the IMF, and the US-State Department funded Foundation of the Future of which Al-Juburi was once chairman.

    teruna desa

    Posts : 125
    Join date : 2009-01-16

    Re: anwar terpaksa mengadu kat Amerika kes Liwatnyer?

    Post  teruna desa on Wed Mar 11, 2009 8:42 pm

    teruna rasa akan ada lagi berita yang mengejutkan kita, semakin dia tertekan, segala perangainya akan terdedah,

    bunga

    Posts : 189
    Join date : 2009-01-26

    Re: anwar terpaksa mengadu kat Amerika kes Liwatnyer?

    Post  bunga on Wed Mar 11, 2009 9:09 pm

    teruna desa wrote:teruna rasa akan ada lagi berita yang mengejutkan kita, semakin dia tertekan, segala perangainya akan terdedah,

    semakin jiwanya kacau ~ expect the unexpected!!

    kumbang_aidc

    Posts : 133
    Join date : 2009-01-02

    Re : anwar terpaksa mengadu kat Amerika kes Liwatnyer?

    Post  kumbang_aidc on Wed Mar 11, 2009 11:39 pm

    Anwar dalam dilema.
    Dulu Saiful dirangkulnya.
    Kini bantal peluk sebagai ganti.

    Amerika: apa cerita?
    Anwar : Jangan risau bos, diorang tak ada kes, tak ada bukti.
    Tapi saya sediakan 9 peguam terhandal untuk untuk lawan mereka.

    Amerika:Anwar tak ada kes. Kenapa pakai 9 peguam?
    Anwar :O saya tak mampu tahan tengok Saiful bos, jadi saya jadikan 9 peguam ini sebagai dinding untuk halang pandangan saya.

    Amerika: Bijak-bijak, bagus diorang ni boleh jadi dinding kalau orang baling kasut pada kamu.
    Anwar :Ya tak ya juga. HAHAHAHA..

    Mereka ketawa sampai pagi..

    kesimpulannya..Anwar dalam dilema hehehe...

    gitugini

    Posts : 2
    Join date : 2009-02-17

    Re: anwar terpaksa mengadu kat Amerika kes Liwatnyer?

    Post  gitugini on Thu Mar 12, 2009 1:40 am

    Nama dia AN-WAR bunyi macam ANU-ARRR?, sebabtu lah anu dia bergegar, jadi sapa nak pilih nama anak biarlah berhati-hati.
    Ni si ANU ni memang kaki pesong, suka pesongkan pandangan rakyat; bila orang cakap pasal dia, dia bawak cerita Najib, lepas tu buat laporan Polis pasal kes mata lebam; Bila MACC kata takda kes, sikit punya marah dia Evil or Very Mad
    Tunggu lah Anu ni Musa dan Gani sue sama lu.

    ManJonG

    Posts : 58
    Join date : 2009-02-06

    Re: anwar terpaksa mengadu kat Amerika kes Liwatnyer?

    Post  ManJonG on Thu Mar 12, 2009 10:33 am

    alahai bulan 7 baru kes bicara...
    lamanya~~~
    thus perbicaraan ambil masa lama juga~~~
    bila nak 16 september nye nie...
    x sabar puak2 taksub celebr8... yeah~~

    Sponsored content

    Re: anwar terpaksa mengadu kat Amerika kes Liwatnyer?

    Post  Sponsored content Today at 3:10 pm


      Current date/time is Thu Dec 08, 2016 3:10 pm