AIDC CLUB

Selamat Datang ke AIDC CLUB


    ANWARIBRAHIMDOTCOM!

    Share

    qasehnuryz

    Posts : 61
    Join date : 2009-01-19

    ANWARIBRAHIMDOTCOM!

    Post  qasehnuryz on Tue Feb 24, 2009 11:15 pm

    Salam,

    Pada barisan Mod,ahli AIDC dan pembaca AIDC,y not anda bantu kami mempromosikan AIDC pada readers˛ lain.Jika anda punya BLOG sila selitkan promosi ni dan jika anda punya email,hantarkan ini pada kawan˛ anda.Nanti mtk tlg kawan˛ anda fwdkan kepada yang lain.
    Sy dh buat,dan ada terima respon dari pembaca setia blog sy dan yg secara tak sengaja terbaca blog sy.
    Secara tak langsung tgn mereka akn klik link˛ di bawah ni dan mereka tahu kewujudan AIDC.

    ANWARIBRAHIMDOTCOM

    Aku nak ajak korang semua melawat Blog rasmi AIDC yg memperkatakan apa sahaja mengenai ANWAR IBRAHIM dan isu politik terkini negara.
    Klik sini: http://anwaribrahimdotcom.blogspot.com/

    Anda boleh join team KOMUNITI CERIA kami.Di sana kami ada barisan moderator yg mmg ceria sokmo dan akn melayan anda dgn baik.Kami ada di sana utk menemani anda.
    Klik sini : http://chatroll.com/komuniti-ceria-aidc

    Bukan itu saja..kami juga ada FORUM AIDC.Di sini anda boleh baca dan berkongsi pendapat & info.Kami mengalu-alukan kehadiran anda sebagai ahli.
    Klik sini : http://aidcclub.forumotion.net/forum.htm

    Kalau anda rasa malas tahap cipan nk baca blog,subscribe je melalui e-group kami.Hantarkan email kosong utk subscribe ke :
    anwaribrahimdotcom-subscribe@yahoogroups.com

    Kalau boring asek tgk bideo˛ klip yg x best...ha,bideo klip kat sini mmg best˛ belaka hehehe..
    Klik sini : http://www.youtube.com/user/anwaribrahimdotcom

    Untuk artikel˛ translation sila dapatkan di sini
    http://aidctranslate.wordpress.com/

    Pendek kata MACAM-MACAM ADA di AIDC.Jadi pada mereka yg sealiran dengan kami..
    Di sini adalah tempat yg paling best utk kita sama˛ mencari kebenaran mengenai siapa sebenarnya ANWAR IBRAHIM.

    http://qasehnuryz.blogspot.com/2009/02/anwaribrahimdotcom.html

    ultraman

    Posts : 97
    Join date : 2009-01-17

    Re: ANWARIBRAHIMDOTCOM!

    Post  ultraman on Tue Feb 24, 2009 11:40 pm

    rasanya kalau ada model lagi bagus he he he....tentu laku he he..

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: ANWARIBRAHIMDOTCOM!

    Post  detective conan on Sun Mar 01, 2009 2:01 am

    wah cam ada pemilihan pulak qaseh nie

    qasehnuryz

    Posts : 61
    Join date : 2009-01-19

    Re: ANWARIBRAHIMDOTCOM!

    Post  qasehnuryz on Mon Mar 02, 2009 12:03 am

    ultraman...sudi jadi model? sure laku aidc ni ngehehehe;p

    Conan,usaha promote je supaya aidc dikenali ramai dan dpt di jadikan rujukan utama mahupun sampingan Laughing

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: ANWARIBRAHIMDOTCOM!

    Post  pokok on Mon Mar 02, 2009 12:45 am

    qasehnuryz wrote:ultraman...sudi jadi model? sure laku aidc ni ngehehehe;p

    Conan,usaha promote je supaya aidc dikenali ramai dan dpt di jadikan rujukan utama mahupun sampingan Laughing

    nak model pilih la yang jambu sure anwar pun masuk sama laman nie..

    pochong

    Posts : 25
    Join date : 2009-01-21

    Re: ANWARIBRAHIMDOTCOM!

    Post  pochong on Tue Mar 03, 2009 2:20 pm

    waa nak jadi model leh

    qasehnuryz

    Posts : 61
    Join date : 2009-01-19

    Re: ANWARIBRAHIMDOTCOM!

    Post  qasehnuryz on Wed Mar 04, 2009 12:07 am

    pochong wrote:waa nak jadi model leh

    confirm jambu tak? kalau jambu bolehla isi borang jadi peserta wakaka;p

    teruna desa

    Posts : 125
    Join date : 2009-01-16

    Re: ANWARIBRAHIMDOTCOM!

    Post  teruna desa on Fri Mar 06, 2009 5:41 am

    sana jambu sini jambu buah lain takde ke? buah kelubi ke,he he he

    Sponsored content

    Re: ANWARIBRAHIMDOTCOM!

    Post  Sponsored content Today at 5:18 pm


      Current date/time is Sun Dec 04, 2016 5:18 pm