AIDC CLUB

Selamat Datang ke AIDC CLUB


    Siapa Azmin disisi Anwar?

    Share

    teruna desa

    Posts : 125
    Join date : 2009-01-16

    Siapa Azmin disisi Anwar?

    Post  teruna desa on Sat Feb 21, 2009 2:12 am

    sampai hari ini Teruna masih lagi mencari-cari apa keistimewaan AZmin Ali. sehingga dia mampu menjadi orang paling berkuasa didalam Parti Kencing Rakyat selepas Anwar Ibrahim, malah dikhabarkan kuasanya melebihi kuasa yang ada pada Presiden Parti iaitu wan Azizah. Dari segi personaliti Azmin memang memenuhi ciri-ciri lelaki metroseksual, pandai bergaya dan pandai menjaga imej ketrampilannya. Tetapi dari segi ceramahnya teruna tak nampak ada keistimewaannya, duk mencarut nak londehkan seluar orang ada la, nasib baik dia tak cakap nak londeh seuar bang nuar, kalau tak haru...

    Teruna juga pelik dengan kekayaan yang dimiliki oleh Azmin, dia berniaga apa selain menjadi ahli politik...

    cik kiah

    Posts : 32
    Join date : 2009-01-16

    Re: Siapa Azmin disisi Anwar?

    Post  cik kiah on Sat Feb 21, 2009 1:46 pm

    Bang Teruna,

    Nak tahu apa istimewanya Azmin di sisi anwar?

    Pasai dia bagi isterinya yang cantik molek tu untuk puaskan nafsu nafsi anwar tahap kuda gila naik minyak.

    Mana ada orang sanggup buat camtu.

    Kalau supply GRO boleh tahan lagi, ini bini...menangis tak berlagu

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: Siapa Azmin disisi Anwar?

    Post  detective conan on Mon Feb 23, 2009 10:14 am

    azmin ni kira jambu gak rasanya he he he..sebab tu dia istimewa disamping anwar..anak kan suka pokok jambu...

    ManJonG

    Posts : 58
    Join date : 2009-02-06

    Re: Siapa Azmin disisi Anwar?

    Post  ManJonG on Mon Feb 23, 2009 10:46 am

    NO...
    if azmin pon die kate jambu dah xtau la nak describe ape lagi si DS anwar nie..
    pliz la...

    langsung x jambu la...
    muehahhahah

    ultraman

    Posts : 97
    Join date : 2009-01-17

    Re: Siapa Azmin disisi Anwar?

    Post  ultraman on Mon Feb 23, 2009 11:58 am

    kalau tak jambu apa yer.....

    shamsadis

    Posts : 28
    Join date : 2009-01-26

    Re: Siapa Azmin disisi Anwar?

    Post  shamsadis on Tue Feb 24, 2009 4:03 am

    gambar takder ker...

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: Siapa Azmin disisi Anwar?

    Post  pokok on Wed Feb 25, 2009 2:36 pm


    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: Siapa Azmin disisi Anwar?

    Post  pokok on Wed Feb 25, 2009 2:37 pm

    pokok wrote:


    ni sakit betul ke atau ada apa apa? he he

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: Siapa Azmin disisi Anwar?

    Post  pokok on Wed Feb 25, 2009 2:38 pm



    seiring dan sejalan....dinda kanda.............burung pun turut menyanyi..la la la la la..

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: Siapa Azmin disisi Anwar?

    Post  pokok on Wed Feb 25, 2009 2:45 pm




    camner macho maskulin, jambu atau dot dot dot...[/center]

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: Siapa Azmin disisi Anwar?

    Post  detective conan on Thu Feb 26, 2009 4:55 am

    ada ke gambar anwar paling hencum disisi azmin?

    apahallu

    Posts : 90
    Join date : 2009-02-19

    Re: Siapa Azmin disisi Anwar?

    Post  apahallu on Fri Feb 27, 2009 4:42 am

    detective conan wrote:ada ke gambar anwar paling hencum disisi azmin?

    kalo ader gamba anwar 'dibelakang' azmin pon cantek gak... affraid affraid

    pokok

    Posts : 206
    Join date : 2009-01-02

    Re: Siapa Azmin disisi Anwar?

    Post  pokok on Fri Feb 27, 2009 7:18 am




    takpe tengok azmin suka peluk ni dulu

    Sponsored content

    Re: Siapa Azmin disisi Anwar?

    Post  Sponsored content Today at 9:14 am


      Current date/time is Sun Dec 04, 2016 9:14 am