AIDC CLUB

Selamat Datang ke AIDC CLUB


    if you ask me again, I smash your head ...Tian Chua

    Share

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    if you ask me again, I smash your head ...Tian Chua

    Post  detective conan on Thu Feb 19, 2009 5:40 am



    Isu penyebaran gambar bogel Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Bukit Lanjan, Elizabeth Wong makin hangat apabila beberapa blog mula menyiarkan pelbagai berita mengenai kehidupan Exco Kerajaan Negeri Selangor itu. Salah satu daripadanya ialah beberapa laman blog mendakwa Ketua Penerangan PKR yang juga Ahli Parlimen Batu, Tian Chua adalah bekas teman lelaki Elizabeth. Bagi mendapatkan penjelasan beliau, Agendadaily telah menemui Tian Chua di lobi Parlimen hari Khamis. Apa yang mengejutkan apabila soalan tersebut diajukan kepadanya, Tian Chua yang biasanya 'mesra media' terus mengancam "If you ask me again, I smash your head". Lebih lanjut lagi, beliau turut mengugut akan menyaman Agendadaily sekiranya menyiarkan laporan yang menyebut beliau bekas teman lelaki Elizabeth. Serentak dengan itu beliau meminta wartawan Agendadaily beredar daripada sisinya.

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: if you ask me again, I smash your head ...Tian Chua

    Post  detective conan on Thu Feb 19, 2009 5:56 am

    [center]

    qasehnuryz

    Posts : 61
    Join date : 2009-01-19

    Re: if you ask me again, I smash your head ...Tian Chua

    Post  qasehnuryz on Thu Feb 19, 2009 6:36 am

    conan,TC ni mesti jiwa dah mula tertekan tu..
    sbb ramai dh cuba nk membongkar satu demi satu rahsia..
    kehkeh Laughing

    teruna desa

    Posts : 125
    Join date : 2009-01-16

    Re: if you ask me again, I smash your head ...Tian Chua

    Post  teruna desa on Thu Feb 19, 2009 7:18 am

    betul ke Tian Chua ni teman lelaki lama Eli nie? wah semakin best cite mie. penuh adengan hebat, sampai aku dah tak terkejar... kalau begitu maknaya org PKR nis emua begitu ker? memang Leberal tahap GABAN

    teruna desa

    Posts : 125
    Join date : 2009-01-16

    Re: if you ask me again, I smash your head ...Tian Chua

    Post  teruna desa on Thu Feb 19, 2009 7:24 am

    Eli: Saya tetap lepaskan exco, Adun
    Feb 19, 09 3:08pm
    Elizabeth Wong hari ini menegaskan bahawa beliau tetap dengan keputusannya untuk meletakkan jawatan exco kerajaan negeri dan ahli dewan undangan negeri (Adun) Bukit Lanjan.

    "Saya telah memaklumkan kepada pemimpin parti saya bahawa saya tetap akan melepaskan semua jawatan saya - sebagai exco kerajaan negeri Selangor dan Adun Bukit Lanjan.

    "Saya mengucapkan terima kasih kepada keprihatinan dan sokongan pucuk pimpinan parti. Saya berharap mereka dapat memahami kesukaran yang sedang saya hadapi," katanya dalam satu kenyataan hari ini.

    Namun begitu, beliau menegaskan bahawa komitmennya terhadap perjuangan PKR tidak pernah luntur.

    "Saya akan kekal sebagai ahli parti dan meneruskan perjuangan bersama parti ke arah sebuah masyarakat yang adil," katanya.

    Elizabeth membuat laporan di balai polis Damansara, Petaling Jaya kira-kira jam 11.30 malam 15 Februari lalu, mengenai penyebaran foto-foto bogelnya kepada umum.

    Difahamkan foto-foto itu dirakam tanpa kebenarannya - kemungkinan oleh seorang bekas teman lelakinya - sewaktu beliau sedang tidur.

    Dengan kenyataan terbaru Elizabeth hari ini, maka ia bermakna satu lagi pilihanraya kecil akan diadakan di DUN Bukit Lanjan.

    apahallu

    Posts : 90
    Join date : 2009-02-19

    Re: if you ask me again, I smash your head ...Tian Chua

    Post  apahallu on Thu Feb 19, 2009 7:36 am

    bermasalah sungguh org2 pilihan rakyat nih...huhu..tu la akibat nye bile dengar ceramah oleh abang nuar..aku pon penah terdengar skali,goyang beb iman aku...''waduhh...mamat ni baik rupenye..''bisik hati kecilku..seb bek pastu membe aku lempang aku sebanyak 3kali..baru aku tersedar dari hasutan syaitan no1 malaysia nih...huhu.. affraid

    apahallu

    Posts : 90
    Join date : 2009-02-19

    Re: if you ask me again, I smash your head ...Tian Chua

    Post  apahallu on Thu Feb 19, 2009 7:37 am

    detective conan wrote:
    [center]

    macam 'lain macam' je TC ni...sejenis ngn nuar ke?? What a Face

    ultraman

    Posts : 97
    Join date : 2009-01-17

    Re: if you ask me again, I smash your head ...Tian Chua

    Post  ultraman on Thu Feb 19, 2009 12:41 pm

    TC sejenis dengan nuar?, wah ini teori baru ni belum pernah dibicarkan orang, mungkin TC ni dah terpebgaruh dengan nuar kut.

    apahallu

    Posts : 90
    Join date : 2009-02-19

    Re: if you ask me again, I smash your head ...Tian Chua

    Post  apahallu on Thu Feb 19, 2009 11:10 pm

    ultraman wrote:TC sejenis dengan nuar?, wah ini teori baru ni belum pernah dibicarkan orang, mungkin TC ni dah terpebgaruh dengan nuar kut.

    kuat sungguh kuasa ultra abang nuar ni ekk... elephant afro

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: if you ask me again, I smash your head ...Tian Chua

    Post  detective conan on Thu Feb 19, 2009 11:42 pm

    anwar memang hebat maklumlah superman, spiderman dan pelbagai superhero US semua sokong dia, hua hua hua hua...malaysia ada cicakman je

    qasehnuryz

    Posts : 61
    Join date : 2009-01-19

    Re: if you ask me again, I smash your head ...Tian Chua

    Post  qasehnuryz on Fri Feb 20, 2009 12:23 am

    jgn lupe kan keluangman jugak wakkakakak lol!

    ManJonG

    Posts : 58
    Join date : 2009-02-06

    Re: if you ask me again, I smash your head ...Tian Chua

    Post  ManJonG on Fri Feb 20, 2009 2:08 am

    bende kecik je nak marah2 haizz..
    kalo die jadik eli xtau la TC nie..
    chill sudah...
    people would curious for him bile cakp cam2..
    Nway..
    he is a "good" boy~
    Basketball Basketball

    detective conan

    Posts : 291
    Join date : 2009-01-14

    Re: if you ask me again, I smash your head ...Tian Chua

    Post  detective conan on Sat Feb 21, 2009 12:17 am

    conan rasa cam ada benda yang TC ni rahsiakan? adakah lebih banyak skandal sebenarnya dan ia cuba ditutup oleh nuar dan Tian chua?

    300

    Posts : 69
    Join date : 2009-01-14

    Re: if you ask me again, I smash your head ...Tian Chua

    Post  300 on Sun Feb 22, 2009 6:25 am

    Wartawan agenda daily tu sepatutnya membalas kenyataan Tian Chua dgn cara begini, "If you want to smash my head, i smash your head 1st lorrrrr" What a Face

    bunga

    Posts : 189
    Join date : 2009-01-26

    Re: if you ask me again, I smash your head ...Tian Chua

    Post  bunga on Sun Feb 22, 2009 10:31 pm

    I suggest he should say;
    "Before you smash my head,lemme lick your dicky-head first,since Eli has not perform it lately,bz with extra-curriculum with the MatSalleh or perhaps maybe with The controversial Stutter's man who is in the hot hot soup presently!" drunken drunken

    "Otherwise,you wouldn't be mad with just a simple question like that or you should just answer,it's none of your bzs or simply I don't know or even standard answer, No comment.."

    It's so furious.Weird.Something fishy.

    Sponsored content

    Re: if you ask me again, I smash your head ...Tian Chua

    Post  Sponsored content Today at 5:19 pm


      Current date/time is Sun Dec 04, 2016 5:19 pm