AIDC CLUB

Selamat Datang ke AIDC CLUB


    Takmo SukaČ Plan Kawin

    Share

    qasehnuryz

    Posts : 61
    Join date : 2009-01-19

    Takmo SukaČ Plan Kawin

    Post  qasehnuryz on Wed Feb 25, 2009 1:53 am

    Subject: FW: Takmo SukaČ Plan Kawin...

    Juz sharing babe.... There is this one incident which led to a POLICE CASE....
    KURANG AJAR ABIS pasal hantaran TINGGI2..... :-P


    Emak kepada Minah : "Yerlah... anak saya blajar lulus universiti.. .. tak nak
    bilang baper... tapi biar lah patut-patut. ... selalunya yang belajar
    tinggi dalam lingkungan 10 Ribu.... tapi ini lah satu satunya anak pompan
    saya.... harap harap paham jerlah~"

    Emak kepada Mat : "Saya paham maksud awak... tapi saya harap awak pun paham lah
    yer... kalau terlampau tinggi harus ditangguhkan nanti.... biarlah
    dicepatkan biar jauh dari maksiat..."

    Emak kepada Minah : "Kalau awak tak mampu... Anak saya nie bukan tak laku...
    ada banyak lagi yang tunggu..... dah lah harga rendah.... nak cepat pulak
    tuh... apa nanti orang cakap..."

    Mat : "Yerlah makcik... Makcik nie jual anak ke kereta? Takda macam
    gini..... SEKARANG jugak saya DOWNPAYMENT 2 Ribu... Saya bawak balik anak
    makcik.... Malam nie saya TEST DRIVE DULU SEMUA.... kalau dalam semua
    BAIK.... Jangan cakap 10 RIbu 12 Ribu pun saya letak... tapi kalau dah
    LEMAU, ENJIN PUN TAK BAGUS tuh anak makcik DENGAN DEPOSIT DEPOSIT semua
    MAKCIK boleh simpan!!"


    Gelak?? Terperanjat? I was a witness there. This really happened da.... Sounds funny but if u were there
    confirm lost kejap.... what happened next was an UGLY scene.... bertikam
    lidah sampai 3 lelaki bengap datang step hero. Dorang pon kena maki terok2 dgn 'Emak kepada minah' tu. (",)

    Sesungguhnya zaman dah berubah, tiada lagi manusia kenal erti ijab kabul,
    yg diparaktikkan adalah martabat, pangkat dan darjat. Benar
    walaupun disekolahkan hingga menjadi seseorang yg berjaya, namun mereka
    lupa akan amanah yg dijanjikan sblm dikurniakan anak itu. Subhanallah.

    P.S: kalau your parents ada plan buat ni mcm, suggest to them to advert
    via 'ClassiFied Ads'. Insyallah ada yg mampu & sudi 'melanggani' iklan
    anda.

    teruna desa

    Posts : 125
    Join date : 2009-01-16

    Re: Takmo SukaČ Plan Kawin

    Post  teruna desa on Wed Feb 25, 2009 12:41 pm

    qasehnuryz wrote:Subject: FW: Takmo SukaČ Plan Kawin...

    Juz sharing babe.... There is this one incident which led to a POLICE CASE....
    KURANG AJAR ABIS pasal hantaran TINGGI2..... :-P


    Emak kepada Minah : "Yerlah... anak saya blajar lulus universiti.. .. tak nak
    bilang baper... tapi biar lah patut-patut. ... selalunya yang belajar
    tinggi dalam lingkungan 10 Ribu.... tapi ini lah satu satunya anak pompan
    saya.... harap harap paham jerlah~"

    Emak kepada Mat : "Saya paham maksud awak... tapi saya harap awak pun paham lah
    yer... kalau terlampau tinggi harus ditangguhkan nanti.... biarlah
    dicepatkan biar jauh dari maksiat..."

    Emak kepada Minah : "Kalau awak tak mampu... Anak saya nie bukan tak laku...
    ada banyak lagi yang tunggu..... dah lah harga rendah.... nak cepat pulak
    tuh... apa nanti orang cakap..."

    Mat : "Yerlah makcik... Makcik nie jual anak ke kereta? Takda macam
    gini..... SEKARANG jugak saya DOWNPAYMENT 2 Ribu... Saya bawak balik anak
    makcik.... Malam nie saya TEST DRIVE DULU SEMUA.... kalau dalam semua
    BAIK.... Jangan cakap 10 RIbu 12 Ribu pun saya letak... tapi kalau dah
    LEMAU, ENJIN PUN TAK BAGUS tuh anak makcik DENGAN DEPOSIT DEPOSIT semua
    MAKCIK boleh simpan!!"


    Gelak?? Terperanjat? I was a witness there. This really happened da.... Sounds funny but if u were there
    confirm lost kejap.... what happened next was an UGLY scene.... bertikam
    lidah sampai 3 lelaki bengap datang step hero. Dorang pon kena maki terok2 dgn 'Emak kepada minah' tu. (",)

    Sesungguhnya zaman dah berubah, tiada lagi manusia kenal erti ijab kabul,
    yg diparaktikkan adalah martabat, pangkat dan darjat. Benar
    walaupun disekolahkan hingga menjadi seseorang yg berjaya, namun mereka
    lupa akan amanah yg dijanjikan sblm dikurniakan anak itu. Subhanallah.

    P.S: kalau your parents ada plan buat ni mcm, suggest to them to advert
    via 'ClassiFied Ads'. Insyallah ada yg mampu & sudi 'melanggani' iklan


    tak tau nak ketawa ke, nak gelak ke, atau nak nak suka, tapi cam bes je kalau gini, kompem hilang teruna aku..
    anda.

    teruna desa

    Posts : 125
    Join date : 2009-01-16

    Re: Takmo SukaČ Plan Kawin

    Post  teruna desa on Thu Feb 26, 2009 12:39 pm

    qaseh ni dah kahwin ke belum pirat cheers

    qasehnuryz

    Posts : 61
    Join date : 2009-01-19

    Re: Takmo SukaČ Plan Kawin

    Post  qasehnuryz on Sun Mar 01, 2009 11:57 pm

    oro..blom tawen Cool

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: Takmo SukaČ Plan Kawin

    Post  pokok on Mon Mar 02, 2009 12:46 am

    qasehnuryz wrote:oro..blom tawen Cool

    ehem-ehem ada apa2 ker?

    nangkasedap

    Posts : 57
    Join date : 2009-02-07

    Re: Takmo SukaČ Plan Kawin

    Post  nangkasedap on Mon Mar 02, 2009 7:51 am

    qasehnuryz wrote:oro..blom tawen Cool

    hai ye ke affraid

    Sponsored content

    Re: Takmo SukaČ Plan Kawin

    Post  Sponsored content Today at 9:14 am


      Current date/time is Sun Dec 04, 2016 9:14 am