AIDC CLUB

Selamat Datang ke AIDC CLUB


  penaja nafi Arumugan ( bekas Adun) letak jawatan kerana BN

  Share
  nangkasedap
  nangkasedap

  Posts : 57
  Join date : 2009-02-07

  penaja nafi Arumugan ( bekas Adun) letak jawatan kerana BN

  Post  nangkasedap on Tue Feb 17, 2009 10:30 am

  Penaja nafi Arumugam letak jawatan sebab diugut BN

  SUNGAI PETANI 17 Feb. — Individu yang menaja V.Arumugam pada pilihan raya umum Mac tahun lalu, menafikan peletakan jawatan Anggota Dewan Undangan Negeri (ADUN) Bukit Selambau itu disebabkan oleh ugutan pihak tertentu khususnya Barisan Nasional (BN).

  Zamil Ibrahim yang juga bekas Ketua Pemuda Parti Keadilan Rakyat (PKR) Kedah mendakwa, Arumugam tidak pernah ditawarkan sebarang imbuhan sekiranya bersetuju untuk meletak jawatan, sebaliknya beliau berbuat demikian atas sebab lain.

  “Selepas sebulan menjadi Exco, Arumugam mengadu tidak selesa serta ’dianak tirikan’ kerajaan negeri, jadi saya nasihatkan dia supaya keluar dari Pakatan Rakyat (PR) dan sebab itulah dia letak jawatan.

  “Dia (Arumugam) menceritakan semua masalah kepada saya kerana saya bertanggungjawab membiayai sepenuhnya perbelanjaan beliau dari segi deposit calon, kos berkempen serta menyediakan borang pencalonan pada pilihan raya umum yang lalu,” katanya ketika ditemui di sini hari ini. - Bernama
  detective conan
  detective conan

  Posts : 291
  Join date : 2009-01-14

  Re: penaja nafi Arumugan ( bekas Adun) letak jawatan kerana BN

  Post  detective conan on Tue Feb 17, 2009 12:50 pm

  Conan dah dah tak leh kata apa daaaa.... cuma satu Conan agak pelik ni nape berita pasal org PKR ni asyik timbul je..adakah ia dirancang atau kebetulan, atau samaada Anwar dah merancang segala apa yang berlaku...kalau benar ini adalah kejutan untuk PKR, kenapa tiada kenyataan dari wan azizah? yang merupakan presiden PKR, anwar pula bukan main seronok berada di qatar dengan agenda dialognyer..adakah anwar sengaja menyuruh adunnya buat kecoh agar kisahnya di qatar tidak diperbesar oleh media...Conan percaya program di qatar tentu melibatkan US/yahudi dan melibatkan dasar penting US... kalau benar Situasi adun PKR ni goyah anwar tentu melupakan program di qatar, tapi jelas dia bangga berada disana...
  detective conan
  detective conan

  Posts : 291
  Join date : 2009-01-14

  Re: penaja nafi Arumugan ( bekas Adun) letak jawatan kerana BN

  Post  detective conan on Tue Feb 17, 2009 12:58 pm

  Ketika majlis perasmian mesyuarat pertama penggal kedua Parlimen ke-12 hari ini (16 Feb) berlangsung, Anwar masih lagi di Doha. Katanya terlepas penerbangan.

  Ketidak hadiran Anwar dalam acara penting politik negara, bukan kali pertama. Dulu ketika penamaan calon Pilihanraya Kecil Kuala Terengganu, Anwar juga tidak menghadirkan diri. Dia ghaib di Turki bersama dengan Erdogan untuk menyusun drama kononnya berlaku permusuhan antara Erdogan dan Simon Perez.

  Penting sangatkah menjaga hubungan dengan Amerika hingga sanggup ketepikan sidang parlimen, PR dan masalah parti sendiri ?

  Penting sangatkah menjaga hati Madeline Albright, si Yahudi tua yang sudah tidak bergigi ?


  US-Islamic World anjuran Brookings Institution dan Saban Center for Middle East Policy, di Doha, Qatar


  Jawabnya memang penting, kerana program US-Islamic World adalah anjuran Brookings Institution dan Saban Center for Middle East Policy yang dimonolopoli oleh Yahudi Kumpulan Demokrat.

  Di belakang kedua-dua badan ini adalah Presiden Bill Clinton. Clinton pula adalah suami kepada Hillary, Setiausaha Negara Amerika sekarang ini.

  Clinton juga merupakan god father kepada Barack Obama yang sama-sama dari parti Demokrat.


  1998 : Wan Azizah Wan Ismail meminta pertolongan daripada Madeline AlBright, Setiausaha Negara, di bawah Presiden Clinton agar terus membantu suaminya Anwar Ibrahim

  Apa pula kaitan dengan Madeline Albright ? Madeline AlBright adalah bekas Setiausaha Negara pada zaman Bill Clinton dan sekarang menjadi Pengerusi National Demokractic Institute (NDI) yang banyak membantu Anwar dan PKR di Malaysia.

  Anwar bukan nampak Madeline Abright, tetapi Anwar nampak siapa di belakang Yahudi tua itu iaitu Barack Obama dan Hillary Clinton
  detective conan
  detective conan

  Posts : 291
  Join date : 2009-01-14

  Re: penaja nafi Arumugan ( bekas Adun) letak jawatan kerana BN

  Post  detective conan on Tue Feb 17, 2009 12:59 pm

  ramai terpedaya dengan anwar ni, dengan orang UMNO, PKR, DAP PAS dan orang malaysia semua tertipu, azmin ali je sorang tau apa anwar buat he he he...

  Sponsored content

  Re: penaja nafi Arumugan ( bekas Adun) letak jawatan kerana BN

  Post  Sponsored content


   Current date/time is Tue Mar 26, 2019 1:12 pm