AIDC CLUB

Selamat Datang ke AIDC CLUB


    which party??

    Share

    apahallu

    Posts : 90
    Join date : 2009-02-19

    which party??

    Post  apahallu on Sat Feb 28, 2009 12:43 am

    salam semua..aku tau korang semua same pale otak ngan aku,yakni,'menyukai dan meyintai'bang nuar sepenuh jiwa raga...sekarang ni just nak tau,korang semua ni pro kerajaan-BN ke?honestly,aku pro kerajaan..if,ade pro pembangkang kat sini,aku just nak tau mentaliti korang...nape najib tak disukai??nape tuduh BN rasuah,tapi cakap belakang2 je berani,taknak bawak ke mahkamah??nape semua pon salah BN??kepada kengkawan pro kerajaan yang ader info untuk dikongsi bersama pon ok gak..thanx... flower jocolor geek

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: which party??

    Post  detective conan on Sat Feb 28, 2009 1:43 am

    conan pikir topik ni menarik untuk dibincang, conan pun tdak berparti....peringkat permulaan fitnah ke atas Najib, conan pun terpengaruh juga dengan dakwaan Anwar..walaupun ia tidak logik..tetapi ia dimainkan dengan begitu tersusun oleh Anwar melalui laman msia 2day...

    Lama kelamaan orang dah seakan percaya Najib memang terlibat...

    Tapi bila kita review balik...semenjak berita tu keluar sehingga sekarang, Conan merasakan macam ada yang tak kena...semacam ia merupakan modus operandi yang dicipta oleh anwar...
    Conan percaya akan banyak lagi kes tingkahlaku Najib akan terbongkar...bila dia dah angkat sumpah jadi PM, akan lebih banyak benda terbongkar...

    Cuma terpulang pada kita untuk menerima ia sebagai propaganda/fitnah atau sumber berita yang sahih...Pikir 2 sendiri...

    apa pun no to anwar....

    apahallu

    Posts : 90
    Join date : 2009-02-19

    Re: which party??

    Post  apahallu on Sat Feb 28, 2009 3:19 am

    mm..pasal najib ni..najib-altantuya...aku tataui sejauh mane kebenarannye..tp pada pikiran logik akal aku,kalo betol altantuya ni ade kaitan ngan najib,kenapa lah bapak n bespren altantuya dr mongolia tu xpenah mention pon name najib,asyik razak baginda je..selaku bespren,xkan la tatau pasal boipren bespren kot..ke aku salah info?? What a Face

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: which party??

    Post  detective conan on Sun Mar 01, 2009 1:50 am

    emm cat Arrow susah nak kat bro..

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: which party??

    Post  detective conan on Sun Mar 01, 2009 1:51 am

    detective conan wrote:emm cat Arrow camner ye bro..

    apahallu

    Posts : 90
    Join date : 2009-02-19

    Re: which party??

    Post  apahallu on Sun Mar 01, 2009 8:53 am

    aku n conan je ke minat topik nih??

    qasehnuryz

    Posts : 61
    Join date : 2009-01-19

    Re: which party??

    Post  qasehnuryz on Mon Mar 02, 2009 12:21 am

    apahallu wrote:aku n conan je ke minat topik nih??

    apahallu..aku pun minat hehe.
    aku pro kerajaan.biasalah,kalau dah jadi govt pasti ada sikit x byk yg rakyat x puas ati.bukan senang nk puaskan ati semua pihak.pada aku bende ni biasa.Ada pro dan cons.
    aku tak npk apa cacat celanya kerajaan yg ada sekarang nih.tapi sejak si nuar ni lepas dr sangkar stat dr aritu rakyat dan makin 'mengganas'dan mula 'menyerang'
    kerajaan.semuanya dek kerana hasutan mangkuk ayun ni lar.

    tapi apa pun,dengan kerajaan yg ada ni aku bsyukur masih di beri peluang hidup dlm negara yg aman,boleh belajar dengan baik..boleh bkerja dengan tenang malahan kita leh bercampur gaul dgn masyarakat bbilang kaum.

    apahallu

    Posts : 90
    Join date : 2009-02-19

    Re: which party??

    Post  apahallu on Mon Mar 02, 2009 3:49 am

    ade sape2 blei komen pasal najib-altantuya or rasuah-BN or pape je la yg aku dok dengor pem-bangang-kangkang dok kutuk2 kerajaan...i need REAL info pliss...got really big war outside there...

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: which party??

    Post  pokok on Mon Mar 02, 2009 7:43 am

    apahallu wrote:ade sape2 blei komen pasal najib-altantuya or rasuah-BN or pape je la yg aku dok dengor pem-bangang-kangkang dok kutuk2 kerajaan...i need REAL info pliss...got really big war outside there...


    orang banyak cakap najib ni punya skandal dengan kapal selam, terlibat dengan altantunya betul ke bro

    apahallu

    Posts : 90
    Join date : 2009-02-19

    Re: which party??

    Post  apahallu on Mon Mar 02, 2009 10:54 pm

    pokok wrote:
    apahallu wrote:ade sape2 blei komen pasal najib-altantuya or rasuah-BN or pape je la yg aku dok dengor pem-bangang-kangkang dok kutuk2 kerajaan...i need REAL info pliss...got really big war outside there...


    orang banyak cakap najib ni punya skandal dengan kapal selam, terlibat dengan altantunya betul ke bro

    bila orang bercakap tanpa bukti,aku malas nak layan...bloggers..hanya pandai bercakap,fitnah...sebab tu aku lebey suka mencari bukti kokoh... clown
    macam cakap2 umno-bn kuat kronisme n rasuah...mm...kalo da tau n ader bukti,bawak je la kes ke mahkamah,dakwa..kan senang...takde bukti la tuh...main fitnah jek.. bounce bounce

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: which party??

    Post  detective conan on Tue Mar 03, 2009 7:10 am

    nape najib dituduh sebegitu rupa ya?

    bunga

    Posts : 189
    Join date : 2009-01-26

    Re: which party??

    Post  bunga on Tue Mar 03, 2009 11:27 am

    detective conan wrote:nape najib dituduh sebegitu rupa ya?

    ~ a political motivated to disgrace credibility of the incoming PM. Someone is desperately aiming for the number one seat and the desperado will not hesitate to do by hook or crook to jeopardise Najib's chances.

    ~ gossips,rumours are just words of speculation, anybody could says anything from bad to worse if they don't agree with it, and vice versa but only EVIDENCE ~ FACTS,NO FICTION will justified in any court of law.Until then,pple just keep blabbing over and over again with no solid foundation.Yeah rite, bring it on!!

    ~ if anyone has the evidence,otherwise,keep the gob shut!

    ~ Jangan dengar khabar2 angin ~Very Happy

    p/s me ~ enjoy a birthday party aje bounce bounce bounce

    Sponsored content

    Re: which party??

    Post  Sponsored content Today at 9:15 am


      Current date/time is Sun Dec 04, 2016 9:15 am